A+ A-

Igazi Szerelem...

Itt van pár fontos dolog, amit nem árt tudni. Mind a ketten imádunk focizni, és a két legnagyobb rivális csapatnál játszunk, vagyis csak játszottunk. Egyik nap bejelentették anyuék, hogy elköltözünk, meg hogy az ottani csapathoz már fel is vettek, mert az edzőmmel elintézték. Nagyon meglepődtem, és nagyon szomorú voltam, mert ilyen jó csapat, mint ami itt volt, nem lesz még egy. Még csak ezután jött a nagy hír, a legnagyobb rivális csapatba vettek fel, de hát bekell ismernem jó csapat, de féltem mert tudtam nem fognak szívesen látni. Ennek ellenére a csapat majdnem minden tagjával jól kijöttünk, és befogadtak kivéve azt a lányt, akivel a legnagyobb ellenségek, vagyis hát riválisok vagyunk, bár ez nem volt meglepő :))
Na akkor kezdem.
Egy esős péntek délutáni napon volt az első edzésem az új csapatnál. Izgatottan készülődtem. Megállt a kocsival anya, kiszálltam és elindultam a pálya felé mikor beértem az öltözőbe az edzőnő bemutatott mindenkinek. A csapatból szinte mindenki kedvesen fogadott, és egyenként bemutatkoztak ők is. Persze annyi nevet megjegyezni egyszerre nem igazán sikerült. Az a nagy riválisom, a csapatkapitány volt, akit Orsinak hívták, és elég szép lány volt. De még köszönni sem akart, csak amikor az edző rászólt.
Mindenki felöltözött, és el kezdtünk bemelegíteni: futottunk 4-5 kört a nagypálya körül, majd következtek a nyújtó gyakorlatok. Az edző azt akarta, hogy a két legjobb focista jól kijöjjön, ezért az Orsi lett a párom, letérdelt, a vállára tettem a lábam és nyújtottunk, majd fordítva. Aztán jöttek a kapura rúgások. Majd passzolgatni kellett pontosan és gyengén eleinte így is tettünk. Majd a passzolgatások egyre erősebbek lettek a végén, már teljes erőnkből rúgtuk, míg a végén fejbe rúgott. Az edző rögtön odajött, és elkezdett kiabálni velünk. Büntetésből ott kellett maradnunk a pálya melletti házban, ahol a győzelmeket vagy bármi hasonló dolgot szoktunk ünnepelni, és ki kellett takarítanunk.
Szép lassan szinte mindenhol kitakarítottunk, majd maradt a mosogatás, miközben én mosogattam, ő törölte a tányérokat, poharakat meg mindent. Egyszer csak megszólalt.
- Nagyon csúnyán bedagadt az arcod, le kéne jegelni - mondta, és már ment is a fagyasztóhoz. Kivette a jégkockákat, betette egy zacskóba, és azt arcomhoz szorította. Igazán csak ekkor láttam meg mennyire gyönyörű, az arca, a teste, mindene elvarázsolt egy pillanat alatt. Magam sem értettem, hogy hírtelen, hogy változhattak meg ennyire az érzéseim, de megtörtént és kedvesen rámosolyogtam, és azt mondtam:
- Köszönöm.
Nagyon szívesen hisz végül is az én hibám, és én... én nagyon sajnálom - mondta ki kicsit bátortalanul, dadogva.
- Csak nem tudom féltem, hogy elveszed a pozíciómat csapatnál, mert nagyon ügyes vagy! - fűzte hozzá.
- Köszönöm, vagyis azt, hogy ügyes vagyok! :) - mondtam egy mosoly kíséretében.
Majd miután kész lettünk mindketten, hazamentünk.
Utána fogalmam sincs mi ütött belém, de egész nap csak rátudtam gondolni hiányzott az, hogy rám mosolyogjon, pedig csak egyszer tette, de az az egy mégis megigézet, szinte a mosolya a rabságává tett. Azok a csodálatos nagy zöld szemei is igen elbűvölő látvány nyújtanak. Még másnapa suliban is csak róla ábrándoztam. Mikor magyar órán felszólított a tanárnő, azt sem tudtam miről beszélt háromnegyed órán át. De a csöngő megmentett:).
Órák után amilyen gyorsan tudtam szaladtam a pályára. Az edzésen már3 lány ott volt, örömmel láttam hogy Ő is. Nagyon megörültem, de mégsem mertem oda menni, így bementem az öltözőbe, és inkább átöltöztem. Ekkorra szinte megjött mindenki. Orsi is bejött a barátnőivel. Csak rám mosolygott, de az a pillantás teljesen rabul ejtett. Dehát felkellett ébrednem, ő csak egy elérhetetlen álom marad számomra. Hát kimentem a pályára focizni.
Ez az edzés valamivel jobb volt, mint az előző, mert nem szereztem egy monoklit sem, igaz estem egy nagyot, de hát a foci már csak ezzel jár. Mindenki bement fürdeni mivel szinte utoljára lettem kész az öltözködéssel nem jutott azonnal hely a tusolóban. Láttam, hogy Orsi még csak akkor jött be, és kezd el vetkőzni, mert az edző beszélt vele. Miután minden tusoló kiürült mi is sorra jutottunk. A vele szemben lévő tusolóban foglaltam helyet, mert már szinte égetet a vágy, hogy láthassam a gyönyörű testét.
Amikor megnyitott a vizet és az lassan végig gördült a testén, szinte egy gombócot éreztem a torkomban, egy jó nagyot nyeltem, és megpróbáltam másra koncentrálni. Félénken megkérdeztem tőle, hogy "segítsek-e megmosni a hátad?"
- Áh, köszönöm nem kell, boldogulok egyedül is - hangzott a válasz.
- Hát jó, te tudod, de ha meggondolnád magad, csak szólj!
Nem bírtam tovább, végül is nem is érdekelt mit szól hozzá, átléptem az ő kabinjába, és a kezembe vettem a szappant.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.75 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi
2015. 05. 24. vasárnap 16:31
Egész jó Válaszolok rá!
#7 listike
2014. 12. 2. kedd 07:57
Jó. Válaszolok rá!
#6 genius33
2013. 04. 12. péntek 09:00
Cuki smile Válaszolok rá!
#5 tikky
2007. 07. 30. hétfő 22:43
ez eszméletnen jó volt szerintem! :)egyszer én is kipróbálnám barinőmmel! Válaszolok rá!
#4 Törté-Net
2006. 01. 6. péntek 13:54
megtörtént, köszönet :) Válaszolok rá!
#3 Dudás Gábor
2006. 01. 6. péntek 13:51
Szerintem leszbi kategóriába kellene ezt sorolni. Válaszolok rá!
#2 Dudás Gábor
2006. 01. 6. péntek 13:50
nekem nagyon tetszett a történet. hangulatos, és várom a folytatást, vagy hasonlót. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2006. 01. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!