A+ A-

Mari néni 2. rész

- Hát itt vagy? Már mindenütt kerestelek. Úgy eltűntél hírtelen. Valami baj van? - kérdezte egy hang. Anyám volt az. Szerencsére a szobámban nem égett a villany, így nem láthatta, hogy milyen zaklatott állapotban vagyok, és hogy alaposan "eláztam" deréktól lefelé. Azt hazudtam, hogy nem éreztem túl jól magam, ezért bejöttem lepihenni és már nem valószínű, hogy visszamegyek. Egy darabig még aggodalmaskodott, de aztán megnyugtattam, hogy nincs semmi baj, csak fáradt vagyok, így aztán sikerült valahogy leráznom. Okulva a majdnem lebukásból, gyorsan felpattantam és magamra zártam a szobám ajtaját. Levettem nedves ruháimat, szárazra töröltem a farkamat és bebújtam az ágyba. A gondolatok azonnal őrült iramban kavarogni kezdtek a fejemben. Először szörnyű lelkiismeret furdalásom volt a történtek miatt, ez azonban rögtön elmúlt, amikor újra felidéztem magamban az átélt gyönyört. Később megint belegondoltam abba, hogy mit is tettem és kivel is tettem valójában, és a következményektől való félelem jó időre eloszlatta az erotikus élmény felett érzett örömömet. Ez így ment órák hosszat. Csak forgolódtam ágyamban és már jócskán hajnalodott, mire sikerült végre elaludnom. Másnap már alig vártam, hogy a vonat parányira zsugorodjon a távolban, és jó messzire vigye tőlem minden gondom-bajom forrását, Mari nénit. Addig azonban hátra volt még a búcsúzás kínos aktusa, ami elöl nem volt menekvés. Az össznépi puszilkodásban aztán tényleg ott álltunk szemben egymással. Nem mertem a szemébe nézni és csak két gyors puszit akartam adni neki, de ő szokás szerint átölelt és mintha csak az ilyenkor szokásos szöveget nyomná, mosolyogva a fülembe súgott valamit, amitől a hajam is égnek állt.
- Nagyon élveztem a tegnap estét. Szívesen táncolnék veled máskor is, úgyhogy ha van kedved, látogass meg a nyári szünetben. Van pár mozdulat, amit még megtaníthatnék neked. - mondta, és egy hatalmas csókot nyomott a homlokomra. A hatás leírhatatlan volt. Onnantól kezdve mintha lassított filmen látnám, úgy zajlottak az események. A népek felszálltak a vonatra, a kalauz jelt adott és a vonat csigalassúsággal kigördült az állomásról. Anyámék integettek, de én csak álltam ott, mint valami szobor. Egyfolytában az imént hallott szavak visszhangoztak a fejemben és egy szemernyi kétségem sem volt a jelentésüket illetően. Még hetek voltak hátra a nyári szünetig, így volt időm bőven átgondolni a dolgokat. Sokat tépelődtem magamban éjjel-nappal, képzeletben egy mérleg két serpenyőjére helyezve a tényeket. Végül, hiába volt erős a bűnös cselekedet miatt érzett szégyen és a lebukástól való félelem, hiába háborgott a lelkiismeretem, a csodás élmény megismétlésének vágya és a fülembe suttogott mámorító szavak teljesen elvették a józan eszemet. Nem tudtam hideg fejjel dönteni, mert ahányszor felidéződtek bennem az emlékképek és elképzeltem a folytatást, remegni kezdtem a vágytól és úgy éreztem, nem utasíthatom el ezt az ajánlatot. Az elhatározást tett követte. Miután valami kitalált ürüggyel alátámasztottam, különösebb gond nélkül meg is szerveztem az utazást. Teltek a hetek, a sulinak vége lett és elkezdődött a vakáció. Egy reggel aztán a vonaton találtam magam. Az út hosszú volt, de a megérkezés kárpótolt minden szenvedésért. Mari néni és nevelt lánya már ott vártak a peronon és kitörő örömmel fogadták érkezésemet. A nagy örömködés közepette rögtön szemet szúrt a kis Kriszti, akit utoljára 11 éves korában láttam és mi tagadás, alaposan megváltozott azóta. Bár most sem volt egy kimondott szépség, sőt inkább csúnyácskának mondanám, de az alakja fantasztikus volt.
Elsőnek mindjárt az ujjatlan póló alatt domborodó, hatalmas mellein akadt meg a tekintetem. Hihetetlennek tűnt számomra, hogy egy ilyen fiatal csajnak ekkora bögyei legyenek, márpedig ez volt a helyzet. Aztán a fenekét is sikerült szemügyre vennem, amin úgy feszült a rövidnadrág, hogy komolyan aggódni lehetett a varrás tartóssága miatt. Határozottan igazságtalannak éreztem, hogy egy ilyen pompás csajszit ennyire előnytelen arccal áldott meg a természet. Mialatt az állomástól nem messze lévő házuk felé bandukoltunk, vendéglátómra is futotta egy-két szemérmetlen pillantásból. Mivel elég meleg volt, legnagyobb örömömre ő sem vitte túlzásba az öltözködést. Rövid, feszes farmerszoknya és egy hasközépig érő top volt rajta, ami kicsit talán bátor viselet volt a korához képest, de nagyon klasszul nézett ki benne. Melltartó nem volt rajta, ezt hamar kiszúrtam, így aztán a topnak kellett megoldania a méretes zsömlékre hasonlító mellek kordában tartását. Ennek a feladatnak csak több-kevesebb sikerrel felelt meg a nyúlós anyagból készült ruhadarab, így a pompás didik minden egyes lépésnél le-föl himbálóztak. Ez a látvány gyakran magához vonzotta a tekintetemet, aminek az lett a következménye, hogy beszélgetés közben többször is elvétettem a szemkontaktust. A formás domborulatok tulajdonosa csak mosolygott ezen, szemlátomást kedvére való volt a dolog.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.03 pont (154 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 feherfabia 2015. 05. 16. szombat 06:16
Nagyon jó!
#11 zsuzsika 2014. 11. 3. hétfő 14:39
Nem rossz.Kíváncsi vagyok a folytatásra.
#10 A57L 2013. 08. 16. péntek 04:45
Egész jó.
#9 papi 2013. 05. 22. szerda 07:56
Tetszik.
#8 Bikmakkocska 2013. 01. 5. szombat 17:24
Nagyon jó!
#7 Rinaldo 2012. 07. 4. szerda 12:28
Mari néni jól leszopta a baszás reményében.
#6 tiborg 2011. 10. 29. szombat 08:48
Ez velem is megtortent......az elet hajnalan....50eve....
Tudom,hogy mi a vege!!!
#5 sihupapa 2008. 11. 22. szombat 04:15
jóóóóóóóóó
#4 gerontofil 2006. 02. 3. péntek 01:26
Csak így tovább! Ird a folytatást!!!
#3 banurr 2006. 01. 12. csütörtök 13:31
Csalatkozom az előttem szószólóhoz
#2 ps. 2006. 01. 8. vasárnap 00:29
remélem nemkell ujabb egy honapot várni afojtatásra szuper
#1 Törté-Net 2006. 01. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?