A+ A-

Hármasban 2. rész - Avagy négyesben

A múltkori történések után rendszeressé vált, hogy hétvégéken hármasban szexelünk a Heninél. Én elég sokszor nem értem rá, olyankor csak a Pali ment. A Heni teljesen megváltozott és előnyére, levetkőzte minden gátlását, és teljesen átadta magát a szexnek. Sokszor előfordult, hogy mikor ajtót nyitott már elég lengén volt öltözve, vagy teljesen meztelen volt.
Aztán történt egy pénteki napon, hogy bejelentkezett a legjobb barátnője a Timi, aki régebben a Palival járt, hogy Pesten lesz továbbképzésen és elmenne bulizni a Henivel. A Heni igent mondott, de elfelejtett szólni nekünk, hogy ne menjük. Mi a Palival igen meglepődtünk mikor megérkezéskor a Timi is ott volt, de így alakult hát legyen, menjünk bulizni, bár mi másra voltunk beállítva.
A buli amúgy igen jól sikerült, a lányok egy kicsit sokat ittak, de jó hangulatban tértünk haza a Henihez, mivel a Timi sem akart vissza menni a szállodájába. A Heninél még beszélgettünk, boroztunk mivel senki nem akart még lefeküdni aludni. A téma persze gyorsan a régi időkhöz kanyarodott, amikor Timi a Palival én meg a Henivel jártam, annak idején sokat poénkodtunk a párcserén, hogy mi lenne, ha. Persze soha nem tettük meg, de örök téma volt. Most is felemlegette a Timi elég spiccesen, viccelődve, hogy ne most itt lenne az alkalom. A Heni szintén elég spiccesen, és felpörgetve, az alkohol mindig megdobja a libidóját, rávágta erre:
- Hát ideje lenne, hogy te is kipróbáld a Gézát, mivel én kipróbáltam a Palit, és nem rossz, bár az igazság az, hogy ketten együtt az igaziak.
- Ne hülyéskedj! Csak ugratsz. - Válaszolta Timi, de a szeme kezdett nagyon csillogni és nem csak az alkoholtól.
- Szerintem az lesz a legjobb, he bemutatod neki Heni! - Szóltam közbe.
A Henit nem is nagyon kellett kéretni, nem odalépett a Palihoz, felhúzta a fotelból, és hosszas csókcsatába keveredtek miközben egyre intimebb tájakon simogatták egymást.
- Te mit szólsz ehhez? - fordult hozzám a Timi.
- Szóhoz sem jutok. Mit bénáznak, még nekem kell segítenem. - Mondtam vigyorogva, majd én is felálltam a kanapéról, ahol eddig ültem a Timi. Odaléptem a Heni mögé, aki még mindig el volt foglalva a csókolódzással és elkezdtem hátulról simogatni a melleit, a Pali már a punciját simogatta, bár még csak farmeren keresztül. A Heni felém fordult és és engem is lesmárolt miközben én kibújtattam a pólójából, Pali pedig élve az alkalommal hátulról kigombolta a farmerját és lecsúsztatta a bokájához. Ahogy kilépett a nadrágból és ott állt bugyiban és melltartóban incselkedő pillantást vetett a tágra nyílt szemmel bámuló Timire.
- Azt hitted viccelek? Pedig még csak most jön a komoly része! - Nevetett a megdöbbent barátnőjére. Mintha igazolni akarnánk, a Palival egyszerre dobtuk le az ingjeinket, majd ismét a Henivel kezdtünk foglalkozni. Én elé térdeltem és sűrű csókolgatás közben lehúztam a bugyiját, a Pali pedig hátulról megszabadította a melltartójától, és a melleit masszírozta. A Heni sem volt rest ügyesen hátranyúlva kigombolta a Pali nadrágját és lecsúsztatta a csípőjéről, majd felhúzott engem is a földről és megszabadított a nadrágomtól. Ott álltunk hárman a Timi ámuló szemei előtt, mi a két fiú alsógatyában, amit szinte átszúrt az ágaskodó faszunk, a Heni pedig anyaszült meztelenül.
- Gyere, szállj be te is! - Szóltam neki.
- Nem, nem. - Szabadkozott, de mikor felé nyújtottam a kezem önkéntelenül megfogta, és hagyta, hogy felhúzzam. Magam felé fordítottam és hosszasan megcsókoltam, miközben a Pali és a Heni már vetkőztették is. Nem kellet talán egy perc sem és a Timi ugyan olyan meztelen volt, mint a Heni. Most végre én is jól megnézhettem magamnak a Timit. A Heni töltött galamb alkata mellett szinte fiúsan vékonynak hatott, bár ott kerekedett, ahol kell de csak módjával, ehhez jött még a vörösesbarna haj a zöld szem és kopaszra borotvált punci, ellentétben a Heni bozontjával. Meg kell mondanom nagyon szép kettőst alkottak. Gyorsan letérdeltem és elkezdtem nyalni a gyönyörű, rózsaszín csupasz puncit.
- Mit csinálsz? - Kérdezte ijedten a Timi. Persze őt a Pali soha nem kényeztette ilyenképp.
- Hagyd csak ezt a Géza igazán jól csinálja. - nyugtatta a Heni.
A Pali közben a Timi melleit kezdte simogatni, míg a Heni mellém térdelve megszabadította őt az alsógatyájától és elkezdte szopni a meredten állófaszát, előbb szépen lassan, majd egyre gyorsabban miközben a golyóit morzsolgatta óvatosan. A Timi szinte fel sem eszmélt még, amikor ledöntöttem a kanapéra és széttárt combjai közé térdelve nyelvcsapások özönét zúdítottam a csiklójára. Mikor nyelvemmel kicsit beljebb hatoltam felsóhajtott, majd ez a sóhajtózás folyamatossá vált mikor az ujjaim is beszálltak a játékba. A Heni eközben még mindig a Pali előtt térdelt és lelkesen szopta annak faszát, majd felállt és odavezette a Timihez, hogy az folytassa, amit ő elkezdett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.97 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 listike 2014. 05. 3. szombat 09:05
Jól alakul.
#5 A57L 2013. 11. 21. csütörtök 05:42
Elég jó.
#4 papi 2013. 04. 10. szerda 06:17
Túl gyorsan történik minden
#3 Pavlov 2006. 01. 1. vasárnap 19:20
Vicces ez a "gyorsan seggbe dugtam" :>
#2 Bratyó 2005. 12. 30. péntek 16:13
Egyész jó volt,várom a folytatását,remélem nem hagyod abba.
#1 Törté-Net 2005. 12. 30. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?