Quiz-show és valami más

Szavazás átlaga: 5.58 pont (19 szavazat)
Megjelenés: 2006. január 9.
Hossz: 20 361 karakter
Elolvasva: 1 341 alkalommal
Ádám és Robi már elég türelmetlen volt, én viszont nem először jártam felvételen, és tudtam, hogy nem kevés időbe telik, mire a közönség helyet foglalhat. Amíg a forgatás el nem kezdődik, van időm bemutatni két új barátomat. Robi magas, göndör-szőke hajú, picit nagy orrú (mondjuk inkább karakteresnek), de mindenképpen igazán jóképű.

Sosem gondoltam volna, hogy a Legyen Ön is milliomos forgatásán fogok először fiúval szexelni. Ádámmal és Robival körülbelül kettőkor találkoztunk a zajos Keleti pályaudvarnál, és onnan utaztunk a 173-assal egészen a Pólus Centerig. Ott van ugyanis a Fortuna Stúdió, ahol a műsort rögzítik, illetve rögzítették. Nagy üvegajtók vezetnek be a sárga és zöld neoncsövekkel feldíszített várakozóhelyiségbe. Középen körben bárpult, mindenféle inni – és . Két jól hízott, szürke ajtó vezet a stúdióba. Felettük a mindenhonnan közismert lámpa: Csend Adás!

Ádám és Robi már elég türelmetlen volt, én viszont nem először jártam felvételen, és tudtam, hogy nem kevés időbe telik, mire a közönség helyet foglalhat. Amíg a forgatás el nem kezdődik, van időm bemutatni két új barátomat. Robi magas, göndör-szőke hajú, picit nagy orrú (mondjuk inkább karakteresnek), de mindenképpen igazán jóképű. Ádám még nálam is alacsonyabb, pedig 3-4 évvel idősebb. Rövid, fekete haja van, kissé szeplős, és az arcformája igazán szépen szabott. Mindketten laza, kopott farmert és valamilyen pólót viseltek. Robi éppen csak bekapott valamit a büfében, mikor hallani lehetett bentről: Jöhet a közönség. Két bejárata van a nagy stúdióteremnek, és szépen mindkettőnél jókora tolakodás kerekedett. Hárman elég szépen bejutottunk, mivel végig közel vártunk az ajtóhoz.

Az embert egyszerre éri varázslat és csalódás. Fekete falú, összetéveszthetetlen stúdiószagú terembe vezetnek a nagy ajtók, ahol furcsa félhomályt kölcsönöz a levegőben sűrűn szálló füst. A zavaros ájer mögött aztán feltűnik egy fehér, összezsugorodott, kissé megkopott díszlet. A nézők első reakciói szinte ugyanarról szólnak. Hiányolják a csillogást, a monumentalitást. Van, aki el sem hiszi, hogy jó helyen jár. A díszlet inkább szürke karton, minthogy óriási acélszerkezet. Rövidesen megjelent a kissé kövérkés Kálmán, a "warmup man", akinek egyetlen feladata, hogy a közönséget szórakoztassa a leállások alatt.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.58 pont (19 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. február 21. 09:56
#2
Ez a téma nem az én világom.
1
T
Törté-Net
2006. január 9. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1