A+ A-

A játék 2. rész - A folytatás...

A következő hetem különös izgalomban telt. Egyrészt vágyakoztam is a hétvégére másrészt nem is, mert nem volt mindig olyan jó. Anyuval is volt egy rövid konfliktusom, hogy miért megyek el megint egész hétvégére, de aztán elengedett. (ha tudná hova megyek!)
Először úgy gondoltam, nem mondom el senkinek, hogy mit csináltam, hol voltam. Aztán rájöttem, hogy ez mégsem jó, mert akkor, ha nem viszek magammal senkit, akkor örökké rabszolga maradok. Ez nem tuti megoldás..
Egy chatszobába szoktam feljárni esténként, ahol kialakult már néhány felszínes ismertségem is, és volt néhány fiú is ott. A chaten, privátban meséltem el néhányuknak, hogy hol is voltam, és mi is ez. Felcsigázva hallgatták a történeteket, és ketten is úgy voltak vele, hogy lehet, hogy eljönnének velem. Aztán persze mindketten visszakoztak így nem volt senki.
Aztán péntek este, amikor már készültem a másnapra, az egyikőjük újra felhozta a témát, és azt mondta, hogy jó, eljön. Megjegyzem, korábban még sosem találkoztam a chatről senkivel. 18 éves magas, barna hajú srácról van szó, aki valahonnan vidékről jött el, hogy majd részt vehessen a játékban.
Másnap reggel csodák csodájára eljött, így együtt mentünk el a megbeszélt helyre. Ahonnan megint következett a szembekötös kocsikázás. Most nem tartott olyan sokáig az út mint múltkor, úgy éreztem, de mivel a ház, ahol voltunk belülről ugyanolyan volt ezért feltételeztem, hogy ugyanott vagyunk.
Nekünk is ki volt utalva egy szoba az első éjszakára, (péntekre) de mivel mi csak reggel jöttünk, ezért nem volt rá szükségünk. Szóltam a herceg szolgalányának, hogy hozzon az új rabszolgámra karperecet, amit meg is kapott hamarosan, és megparancsoltam neki, hogy vegye le a ruháit. Amikor levette elképedtem, ugyanis ekkora farokkal még életemben nem volt dolgom. Meglehetősen formás és méretes szerszáma volt. Én is levetkőztem, mert addig nem kaphattam vissza a bugyimat legálisan, amíg be nem jelentem a gazdámnak, hogy új rabszolgám van. Persze azonnal felágaskodott a nagy szerszám, de én csak rácsaptam egyet, jó erőset, többet nem adtam most neki.
Így az első utam a gazdám elé vezetett. Ő rám nézett és elmosolyodott, hogy sikerült rabszolgát szereznem és méregetni kezdte a fiút.
- Gazdám, kérlek hadd léphessek a szolgáid közé, íme az új rabszolgám - és rámutattam a fiúra. - Tominak hívják.
Az imént a gazdám mellé helyezett ruhámból visszanyújtotta a számomra a bugyim, majd keresni kezdte a melltartóm, de olyat nem talált. Nem hoztam ugyanis magammal.
- Merész vagy kicsi kurva, hogy nem hordasz csak egy szál bugyit, gyere szopj le!
Engedelmesen letérdeltem, és kezembe fogtam az éledező farkát amit elég hamar kiszabadított egy alsógatyából. Fölül egy póló volt rajta. Előbb csak egy kis puszi, majd egy csók következett a makkra, aztán a számba vettem és elkezdtem nyalogatni, egyre jobban. Közel a torkomig ért a fallosz, nekem pedig végig Tomi farka járt a fejemben.. ha ez eddig ér, akkor az?
Néhány percnyi szopás után ami már elég fárasztónak tűnt, egy pillanatra összehúzódott, megfeszült, majd majdnem szétrobbant a fasz ahogy belém nyomta a spermát. A Gazdám pedig fogta a fejem hátulról, hogy nyomja belém, és nyelesse le velem a folyadékot. Amit én meg is tettem kénytelen-kelletlen.
Ahogy vége lett egy kicsit felszabadultam végre, és elkezdhettem figyelni körbe egy kicsit. Néhány új ember volt, de nem túl sok. A gazdám egy másik udvarfiúval beszélgetett, úgy látszott a kielégülés utánem tartott rám igényt egy ideig, ezért most tényleg rendesen oda tudtam másokra figyelni.
A herceg a kislánnyal volt elfoglalva, úgy látszik nagyon kielégítette a vágyait a kis punci. Ahogy láttam, a lány szeme be volt kötve, és a kezei is meg voltak bilincselve. Egy asztalon feküdt, miközben a mellbimbócskáin csipeszek voltak, a hasán pedig pirosas, vörös foltok több helyen is. Megkorbácsolták, akárhogy is néztem. A herceg a lány előtt állt ruhák nélkül, álló farka igencsak méretes volt, de ma már volt ennél nagyobbal is dolgom. Ebben a pillanatban behatolt, a kislány pedig feljajdult, de én a farok láttán rögtön a Petihez fordultam, hogy megnézzem mit csinál. Gyakorlatilag azt tette amit én, csodálkozva bámult körbe. Szerintem el se hitte, hogy hol van.. talán a paradicsomhoz hasonlította?
Úgy gondoltam ideje adnia valamit végre, úgyhogy ráparancsoltam, hogy jöjjön és nyaljon ki, hagy élvezzek egy kicsit én is szolgálat nélkül. Elfeküdtem a hátamon, ő pedig óvatosan odahajolt a testemhez, adott egy puszit a köldökömre, majd finoman lehúzta a bugyimat. Szétterpesztettem a lábamat, hogy igazán hozzáférhessen. Gyengéden körbesimogatta a szeméremdombomat, majd beletúrt a vágatba is. Aztán újra a szájával közelített, előbb csak apró pici puszikkal, majd finoman a nyelvével. Megkereste a csiklómat és azt kezdte nyalni. Teljes megborzongtam hirtelen olyan jó érzés volt ez az egész így.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.23 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 t.555 2018. 03. 2. péntek 00:19
Bilincs jó benne!
#10 deajk2008 2018. 02. 5. hétfő 18:12
Szeretem a bilincselős szexet... 9p lett
#9 Andreas6 2017. 08. 19. szombat 09:49
Számomra elég furcsa, hogy szabad akaratából valaki elmegy oda, ahol többször is megkínozzák. Szexhez enélkül is hozzá tudna jutni. Mindegy. Nagy az Úristen állatkertje!
#8 A57L 2014. 03. 10. hétfő 05:34
Ez se rossz.
#7 Hella 2008. 03. 22. szombat 23:29
Elég furcsa, hogy az új rabfiút először Tominak hívják, majd Petinek, a legvégén pedig újra Tominak.
Egy kicsit hülyeségnek tartom ezt a tetoválós-számozósdit.
Az 1. és 2. rész között nincs túl nagy különbség, gyakorlatilag ugyanaz a kettő, vagyis azt akarom mondani, hogy nincs semmi újdonság ebben a részben.
Amúgy tetszik, de lehetne jobb is.
#6 Hegylakó 2006. 08. 3. csütörtök 02:10
Örülök, hogy tetszik:)
#5 sm 2006. 07. 27. csütörtök 23:35
Nagyon jó, várjuk a folytatást!
#4 Hegylakó 2006. 05. 3. szerda 02:00
Írogatom a folytatást, de így, hogy senki nem véleményezi a története(i)met, nem tudom, hogy érdemes-e...
#3 Hegylakó 2006. 01. 27. péntek 03:36
Érdekesen bőbeszédű hozzászólás... bővebb vélemény, kritika, valaki? (öhm, ez jól jött ki, a valaki igazából nem neked szól:)
#2 valaki 2005. 12. 6. kedd 19:01
kellemes
#1 Törté-Net 2005. 11. 29. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?