A+ A-

Életem első szexuális élménye

A sztoriban Rolinak fogom nevezni magam.
Nem túl nagy történet az enyém, de azért elmondom, mivel ez volt az első (de nagyon remélem, hogy nem az utolsó) szexuális élményem.
Tehát mint már említettem 16 éves vagyok, és 1 szlovák suliba járok. Elsős koromban történt ez az eset. Pontosabban első évem utolsó napjaiban.
Év végén hosszú tanakvás után nem túl nagy egyetértés közepette eldöntöttük, hogy Párkányba megyünk osztálykirándulni. Ennek nagyon örültem, mert a szlovák tudásom nem volt ugyanolyan jó, mint a többieké ugyanis eddig magyar alapsuliba jártam, és így hát egy magyarlakta városkában egy picit fel is vághattam a többiek előtt.
A kirándulás előtti pár napban mentek a találgatások illetve az ábrándok, hogy ki kivel "ismerkedik meg közelebbről" a kirándulás alatt.
Én semmi hasonlóra nem számítottam, ugyanis eddig egy csajjal sem sikerült az osztályból közelebbi kapcsolatot kialakítanom puszta haverságnál, de ennek ellenére boldogan vágtam neki az útnak.
Elég unalmas és hosszú volt a kirándulás első napja, de mikor a nap eltűnt a párkányi dombok között akkor valahogy felpörögtek az események. Kilencen vettünk magunknak két liter fernettet, és úgy döntöttünk nem fogunk vele spórolni, tehát rögtön neki is ültünk az elfogyasztásának A 9 ember között volt három fiú illetve 6 lány (köztük az osztály 3 legdögösebb csaja: Kati, Nelli és Piri). Mindenki jól bepiált (én is kissé, bár én még tudtam kontrolálni magam a másik 8 társammal ellentétben). Hárman hátra mentek, hogy rágyújtsanak 1 kis fűre, én bár velük tartottam az anyaghoz hozzá sem nyúltam. Ezért hát engem kiküldtek, hogy lessek rá nem-e tart feléjük valaki. Ki is néztem, de semmit sem láttam illetve hallottam, és pont erre lettem figyelmes. Hová tűnt az az 5 ember, akik még addig ott ittak? Kettőjüket megpillantottam. (1 kevésbé dekoratív lányt illetve 1 fiút). Mind a ketten ki voltak ütve. Odamentem hozzájuk és kérdem:
- Hát hol a többiek?
Erre a csaj nagyon össze-vissza suttogva így válaszolt:
- Bementek a faházba, Biztos dugnak!
Erre én lehet hogy nem túl jól reagáltam de részegnek kezdtem magam tettetni és megkérdeztem hogy engem miért nem hívtak meg a gruppenba.
Majd elindultam a faház felé. Nem is gondolkodtam azon, hogy mivel járhat ez a látogatásom, csak benyitottam a faházba. Az ajtó kinyílt, be léptem a folyosóra, majd ilyen hangok szűrődtek ki:
- Jaj a francba, jön a tanító. Gyorsan!!
De mire befejezhették volna a pánikolást, én már a hálószobában voltam. És hát mit látnak szemeim? Nelli melltartóban minden más ruhadarabjától megválva fekszik az ágyon.
Kati nem messze tőle üldögél, mint 1 harmad éves apáca, aki a paráználkodás bűnéről még csak nem is hallott.
Piri pedig felém jön és ezt mondja :
- Nyugi lányok ez csak a Roli - majd bájos mosollyal rám vigyorgott, közelebb lépett és lesmárolt. Eszembe se jutott tiltakozni. A csók nem volt túl hosszú, de annak ellenére nagyon sokatmondó. Mikorra kihúztam nyelvemet a szájából, addigra az ágyon a Nellit már a Piri a nyelvével kényeztette. Nelli nagyon lihegett. De két hatalmas sóhaja közt így szólt:
- Gyere Roli! Segíts!
Hát én már addig is elég szűknek éreztem a lábaim közt a nadrágot, de ezután már a farkam nagyon kényelmetlen pozíciókat vett fel a farmeromban.
Oda mentem a két angyalhoz (azt hiszem nyugodt szívvel nevezhetem őket angyaloknak, mivel a látvány ezt tükrözte róluk). Ezalatt Piri bekulcsolta a faházikó ajtaját, de sajna ő nem csatlakozhatott hozzánk, mivel épp a kirándulás napjaira esett menzesze.
Lehajoltam és elkezdtem nyalni a punciját, Kati pedig az ujjaival próbálta eljuttatni Nellit a csúcsra. Nincs túl nagy összehasonlítási alapom, de szerintem nagyon szép volt a puncija.
Mindenütt ki volt borotválva. Hát nem pont így képzeltem el azt a fenséges érzés, amikor a nyelvem a lány csiklójához ér. Amikor gondolkoztam ezen, hogy, hogy is lesz az első alkalom, mindig úgy terveztem, hogy hasznosítom a pornófilmekből tanult technikákat, de egyáltalán nem így történt. Csak nyaltam és igyekeztem mindent megtenni, amit csak tudtam a kitűzött cél érdekében eljuttatni a lányt a csúcsra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.05 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 t.555 2018. 03. 5. hétfő 10:52
Nem túl izgalmas!
#2 Andreas6 2017. 08. 25. péntek 11:07
Hát ez jóformán semmi.
#1 Törté-Net 2006. 01. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?