A+ A-

Mari néni 3. rész

Bár az iskolákban már javában dúlt a nyári szünet, a munkahelyeken ez egy ugyanolyan átlagos hétnek számított, mint bármelyik másik.
Mari néninek is dolgoznia kellett, így délelőttönként kettesben maradtunk otthon Krisztivel. Azon a reggelen is így volt. Mire felkeltem, már csak ő volt otthon. Éppen a TV-t bámulva reggelizett, amikor félig még álmosan kibotorkáltam a szobámból. Amint közelebb értem hozzá, a szemeim azonnal kipattantak és az álmosság egy szemvillanás alatt tovatűnt. Csak egy vékony hálóing volt rajta, ami eléggé átlátszott ahhoz, hogy simán kivehetőek legyenek alatta a mellei. A ruha alatt feszülő hatalmas domborulatok közepén tisztán látszottak a mellbimbók sötétebb foltjai, és a hatást még tovább fokozta, hogy a hűvös szobában a bimbók bizony megkeményedtek, és hetykén ágaskodva döfködték az áttetsző anyagot. A szemeim nem bírtak szabadulni ettől a látványtól. Szerencsére a lány annyira belefeledkezett a filmnézésbe, hogy szinte nem is foglalkozott velem, így kedvemre gyönyörködhettem gömbölyű idomaiban. Lassan még közelebb osontam hozzá és mellé érve óvatosan belestem a ruha kivágásán. Mivel kissé előre dőlve ült, méretes didkóit alig takarta előlem valami. Ahogyan lélegzett, keblei ütemesen süllyedtek és emelkedtek. Megbabonázva követtem szememmel a mozgásukat. Persze a nem várt élmény okozta mellékhatások egy idő után jelentkezni kezdtek nálam, és a pizsamám eleje hamarosan úgy nézett ki, mint egy sátor. Nem akartam, hogy álló farokkal meglásson, ezért inkább úgy döntöttem, hogy visszavonulót fújok, és gyorsan elmenekültem a helyszínről. Jól tettem, mert a filmnek közben vége lett, ő pedig felpattant a TV elől és eltűnt a szobájában. Pár perc múlva egy törölközővel a nyakában átlibbent a nappalin és a fürdőszoba felé vette az irányt.
- Te jó ég, ez most fürdeni fog! - motyogtam magam elé kábultan, de szerencsére elég halk voltam ahhoz, hogy ne hallja meg. Feltevésem igazolása képpen pár pillanattal később már hallottam is a víz csobogását. Az agyamban csak úgy kattogtak a fogaskerekek. Elképzeltem magam előtt a lányt, ahogy belemerül a kádba és elkezdi szappanozni a testét, és ezektől a pajzán gondolatoktól szinte rögtön újra merevedésem lett. A gondolatok tovább gyötörtek, és egyre jobban úgy éreztem, hogy látnom kell Krisztit meztelenül.
Folyamatosan erősödő késztetést éreztem arra, hogy utána menjek, és valahogy meglessem fürdés közben. Bár szegény tényleg elég csúnyácska volt, de a testét már a víztározónál is nagyon vonzónak találtam, most viszont mindennél jobban vágytam rá, hogy ruha nélkül is láthassam. Végül elhatároztam, hogy valamilyen módon meglesem.
Meredező fasszal a fürdőszobához siettem és azonnal belestem a kulcslyukon. Pechemre belülről benne volt a kulcs, így abszolút nem lehetett belátni. A vágytól hajtva elkeseredetten kutattam más lehetőségek után, és már majdnem ott tartottam, hogy óvatosan, épphogy egy résnyire benyitok hozzá, amikor véletlenül felpillantottam az ajtó fölé, és észre vettem egy jókora szellőzőnyílást fölötte. Édes volt a győzelem. Néhány perc múlva már egy fémlétrán álltam és elővigyázatosan bekukkantottam a szellőzőrácson. A kiscsaj a kádban állva éppen a tusfürdő habjait mosta le magáról. Ahogyan a hab fokozatosan lefolyt róla, testének minden porcikája szabad prédája lett kéjsóvár tekintetemnek. Elsőnek természetesen a melleit vettem jó alaposan szemügyre. Bár ruhán keresztül már láttam őket, és a fürdőruha is elég sokat megmutatott belőlük, így meztelenül mégis egyszerűen lehengerelt a látványuk. Nem azok a kislányos cseresznyemag-mellek voltak, mint a hozzá hasonló korú lányoknak általában, hanem igazi, húsos csöcsök, amilyenekhez foghatót még életemben nem láttam. Mihelyst sikerült megemésztenem a látottakat, folytattam testének felfedezését. Lassan végigsimogattam tekintetemmel az egész alakját.
A dereka, a hasa és a csípője mind nagyon formásak voltak, bár így ruha nélkül azért jobban látszott, hogy van rajta egy kis súlyfölösleg. Kellemesen telt idomú combja és szépen ívelt lába is nagyon bejött nekem, ráadásul a vádlija is jó hangsúlyosan kidomborodott, úgyhogy örömmel nyugtáztam, hogy nem az a kiéheztetett barbibaba típus, amit nagyon nem kedveltem. Mikor újra szembe fordult velem és a vízsugarat a két lába közé irányította, végre kibontakozott a habokból az a része is, amire a leginkább kíváncsi voltam. Még ebből a távolságból is jól látszott, hogy a víztől csillogó combok közt diszkréten megbújó, domború punciját már egy kis szőkésbarna szőrpamacs borította, és a gyenge, ritkás pihéről lerítt, hogy még sohasem borotválta. Álló pöcsömmel a kezemben, vágyakozva lestem igéző testének minden kecses mozdulatát. Parányi tenyerével többször is körbemasszírozta méretes kebleit, majd végigsimított formás hasikáján, aztán csábítóan kicsavarintva derekát, maga mögé nyúlt és megmosta a fenekét. Ezután jó alaposan kezelésbe vette a punciját, majd elzárta a vizet és törölközni kezdett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.92 pont (194 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 zoltan611230 2018. 05. 29. kedd 07:11
Na végre..egész nap csak nézelődők ..
#15 vakon53 2016. 02. 20. szombat 16:31
Kegyetlenűl jóóó! Ezt csak folytatni lehet abbahagyni nem!
#14 feherfabia 2015. 05. 16. szombat 06:34
Nagyon jó!
#13 A57L 2013. 08. 16. péntek 04:45
Nagyon jó.
#12 papi 2013. 05. 22. szerda 07:58
Nem kén ezt itt befejezni,fojtatódhatna történet.
#11 Bikmakkocska 2013. 01. 5. szombat 17:28
Ez aztán marha jó.
#10 Rinaldo 2012. 07. 4. szerda 12:40
Mivel a kis csajt nem dugta meg,sikerült az öreg csajt megbaszni
#9 tiborg 2011. 10. 30. vasárnap 00:45
Na, gyerekeim, itt a vege fussatok vele.ugy nezem John(n)y kiirta magat!!
Nem tud mit kezdeni a hozzavalo tizenevessel!!
#8 arkangyal 2009. 06. 18. csütörtök 17:38
Kegyetlenűl jóóó! Ezt csak folytatni lehet abbahagyni nem!
#7 sihupapa 2008. 10. 1. szerda 23:03
hol a második rész
#6 krisz 2008. 09. 3. szerda 19:19
szuper mari néni nagyon jo szupeeer
#5 csabika69 2008. 01. 26. szombat 19:59
Néhány képzavartól eltekintve nagyon jó történet,kíváncsian vároma folytatást esetleg a neveltlány felavatásával fűszerezve...... Nekem is volt hasonló élményem... 20 év múlva kiderült,hogy édesapámmal közösen egyidőban látogattuk a "mi Mari néninket"... :)
#4 eznemigaz 2008. 01. 26. szombat 15:21
Szó mi szó nekem is jöhetne egy ilyen Mari néni ha kézenfogva hozná a nevelet lányát
#3 szaki 2006. 03. 1. szerda 16:45
Hát 1 ilyen Mari nénit énis be szeretnék
válalni
#2 gabo 2006. 02. 17. péntek 23:51
"és megint kegyetlenül leszopja a farkamat, de nem ez történt. Ehelyett visszahajolt hozzám és ismét vad franciázásba kezdtünk" Na most vagy én vagyok hülye, és nem tudom mi a franciázás, vagy a szerző! Egyébként a sztori jó!
#1 Törté-Net 2006. 02. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?