A+ A-

Mari néni 1. rész

Már régebben feltűnt, hogy Mari néni valahogy furcsán viselkedik velem. A nagy családi összejöveteleken mindig kereste a társaságomat, állandóan nekem mesélte a poénosnak szánt történeteit, nagyon kedves volt velem, folyton dicsért, ajnározott és olyan különös szemekkel nézett rám. Kamasz srácként kicsit ugyan zavart az állandó ölelgetés, csókolgatás, de nem gondoltam semmi rosszra, meg aztán elég éretlen is voltam még az ilyesfajta dolgokhoz.
Közben az élet úgy hozta, hogy a szüleimmel elköltöztünk, így egyre ritkábbak lettek a családi összejövetelek. Már majdnem egy év eltelt azóta, hogy utoljára találkoztam vele, amikor anyuék egy nap azzal a hírrel fogadtak, hogy lesz egy hétvégi buli és az egész család feljön hozzánk látogatóba. Mindenki nagyon izgatott volt, készülődéssel teltek a hátra lévő napjaink. Végül eljött a szombat délelőtt. Kimentünk a pályaudvarra, és felsorakoztunk a peronon, mint valami fogadóbizottság. Begördült a vonat és az ajtóban csakhamar ismerős arcok jelentek meg. Nagy volt az öröm, mindenki ujjongott és kiabált, azonban az én figyelmemet valami egészen más kötötte le. Éppen abban a korban voltam, amikor a gondolataim szinte csak a gyengébbik nem képviselői körül forgolódtak, és az erotika legapróbb megnyilvánulásai is heves reakciókat váltottak ki belőlem, elsősorban a nadrágom tájékán. Ennek ismeretében könnyen el lehet képzelni, hogy mi zajlott le bennem, amikor megpillantottam Mari nénit a vonatajtóban, akinek öltözete nem keveset tartalmazott a fentebb említett erotikából. A korához és kissé telt idomaihoz képest ugyanis elég merész, rövid és meglehetősen szűk szabású szoknya volt rajta, amiből dús combok és magas sarkú cipőbe bújtatott, formás lábak bukkantak elő. Ahogy ott álltam a peronon és felnéztem rá, a szoknya elég sokat megmutatott azokból a csodás lábakból, amelyhez foghatót addig még csak azokban a színes magazinokban láttam, amelyeket csak esténként mertem nézegetni egy elemlámpával a paplan alá bújva. Csak álltam ott ettől a váratlan fejleménytől teljesen bénultan és egy hangot sem tudtam kipréselni magamból. Mire felocsúdtam, már a karjaiban tartott és szorosan magához ölelt. A szorításból nem tudtam szabadulni, de cseppet sem bánkódtam emiatt, mert miközben magához ölelt, pompás rálátásom nyílt a lazán kigombolt nyári blúz alatt domborodó melleire. A melltartóval ügyesen felpolcolt, cipó alakú mellek csak néhány centiméterre voltak az arcomtól, orromat pedig édeskés testápoló illata csapta meg. Azt kívántam, bárcsak sose lenne vége ennek a pillanatnak, de közben megérkeztek a vendégseregnek rendelt taxik, és a varázs egy csapásra szertefoszlott.
Míg a csomagokat pakoltuk az autókba, végig azon drukkoltam, hogy sikerüljön valahogy egy taxiba kerülnöm vele. Végül a nagy kavarodást kihasználva minden úgy alakult, ahogyan elterveztem, egymás mellett kötöttünk ki az egyik kocsi hátsó ülésén. Bár egész úton be nem állt a szája, fogalmam sincs, hogy miről beszélt, mert felváltva hol a melleit, hol a combjait bámultam. A rövid szoknya, ami egyébként is alig takart valamit, még jól fel is csúszott neki, amikor behuppant mellém, és ez a szemérmetlen látvány valósággal vonzotta a tekintetemet. Egy pillanatra úgy tűnt, észrevette, hogy hová bámulok, de abszolút nem zavartatta magát, meg sem próbálta megigazítani a rakoncátlan ruhadarabot. Én persze megijedtem és gyorsan elfordítottam a fejemet. Furcsállottam, hogy miért nem szólt érte, vagy miért nem ült diszkrétebben, de már nem igazán tudtam logikusan gondolkodni.
Minden idegszálammal arra koncentráltam, hogy az első adandó alkalommal megint oda pillanthassak. Az erotikus feszültségtől zsongott az egész fejem, minden porcikámban remegtem és úgy izzadtam, mint egy ló. A vékony rövidgatyában annyira ágaskodott a farkam, hogy el kellett takarnom a kezemmel, nehogy valaki meglássa.
Eszembe jutott, hogy mi lesz, ha megérkezünk és ki kell szállni az autóból, ettől aztán úgy berezeltem, hogy sikerült valahogy lehiggadnom, így nem volt semmi gond az érkezéskor. Nap közben, mialatt a felnőttek az előkészületekkel foglalatoskodtak, én a szobámba vonultam és gondolatban újra átéltem a történteket. Szégyelltem magam, amiért "úgy" néztem rá és amiért "olyan" gondolatok fordultak meg a fejemben, de egyszerűen nem tudtam magamnak parancsolni, egyfolytában azok a pompás lábak és kerek mellek lebegtek a szemem előtt. Most már egyáltalán nem bántam az ölelgetéseit, az állandó rajtam való csüngését. Eljött az este, a kertben szalonnasütés kezdődött, közben szólt a zene és mindenki nagyon jó hangulatban volt. A jó hangulathoz persze az is hozzájárult, hogy szépen ürültek ki a különféle italos üvegek, és a beszélgetést lassan hangos nevetgélés, éneklés váltotta fel. Én diszkréten figyeltem az eseményeket az egyik sarokban ücsörögve, de magányom nem tartott soká. Váratlanul megéreztem, hogy besüpped mellettem a kanapé.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.82 pont (163 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 feherfabia 2015. 05. 16. szombat 06:01
egész jó!
#12 zsuzsika 2014. 11. 3. hétfő 14:44
Jó.
#11 A57L 2013. 08. 16. péntek 04:44
Szuper történet.
#10 papi 2013. 05. 22. szerda 07:55
nagyon jó a történet.
#9 Bikmakkocska 2013. 01. 5. szombat 17:19
Marha jó! Az egyik legjobb.
#8 Rinaldo 2012. 07. 4. szerda 12:17
Jól fel izgatta a kis srácot.
#7 norbert78 2012. 06. 24. vasárnap 10:19
nekem nagyon tetszett
#6 tiborg 2011. 10. 29. szombat 08:31
Ez eddig kituno...HEJ szep ifjusag.....
#5 adg 2005. 12. 15. csütörtök 22:33
Folytasd.
#4 gerontofil 2005. 11. 28. hétfő 01:56
Naaa!Még-még tovább!!!
#3 levim 2005. 11. 24. csütörtök 15:36
Jóóó!
#2 djb 2005. 11. 22. kedd 23:19
folytasd!
#1 Törté-Net 2005. 11. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?