A+ A-

Nyaralás 2. rész

A fiatal fiú zavartan állt az ajtóban.
- Mit óhajt kedves uram? - kérdezte Gina
- Az öccse azt mondta, hogy hajlandó a kegyeibe fogadni, és Ön olyan szép és vágyódom Ön után.
- És ezért van úgy begyulladva? - kérdezte a lány. - Jöjjön üljön ide az ágyra, ne féljen nem eszem meg.
Közben Gina felült és formás meztelen testéről lecsúszott a takaró. A fiú szemei üvegesen táncoltak végig a gyönyörű testen, és mint akit fejbe vertek rázuhant a lányra és szopni kezdte a melleit. Közben Gina kigombolta a fiú nadrágját amelyből szinte kipattant a vörös fasz, elkezdte simogatni majd a heréket finoman morzsolgatni puha kezével. A fiú egyre bátrabban simogatta a lány testét és nyúlt be a szétnyíló combok közé.
Gina megunva a játékot ráparancsolt a fiúra, hogy vetkőzzön, az pillanatok alatt ledobálta a ruháit. Ezalatt Gina lefeküdt az ágyra feneke alá párnát tett és kitárta combjait. A meztelen fiú egy ugrással az áhított combok közé vetette magát és beigazította ágaskodó faszát a remegő nedves punciba. A lány átkarolva a fiú derekát lábaival megadva a ritmust elégítették ki egymást.
Ugyanekkor a másik szobában a belépő fiú Madlen ágyához ment és így szólt.
- Madlen, Gaston küldött azzal kecsegtetve, hogy megkapom magát. Most itt vagyok, de ha ez csak ugratás volt maga előtt elégítem ki magam.
Madlennek tetszett a fiú fellépése, de meg akarta kínozni egy kicsit.
- Lássuk van e bátorsága megtenni amit mondott itt és most előttem?
A fiú szó nélkül leült az ágy szélére elővette ágaskodó farkát, és a takaró alatt domborodó női testet nézve elkezdte verni. Madlen csillogó szemekkel nézte a fiú kézimunkáját, majd hozzányúlva szakavatott kezeivel folytatta a fiú megkezdett munkáját és közben rápirított a fiúra.
- Amiért ilyen könnyen lemondott a testemről meg fogom büntetni. A magáé leszek, de az én feltételeim szerint. Vetkőzzön le!
A fiú leszórta a ruháit és izgatottan várta a parancsokat. Madlen arra kérte, hogy nyaldossa a mellbimbóit, a fiú eleget téve a kérésnek felváltva kezdte nyalni az ágaskodó bimbókat. Közben a lány közölte a büntetést, miszerint nem a pinájában, hanem a mellei közt kell elélveznie a fiúnak. Összenyomta a melleit és a fiú közé nyomta a faszát és ütemesen kezdte nyomkodni a puha mellek között. A nyomkodás hatására az egyre vöröslő fasz rövidesen több ütemben kilőtte sperma töltetét a lány nyakára arcára.
Madlen közölte a fiúval, ha további kegyeit is el akarja nyerni, délután találkozzanak a lugasban.
Ginával közben az első fiú ki élvezte magát és hálálkodva búcsúzott el. Öt perc múlva már a második fiú jött a szobába és azonnal vetkőzni kezdett, és pillanatokkal később meztelenül, álló fasszal parádézott a lány előtt. A lány magához hívta a fiút szájába vette a farkát és finoman elkezdte szopni, közben lerúgta magáról a takarót megmutatva bájait.
A fiú kihúzva a lány szájából a faszát pillanatok alatt a lábak közt térdelt és beigazította meredező farkát a vöröslő, éhes szeméremajkak közé, és egy erőteljes lökéssel tövig benyomta azt. Pillanatok alatt felvették egymás ritmusát, és nyögdécselés kíséretében elégítették ki egymást.
Ezalatt a másik szobában Madlen aki az első vendég után kielégítetlen maradt türelmetlenül már az ajtóban várta a második vendéget. A fiú meglátva a gyönyörű meztelen női testet csak ált és bámult, a lánynak kellett megfogni és behúzni a szobába.
Minden felesleges szó nélkül a lány kigombolta a fiú nadrágját, felhúzta az ingét, hátával az ajtónak támaszkodva egyik combjával átölelve a fiú derekát magához húzta, és álló faszát a kielégítetlen pinájába helyezte és vad iramot diktálva ott állva közösültek. A fiú nem bírva az iramot rövidesen a lány pinájába élvezett, ezzel még mindig nem teljesen kielégítve őt. Madlen az aktus után azonnal lökdöste ki a fiút felszólítva, hogy küldje a következőt. Egy perc múlva már a harmadik fiú jött is befelé. Madlen türelmetlenül fogadta utasította hogy vetkőzzön, közben a lány az asztalra feküdt és széttárta a lábait.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.67 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Speedcop 2018. 03. 7. szerda 17:26
Érdekes..ezt gépelt papíron olvastam taknyos koromban csak Madlen helyett Magda volt és az egész sokkal kiforrottabban, részletesen volt megírva..ez valóban mintha csak össze lenne csapva emlékezetből..szomorú:(
#2 Andreas6 2018. 01. 3. szerda 13:53
Vagy tanulj meg írni, vagy keress egy olyan műfajt, amihez van tehetséged.
#1 Törté-Net 2006. 04. 22. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?