A+ A-

Egymásra találtunk

Történetem 16 éves koromban kezdődött. Akkor én már túl voltam az első,a második sőt a sokadik szeretkezésen is.
Voltam szerető,és tartottam több pasit is egyszerre. Egyszóval élveztem az életet. Életem 16-dik nyarán megismerkedtem az édesapámmal,engem ugyanis a nagymamám nevelt fel és anyámnak pedig egyik pasi után jött a másik. Nem fűztem túl nagy reményt apámhoz se,de úgy voltam vele meg kell ismernem amíg van rá lehetőségem. Nos az első találkozásunk nagyon jól sikerült. Hihetetlen volt amit éreztem. Rá hasonlítok kívül-belül. Legalább 3 órán keresztül csak beszélgettünk, olyan volt mintha ezer éve ismernénk egymást. Mellesleg édesapám nagyon vonzó férfi,rengetek barátnője volt/van,és persze ez nekem is feltűnt de nem gondoltam rá másképp csak mint az én elveszett apukámra. Az első találkozásunk után szinte minden időnket együtt töltöttük. Eljártunk moziba,ebédelni,kirándulni,vacsorázni majd este jött mindig a fájdalmas elválás.
Szerencsére reggel már korán együtt lehettünk. Vitt magával még a munkahelyére is. Persze emellett volt nője,nekem meg barátom de mindketten hanyagoltuk őket,amit meg is értettek. Aztán nyár végén már nem volt elég az sem hogy a nap 24 órájából 19-et együtt töltöttünk,együtt akartunk aludni. Apu kivett nekem egy albérletet mondván jót fog tenni nekem egy kis magány. Aztán jött az első együtt alvás,de csak egy kis délutáni szieszta keretén belül. Jó volt hozzábújni és biztonságban érezni magam a karjaiban. Sokat sms-eztünk szinte mindig ha épp nem voltunk együtt. Egyik délután feljött meccset nézni én meg gondoltam alszom egyet addig. Szóval mint máskor is , átvettem az otthoni ruhámat ami egy sima póló volt és persze nem takart sokat,és befeküdtem apu mellé. Ő elkezdte simogatni a hátam, mint máskor is. Próbáltam elaludni de olyan gyengéden , érzékien simogatott hogy nem bírtam. Felizgultam nagyon és próbáltam saját magamnak magyarázni , hogy ez nem lehet hiszen ő az apám. Persze alig bírtam leplezni, a végén már olyan nedves voltam ,hogy féltem nehogy észre vegye a foltot a lepedőn. Aztán történt valami ...Hirtelen felugrott hogy valamit elfelejtett elintézni és elrohant.
Én meg maszturbáltam ,persze szinte azonnal elélveztem , már annyira fel voltam izgulva. Másnap reggel írta apu hogy velem álmodott,én meg küldtem neki egy sex-es képet és aláírtam ,hogy mit? Erre felhívott és jót nevettünk. Majd feljött és megint feküdtünk egymás mellett de most én kezdtem el simogatni őt. Persze nemcsak a hátát. Szép lassan szinte az egész testét kivéve a farkát,de a végén már úgy ágaskodott neki hogy véletlenül is hozzá-hozzá értem,aztán hasra fordult , hogy inkább csak a hátát simogassam. De akkor már annyira tetszett hogy kíván,hogy direkt izgattam őt. Amikor már láttam , hogy alig bírja akkor megint felkelt és elrohant. De este visszajött és beszélgetni kezdtünk. Mondta hogy nem szabad ilyet csinálni amit délután csináltam,én meg mondtam hogy ő kezdte. Erre megint nevettünk és lefeküdtünk tv-t nézni.
Mondanom sem kell hogy már a gondolattól is nedves voltam hogy ott fekszik mellettem. Persze megint simogatni kezdett. Én háttal voltam neki és szorosan hozzábújtam hogy a kemény farkát érezzem a popsimnál. Nem bírtam ki , hogy ne mozogjak egy picit. Aztán megfordultam és én is simogatni kezdtem,de már nem állt meg a kezem sehol. Még most is beleborzongok olyan jó érzés volt megérinteni a merev farkát . Aztán zavarba jött és visszafordított hogy háttal legyek neki.
Én megint hozzányomtam a seggemet de most sokkal erősebben úgy hogy ő sem bírta ki hogy ne mozogjon. Szinte már az eszméletvesztés határán voltam annyira kívántam amikor azt mondta -ezt nem szabad kicsim.
Mondtam- tudom apu de nagyon kívánlak. Én is téged kicsim,de ezt nem szabad csinálni. Ekkor már a melleimet simogatta,majd a szemembe nézett és megcsókolt. Én pedig hanyatt feküdtem és magamra húztam. Nemtudom mennyi ideig csókoltuk egymást de hirtelen kibontakozott kezeim öleléséből és azt mondta ne mozduljak. Elindult lefelé... Csókolta a melleim,a hasam, a combjaimat... majd megérkezett. Finoman a szájával lehámozta rólam a tangámat és elkezdett nyalni. Hihetetlen érzés volt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.33 pont (123 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Andreas6 2017. 11. 17. péntek 06:37
Jó közepes. Folytatás?
#13 A57L 2016. 05. 29. vasárnap 05:37
Kedves kis történet.
#12 feherfabia 2016. 04. 24. vasárnap 08:32
Közepes!
#11 listike 2014. 09. 3. szerda 05:23
És nem törtánt semmi.
#10 papi 2014. 05. 15. csütörtök 05:19
Tetszik
#9 genius33 2013. 01. 15. kedd 07:44
Nagyon jó smile
#8 v-ir-a 2012. 06. 25. hétfő 22:36
és mi lett a férjjel? ő is részesült a szexből? smile hisz már kívánta...vagy csak az apját? smile
#7 arkangyal 2009. 06. 11. csütörtök 18:59
Nagyon jó és hihetőnek tűnik amit irtál.Csak így tovább.
#6 free 2009. 06. 2. kedd 11:17
jó nagyon.....
#5 sihupapa 2008. 11. 14. péntek 02:11
mivan? elfelejtettél irni?
#4 915 2006. 03. 13. hétfő 18:16
nagyon csodálatos! írjál még!!!! (10p)
#3 Loverman 2006. 02. 13. hétfő 15:19
hát, ha tényleg meg fog történni akkor nagyon várjuk! nekem tetszik! (10p)
#2 Téiksz 2006. 02. 12. vasárnap 01:10
Kicsit kapkodó a szílus, de valóság "illata" van.Várom a folytatást!! 8 pötyi
#1 Törté-Net 2006. 02. 11. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?