A+ A-

A játék 1. rész

Bevezető: egy kicsit rendhagyó történet ami itt következik, előre leszögezem, hogy saját fantáziám szüleménye. Kigondoltam egy "játékot", majd alkottam köré egy történetet is, és remélem tetszeni fog nektek, illetve véleményeket is kapok róla.
A játékot néhány főtől kezdve nagyobb 20-25+ os társaságig lehet játszani.
A nemek ellentétére és kapcsolatára épül, az alá-fölérendeltségi viszonyok fontos szerepével.
A játékot elkezdők sorsolással osztják ki maguk között a szerepeket.
Mindenképpen szükséges egy herceg és egy hercegnő, ők alkotják a játék magját. Az udvarhölgyek és udvarfiúk tartoznak még a nemesek közé, a többiek egyszerű szolgák, rabszolgák.
Jogok:
herceg, hercegnő - nem utasítja őket senki. az udvarhölgyek és fiúk nem kötelesek teljesíteni a kívánságaikat, de az örökkévalóságig nem ellenkezhetnek - hűség- (olyan esetben alá lehet őket vetni). Lehetnek szolgáik és rabszolgáik is. van ruhajoguk
udvarhölgyek, -fiuk - hűséggel tartoznak a kiváltságukért a hercegnek illetve hercegnőnek. lehetnek szolgáik és rabszolgáik - van ruhajoguk
szolgák - kötelező engedelmesség. lehetnek rabszolgáik. korlátozott ruhajog
rabszolgák - kötelező engedelmesség. rabszolga szerzésével szolgává lépnek elő. nincs ruhajoguk. kötéltörvény.
új rabszolgák : ha hozol vkit a játékba.
ruhajog: csak az viselhet bárminemű ruhát a játékban akinek van ruhajoga
korlátozott ruhajog: fehérnemű viselete megengedett
kötéltörvény: aki e hatálya alá tartozik bármikor szabadon megkötözhető, és fizikailag bántalmazható (korbács, ostor, csipeszek, stb)
Sokat gondolkodtam el azon, hogy hogyan írjak le egy történetet ehhez, végül egy újonnan bekerülő lány szemszögéből mesélem el. Feltételezem, hogy a fenti leírás elég nyers és így elsőre csak az én szemszögemből érthető, de remélem a történetem végére elég jól felfogható lesz.:)
15 éves voltam, amikor az akkori barátom mesélni kezdett nekem az ismerőseiről, és azok játékairól. Kiváncsivá tett a dolog, de féltem is egy kicsit.
Végül elárulta, hogy ő is részt vesz ilyen játékokban, és ha akarom, engem is elvisz. A szabályokról halvány elképzelésem volt csak.
Tudtam, hogyha elmegyek, bele kell egyeznem abba, hogy engedelmeskednem kell neki.
Nem az első alkalomba csöppentem be, hanem már a harmadik vagy negyedik hétvégén tartott a játék, nem tudom. A ház, ahol minden történt valahol távol vidéken volt, péntek éjjel mentünk, autóval, így nem tudom, hogy hol.
Szombat reggel kezdődött minden. Ahogy kimentünk a szobából ahol éjszaka aludtunk - este azt mondta a barátom lesz elég szexuális élményünk ezen a két napon, így kíméltük egymást, fáradtak is voltunk az út miatt.
A szobából kilépve egy másik lány várt - rám. Meztelen volt teljesen, csak kezén volt egy szegecses csuklószorító. Borotvált puncija, és nagyon formás mellei voltak. Tőlem idősebb volt, olyan 17 éves lehetett. Elmondta, hogy ő a herceg rabszolgája, és azért van itt, hogy engem is bevezessen a rabszolga létbe. Közben a barátom ott állt mögöttem, és belemart a fenekembe egy erőset, majd csak annyit mondott, vetkőzz, rabszolga.
A lány, Andinak hívták - mint később megtudtam - bólintott, és ismertette a rabszolgákra vonatkozó főbb törvényeket.
- Egyik rabszolga sem viselhet ruhát, és bármikor megkötözhetnek, verhetnek, kínozhatnak minket, amíg az nem okoz egészségkárosodást. A ruháid a mindenkori gazdád tulajdonában vannak, és csak felszabaduláskor, vagy a játék végén kapod őket vissza. A csuklószorítódban - melyet ekkor rátett a kezemre - jeladó van. Így amíg a játék véget nem ér - ez az időszak még több mint, tíz héten át tart - vissza kell jönnöd, különben meg leszel keresve. Ha bármelyik alkalomra valakit hozol magaddal, akkor előreléphetsz és rabszolgából szolga leszel. Visszakaphatod a fehérneműidet, és szabadon cserélgetheted a rabszolgáidat más szolgákkal, vagy nemesekkel is. Akkor már nem tehetnek ki fizikai erőszaknak. A herceg vagy a hercegnő, ha hűséges vagy, udvarhölggyé nevezhet ki.
Jól jegyezd meg: a rabszolgák tárgyak - most Te magad is az vagy.
A barátom ekkor elkacagta magát, csak erre várhatott. Azonban ahelyett, amit vártam, hogy azonnal megaláz, és magáévá tesz, inkább megragadott és magával rántott. A hideg kövön fáztak a lábaim, és magam is kényelmetlenül éreztem meztelenül. Aztán amikor beértünk egy nappali szerű szobába, akkor még inkább. Több fiú és lány ült-feküdt a szobában a földön-kanapén-foteleken. Egyesek ruhában, mások ruha nélkül, valaki csak egy bugyiban. Körbenézni nem sok időm volt, térdre lökött a barátom az egyik férfi előtt, majd így szólni kezdett. Ekkor vettem észre, hogy ő is mesztelen akárcsak én.
-Uram, kérem, szabadítson fel engem a rabszolgaság alól, bemutatnám az új rabszolgámat. - Itt rátette a kezét a vállamra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.77 pont (122 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#27 t.555 2018. 03. 2. péntek 00:18
Megérte elolvasni!
#26 Andreas6 2017. 08. 19. szombat 09:35
Közömbös hangnemben mesél, mintha nem is vele történt volna, olyan minden mindegy hangulatú.
#25 A57L 2014. 03. 10. hétfő 05:34
Na ezt már érdemes volt elolvasni.
#24 Hella 2008. 03. 22. szombat 22:59
Nem olyan rossz történet, alapvetően tetszik, de azért nem annyira élvetetes olvasni, vannak benne zavarosabb részek, és nem igazán tudtam beleélni magam a történetbe, valahogy nekem még hiányzott valami belőle, nem tudom megfogalmazni. 7-est adtam.
Egy kicsit zavaróak a helyesírási hibák.
Torkosnak nem kéne ilyet olvasnia, ha más az ízlése, senki nem kényszeríti rá.
#23 Torkos 2007. 10. 4. csütörtök 11:52
Az a nagy baj, hogy a stílus nem igazán fekszik azoknak, akik írni és olvasni egyaránt tudnak. Maga az
írás önmagában élvezhetetlen. Általában minden írás az, mert csak akkor válik élvezhetővé, ha értjük amit olvasunk. Ha elolvasol egy értekezést a prionok hatásmechanizmusáról, akkor valószinüleg csak a szavak nagy részének a jelentését fogod fel elsőre, a köztük lévő összefüggések ismeretlenek maradnak. Nem érted mit akarnak veled közölni. Valószínüleg nem is akarod megérteni, mert nem a te világod. Csak az hoz lázba, amire ráérzel, amire kiváncsi vagy. Csak azt tudod véleményezni. Nekem és sok másnak ez a fajta szex nem megy, mert irtózunk az erőszaktól. Én akkor sem ütök meg senkit, ha kéri, mert nekem fáj. Akkor se, ha élvezné. Persze van véleményem azokról akik ezt szeretik, de nem írom le. Méltánytalanság lenne.
#22 A Hegyakó 2007. 09. 26. szerda 02:02
Köszi a bőbeszédű véleményt!:)
Mi tetszik benne?
#21 jozsi 2007. 09. 18. kedd 11:28
nekem tetszik
#20 A Hegyakó 2007. 09. 18. kedd 02:31
Az utóbbi időben senki nem olvassa ezt a történetet és senkinek nincsen véleménye róla?
#19 Hegylakó 2005. 11. 30. szerda 00:51
KÖszi a kritikát, elfogadom. Elismerem, hogy a jellemábrázolásban, és a szereplők életszerűségén még van mint javítanom.
A ketreces jelenetről nem szólok egy szót se, ma már én sem így írnám meg valószínűleg.
Egyébként, most került fel a történet második része, arra is szívesen veszem a kritikákat, adott esetben a dícséreteket.
Az átlagpontszámot én sem értem, de azért örülök neki.
#18 nagydee 2005. 11. 7. hétfő 14:41
nos, mivel úgytűnik igényeled, egy SZUBJEKTÍV, azaz csak és kizárólag a saját véleményemet tükröző, egyáltalán nem kötelező érvényű stb. kritika:

nem tetszett. már az alapgondolat sem, nem ok és okozat miatt, hanem úgy általában...
az, ahogy a főhős bekerül a történetben, szerintem bőszen ellentmond a kezdeti "játék/sorsolás" koncepciónak, sokkal szerencsésebb lett volna, ha a főhős az elején kapcsolódik a játékba és kihúzza a rabszolga cetlit (vagy mint először játszó játékos, automatikusan azt kapja), így logokátlan. ugyanez érvényes a ketreces jelenetre is.
De ezektől még lehetne jó is a dolog...

nincs élet a szereplőkben, a főhősben főleg nincs, nameg a történetben sem. olyan mintha valaki monoton hangon felolvasna egy szöveget. Mint annó a hangalámondással beszerzett pornófilmek... igen... most nagyon jó... élvezek... nyomjad... igen... most... jó...

szerintem túl nagy fába vágtad a fejszédet. sok szereplő, ismeretlen terület, ismeretlen jellemek.
jobban jártál volna, ha egyszerű kétszereplős történetet alkotsz és az igyekszel finomítani.

de ez persze az én véleményem, meg az én szavazatom. Részemről 1p, mert:
-Nem tetszett.
-Számomra érthetettlenül magas az átlagpontszáma
-Nem szoktam csak 1 és 10 pontot adni, néha esetleg 9-et.
#17 Hegylakó 2005. 09. 5. hétfő 00:42
Szeretem a bőven kifejtett válaszokat:)
#16 DPepe 2005. 09. 4. vasárnap 16:29
10 pont!
#15 A Hegylakó 2005. 01. 7. péntek 00:14
Már alakul:)
#14 cicuska 2004. 12. 13. hétfő 14:14
Mikor jön a folytatás?
#13 A Hegylakó 2004. 11. 7. vasárnap 23:18
Már alakul a folytatás, de azért még kell egy kis idő. Ez a történet is több mint fél év alatt készült el. A jó munkához idő kell.
#12 Süni 2004. 11. 4. csütörtök 06:53
Szupi a történet, jöhet a folytatás 10-es.
Lehetne azért részletesebb.
#11 A Hegylakó 2004. 10. 13. szerda 01:37
Most neked is válaszolok wergy, bocs, de tegnap csak beugrottam a pontokat megnézni.
Mit értesz az alatt, hogy érzékletesebben?
Tehát több érzelem? Vagy nagyobb részletesség?
#10 A Hegylakó 2004. 10. 12. kedd 03:15
már megint egy névtelen, hsztelen leszavazó..
#9 wergy 2004. 10. 8. péntek 23:34
Baromi jó a történet, bár egy kicsit lehetne érzékletesebben ecsetelni a történéseket.
Egyébként 10 p. Folytatás kötelező!

Új stílust teremtettél azt hiszem :D
#8 A Hegylakó 2004. 10. 6. szerda 01:12
Mindenképp beküldöm ide is, mert addig sem kell a tagságiért fizetni.:)
Neked tetszett?
Nem írnál róla esetleg kifejtősebb véleményt, vagy akár kritikát?
Kiváncsi vagyok, hogy másokból milyen reakciókat vált ki ez a játék-elképzelés.