A+ A-

A török postás

Egy hete laktam Martinnál Berlin Kreuzberg nevű kerületében, ahol minden ötödik ember arab, török, görög, afrikai, és ha nem külföldi, akkor egyetemista, művész vagy meleg. Martinnal is egyetemisták színházi találkozóján találkoztam, neki is volt barátja, nekem is, de a bemutatásunkat kísérő kézfogás, néhány sablonos mondat után mindketten csak arra vártunk, hogy vége legyen a hivatalos programnak. Martin kézenfogva vitt hazáig, a szánk csak pillanatokra vált szét, amíg levegőt vettünk, a bérház kapuját átlépve pedig Martinnak mintha száz keze nőtt volna, varázslatos sebességgel és ügyességgel vette elő mindkettőnk farkát, két markával összefogva néhány rántás után összevissza spricceltük egymást. Az az éjszaka egy folyamatos, összefüggő orgazmusként él az emlékezetemben, de szerencsére nem csak ott, mert 4-5 évente Berlinben vagyok hivatalos ügyben, és ilyenkor ugyanazzal a szenvedéllyel esünk egymásnak, annyi különbséggel, hogy Martin éppen aktuális barátja is élvezheti szeretkezéseink gyönyörét.
Most tehát délelőtt 11 óra körül járt az idő, és teljesen átadtam magam a forró-hideg zuhany élénkítő hatásának, amire igencsak szükségem volt az előző éjszaka és reggel fergeteges eseményei után. Martinnal és barátjával, Antonióval (Madridból), végigjártunk egy csomó bárt, aminek az lett a vége, hogy hazavittünk egy dél-afrikai fekete srácot (Hot! Hot! Hot!; minden, amit a fekete srácokról legendáznak, igaz!) és egy végtelen mosolyú brazil-kínai keverék táncos fiút ( minden, amit a táncos fiúk fenekéről legendáznak, úgyszintén igaz!). Reggelig nem bírtuk abbahagyni a mókát, amikor úgy tűnt, hogy mindannyian kinyúltunk, egy fáradt csóktól, egy véletlen símogatástól már újból meredeztünk, és az orgia folytatódott. Utoljára Antónió spriccelt a számba, miközben Martin oldalt fekve hátulról baszta, én pedig szintén oldalról élveztem a fekete bika döngölését, elöl meg a táncos fiú mutatott be fantasztikus numerát a farkamba húzva magát. Itt nálam elszakadt a film, és tíz óra körül egyedül ébredtem a nagy franciaágyon. Martin és Antónió bementek az egyetemre, gondolom, a két szerzemény nem is aludt velünk, a reggeli a konyhaasztalra volt készítve, csak a kávéfőzőt kellett bekapcsolnom, és mentem a zuhany alá.
És amikor az éjszakai eseményeket felidézve simogattam magam a langyosra állított vízsugár alatt, csöngettek. Valaki hosszan, erőszakosan nyomta a csengőt, ahogy Martin szokta, ha sietett, és bosszantotta, hogy nincs nála kulcs. Ami még jobban bosszantotta, hogyha nappal vizesen a nyakába ugrok, mert alapvetően tipikusan akkurátus, precíz német volt, napközben munka, munka, munka, csak estére változott át hihetetlen szexy latin fickóvá.
Ott álltam széles vigyorral, félkemény farokkal, víztől csöpögve a kitárt ajtóban, és nem tudom ki döbbent meg jobban, én, vagy az a kb. 180 magas, villogó fekete szemű, borostás török férfi, aki a posta narancssárga overalljába öltözve a kiszállított csomagot mintegy védekezve maga előtt tartva meredt rám. Bal kezemet a farkam elé kaptam, a jobbommal pedig intettem, hogy jöjjön be, és csak aztán bírtam hebegve megszólalni: "Bocs, mást vártam, de nem kéne a szomszédoknak külön show-t csinálni. Kell valamit fizetni?" Szótlanul bólintott, le nem véve a szemét rólam. Beszaladtam a szobába a pénztárcámért, és gyorsan magamra tekertem egy kis törülközőt. A csomagot letette a földre, de még mindig úgy állt ott, mint egy megbabonázott nyúl a kígyó előtt, és nem volt nehéz észrevenni, hogy a laza overall a bal combjánál igencsak kidudorodott. Gyorsan becsuktam a bejárati ajtót mögötte, aláfirkantottam az átvételi elismervényt, és a kezébe tettem a pénzt. Az érintéstől megrázkódott, a dudor most már egyértelműen hatalmas erekcióról árulkodott. Halk sóhajjal szétnyíltak az ajkai és félénken egy fél lépést tett felém. "Segíthetek még valamit?"- kérdeztem a szemébe nézve, de nem vártam meg a választ, tulajdonképpen nem is voltam benne biztos, hogy érti-e, amit mondok, hanem magamhoz húztam, jobb kezemmel megmarkoltam a faszát, ballal hátranyúltam a fenekéhez, és a számat szétnyíló ajkaira tapasztottam. Ez végre feloldotta benne a gátlásokat, a szemét lehunyva bal kezével simogatni kezdte a fejemet, vastag nyelve már a számban táncolt, jobbjával a törülköző alól felmeredő farkamat fogta marokra. Elengedtem a fenekét, és egy rántással lehúztam az overall cipzárját. A látvány és ebből az érett férfitestből áradó, tiszta szappanillattal keveredő aroma hirtelen meg is szédített, úgy kívántam, mintha hetek óta nem éreztem volna férfitestet, pedig az éjszaka történtek spermaillata még mindig érezhető volt a lakásban. Benyúltam az overall alá, lehúztam a válláról, így könnyedén kibújt belőle anélkül, hogy abbahagytuk volna a csókolózást, majd két kézzel lehúztam a csípőjéig a ruhát és az alatta levő boxert. Ügyesen lerúgta a sportcipőjét, egy kicsit hátrább léptem, és bokáig lehúztam a narancssárga ancúgot a gatyával együtt, amiktől így két könnyed rúgással megszabadult.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.48 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2014. 12. 24. szerda 08:01
Olvasható.
#3 papi 2013. 08. 23. péntek 07:01
Egész jó
#2 genius33 2012. 10. 9. kedd 07:27
Tutter smile
#1 Törté-Net 2006. 02. 23. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?