A+ A-

Hármasban 3. rész - Avagy bővül a kör

Másnap igen fáradtak voltunk, sokáig lustálkodtunk és csak késő délután jutottunk el a szexig. Ismét fantasztikusat szeretkeztünk négyesben, azzal a kis szépséghibával, hogy a Heni annyira kitágult a Timi esti öklözésétől, hogy a Palival meg sem kottyantunk neki. Egyszerűen átlagos méretű faszunkkal képtelenek voltunk kielégíteni, ismét a Timi kezét kellett igénybe vennie, hogy eljusson az orgazmusig, de még az is igen erőltetettre sikerült. Tényleg félelmetesen kitágult a puncija, ez mindannyiunkat zavart egy kicsit.
Este buliba voltunk hivatalosak és elvittük a lányokat is, de nem érezték jól magukat a társaságban ezért hamar leléptünk. Mivel még nem akartunk haza menni, beültünk egy eldugott kis bárba, ahol haverom a néger Lugi a csapos. Lugi angolai, igazi belevaló életvidám srác, a hely pedig régebben night club volt, de igen eldugott helyen van így csődbe ment és a Lugi olcsón hozzá jutott, de a berendezést már nem tudta lecseréltetni, tiszta vörös plüss az egész, kis boxokkal, a pulttal szemben emelvény, rajta krómozott csövek. Szóval igazi streaptease bár. A biztonsági rendszerét pedig én buheráltam össze. A hely szinte pangott az ürességtől, rajtunk kívül csak négy japán üzletember mulatozott a sarokban. Lugi a régi haverságra való tekintettel szinte öntötte belénk a piát, így igen hamar eljutottunk a szalonspiccig, mondhatnám emelkedett volt a hangulat. A záróra közeledtével a Lugi intett, hogy maradjunk csak és kirakta a zártkörű rendezvény táblát, a japánok is maradtak:
- Miért dobjam ki a pénzes vendéget? - Vigyorgott Lugi.
Mi négyesben kártyázni kezdtünk csapatban, fiúk a lányok ellen. Nem volt igazán tisztességes, de azért hagytam a lányokat is nyerni főleg az elején. Amikor elég jókedvűek voltak már és nyerésben érezték magukat, felvetettem, hogy játszunk tétre, így izgalmasabb lesz a játék. A vesztes csapat kevesebb pontszámot elért tagja feladatott kap, azonban a csapattársa átvállalhatja, ha akarja, de akkor a győztes csapatnak jogában áll módosítani a feladatot.
Az első mi nyertük a Palival, a lányoknál a Timinek volt a legkevesebb pontja. Hagytam, hogy a Pali határozza meg a feladatot.
- Timi, csókold meg a Henit! - Na ez aztán komoly fantázia, gondoltam. A lányok azonban felülmúlták a várakozásomat, olyan csókcsatát rendeztek, némi tapizással egybekötve, hogy csak na.
A következő kört is a lányok bukták el, de most a Heninek volt a legkevesebb pontja. Mivel miniszoknyában volt, szinte kínálta magát a feladat:
- Vedd le a bugyidat és ad ide! - Mivel a boksz, ahol ültünk a sarokban volt és nem nagyon lehetett belátni hozzánk, ez nem volt cikis feladvány. A Heni is érzékelte, minden probléma nélkül gyorsan letolta a bugyiját és az asztal felett átnyújtotta.
A köv. körben ismét rá került a sor, a Pali mondta ki az ítéletet:
- Vedd le a melltartódat is! - Az említett ruhadarab is hozzánk került minden gond nélkül, a fehér selyemblúzán keresztül szinte világítottak a Heni mellbimbói.
Most már ideje volt, hogy mi is veszítsünk, mielőtt elmegy a kedvük a játéktól, ezért magamra vállaltam a balek szerepét és gondosan ügyeltem, hogy még véletlenül se legyen egy pontom sem. A Timi kajánul mosolyogva határozta meg a feladatomat:
- Kényeztesd egy kicsit a Heni punciját! - Mivel a bokszban félhomály volt, és az asztalterítő is majd a földig lógott, továbbá szinte üres volt a bár és a bokszba úgysem nagyon lehetett belátni, ezt sem éreztem veszélyes feladatnak, még örültem is, hogy nem kell a Palival csókolódznom. Kicsit kijjebb húztam az asztalt, mivel a Heni a legbelső, legeldugottabb sarokban ült és azt akartam, hogy a Pali és a Timi mindent jól lásson. Mire lecsúsztam az asztal alá, a Heni már felhúzta a szoknyáját a derekára és combjait széttárva várakozó álláspontra helyezkedett. Ujjaimmal óvatosan széthúztam a puncija nagyajkait és nyelvemmel a csiklóját kezdtem kényeztetni, mikor eléggé megduzzadt a számba véve finoman szívogatni, harapdálni kezdtem. Kezdett mélyeket lélegezni, miközben a Pali és a Timi a melleit masszírozták a blúzán keresztül, és felváltva csókolództak vele. Mikor a középső ujjam a puncijába csusszant felsóhajtott, és sóhajtozása állandóvá vált, ahogy a gyorsan nedvesedő résbe előbb két, majd három ujjam csúszkált ki és be. Mikor már nagyon fel volt izgatva és félő volt, hogy a meredező mellbimbói átszúrják a blúzát, a Timi megkocogtatta a fejem, hogy elég lesz, abba hagyhatom. A Heni egy papír zsebkendővel megtörölte a csatakos punciját és folytatódott a játék.
A következő kört könnyedén megnyertük, mert a Heni érthetően nem nagyon tudott koncentrálni, így ismét neki volt a legkevesebb pontja, de a Timi átvállalta a feladat teljesítését. A Pali gyorsan kitalálta a megfelelő feladatott:
- Most te kényeztess engem! - Mondta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.48 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 02. 7. vasárnap 11:47
Ez csak 10 pont lehet.
#4 sztbali 2014. 07. 20. vasárnap 18:47
Jól sikerült a buli.
#3 A57L 2013. 11. 21. csütörtök 05:43
Jó írás.
#2 Rob 2006. 02. 10. péntek 11:16
Nekem őrülten tetszi! 10!!!!
#1 Törté-Net 2006. 02. 2. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?