A+ A-

Nyaralás 1. rész

Pompás alakú 25 éves fekete hosszú hajú lány párizsi Gina. Egy előkelő párizsi szalonban dolgozott és tartotta el 16 éves árva öccsét Gastont.
Nyári szabadságát tölti öccsével egy eldugott kis halászfaluban ahol egy kis kertes házat bérel a tengerparton. Már két hete egésznap csak heverésznek és lustálkodnak a parton. Mivel az egész nyarat itt szándékozták tölteni Gina ide rendelte kedvenc írója legújabb könyvét, melyet a reggeli postával kapott meg, és azonnal olvasni kezdte. A regény erotikus tartalma miatt a lány túlhevült testét lehűtendő kisétált a kertbe. A lugas felé haladtában fehér foltot látott kivillanni a lugas árnyékából, és kíváncsiságának engedve belesett a levelek között. A látvány még jobban felhevítette az amúgy is forró testét, a nyugágyon Gaston egy újságot nézegetve kigombolt nadrággal simogatja ágaskodó farkát. Ez a látvány beindította a lányt és kigombolva nyári ruhájának gombjait elkezdte simogatni kerek melleit és fazonra borotvált punciját. A két fiatal szinte egyszerre ért a gyönyör csúcsára, Gina száját összeszorítva hangtalanul élvezett el, és félve a lebukástól szinte kábán vissza sietett a házba.
A délután folyamán Gina többször megnézte öccsét, de nem mint testvért hanem mint férfit, és eldöntötte, este Gastont fogja kihasználna felkorbácsolt vágyai lecsendesítésére.
Vacsora után Gaston szokásától eltérően azonnal a szobájába vonult vissza. Gina gyors rendrakás után az öccse szobájával szomszédos hálószobájába ment, amelyet egy üvegajtó választott el egymástól.
Eddigiektől eltérően most nem a fürdőben öltözött át, hanem lámpafény mellett a szobában. Buja lassúsággal vetkőzött, közben forogva, de mindig az ajtó előtt, hogy öccse felfigyeljen rá. Gaston meglátva nővére sztriptízét befejezte az olvasást és égő szemmel a műsort kezdte figyelni.
Gina lefeküdt az ágyra és egy könnyű nyári takaróval takarta be meztelen testét. Gaston továbbra sem mozdult és hallgatta hogy csendesedik el a nővére szobája és hallja meg az egyenletes légzést az alvás jelét.
Rövid idő elteltével a lány imitálva az alvást lerúgta magáról a takarót és meztelen testtel feküdt az ágyon, várva hogy a fiú át mer-e jönni. Gaston hallva az egyenletes szuszogást óvatosan átment a nővére szobájába, és finoman elkezdte simogatni és csókolgatni a meztelen női testet. A fiú szakértő kézzel játszott a lány testén, és ezt Gina nem sokáig tudta palástolni. Hirtelen felkapcsolta a lámpát, öccse legnagyobb meglepetésére és meglepődést mutatva megkérdezte az öccsét.
- Te meg mit keresel itt?
- Téged.- válaszolt a fiú, és mielőtt nővére válaszolni tudott volna már rá is feküdt és csókolgatni harapdálni kezdte a lány mellét. Gina megadta magát a kéjnek és teljes odaadással szeretkezett egész éjszaka a fiúval.
Másnap délelőtt megérkezett Gina barátnője Madlen, és Gaston öt barátja. Délutánra teljesen feloldódva viháncoltak a fiatalok a tengerparton. A fiúk a lányokat a lányoka fiúkat nézegették és flörtöltek egymással. Este vacsora után, a lányok Gina szobájába, a fiúk is a saját szobájukba vonultak vissza. Gastonnak megmaradt a saját szobája a nővéréé mellett.
Madlen villanyfénynél akart átöltözni, de Gina figyelmeztette, hogy az öccse mindent lát az üvegen keresztül.
- Kár hogy nem idegen van a másik szobában mert akkor az összes lámpát felkapcsolnám és szívesen látnám magamon. - válaszolt Madlen
- Ha csak ez a kívánságod ezen könnyű segíteni - válaszolt Gina , és elmesélte az esti kalandot.
- Milyen az ágyban, jól nyal, mekkora a farka?- kérgezte Madlen
- Neked pont elég- válaszolt Gina
- Azonnal hívd át -Kérte barátnőjét Madlen
Gina átszólt az öccsének, hogy két perc múlva jöjjön át. Addig a lányok helyet cseréltek Madlen beköltözött Gina ágyába és lekapcsolva a villanyt sötétben várták a fiút.
Gaston belépve a szobába azonnal a nővére ágyához ment. Madlen türelmetlenül magára rántotta a fiút és vígan táncolt a lökései alatt. Egy perc múlva Gina felkapcsolta a villanyt és Gaston meglepetten vette észre, hogy nem a nővére hanem Madlen van alatta, de nem zavartatta magát befejezte a már elkezdett munkáját és a végén ujjongva morogta,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.58 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2018. 01. 3. szerda 13:50
Ebben a stílusban örülök, ha minél rövidebb egy írás... Szerintem sem több 3 pontnál.
#3 zsuzsika 2008. 06. 21. szombat 07:06
Nagyon gyenge!! 3 pont
#2 Pavlov 2006. 03. 8. szerda 18:57
Mintha össze lenne csapva! Lehetne részletesebben?????
#1 Törté-Net 2006. 03. 7. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?