Hálózati üzemzavar és következményei 7. rész - 2. fejezet

Szavazás átlaga: 7.77 pont (48 szavazat)
Megjelenés: 2023. szeptember 25.
Hossz: 10 162 karakter
Elolvasva: 789 alkalommal
 Úgy gondolom, a hosszú szünet miatt nem árt összefoglalni az eddigieket.
Egy váratlan internet hálózati üzemzavar miatt órákkal a tervezett időpont előtt értem haza. Illetve nem is haza, mert megálltam Gábor szomszédomnál és a kerti lugasából felfedeztük, hogy feleségemnek férfi látogatója érkezett. Gáborral kilestük, hogy párom, Andi éppen megcsal, egy idegennel. A látottakon felizgulva az idegen után Gábor is, én is megkeféltem nejemet.
Az ezt követő időszakban volt némi feszültség közöttünk. Ezt úgy vezettük le, hogy összeültünk Gáborékkal és mindnyájan őszintén elmeséltük, ki hogyan látta, élte meg annak az estének a történéseit.
Ettől már mindnyájan megnyugodtunk, de nem akartuk még abbahagyni a kellemes mesélős estéket. Ezért elhatároztuk, hogy mindenki elmeséli, hogy házasodás után hogy csalta meg először a párját. Mi, Andi és én már túl voltunk a történeteinken és most Gáborékra került a sor.
Gábor és Mariann egyszerre eset túl a másik megcsalásán. Gábor ennek a történetét mesélte el. Úgy kezdődött, hogy Gábor összeakadt egy nagyon rég nem látott barátjával, Tamással, aki azóta megnősült és vállalkozása révén elég jómódú lett. A Gáboréknál nem sokkal idősebb pár meghívta őket a tóparti nyaralójukba. Ott sorra mesélték el, hogy kivel mi történt az elmúlt években. A Tamás felesége, Tamara volt a legbőbeszédűbb, nem is jutott az iszogatások és fürdések után a történet végére, mire rájuk esteledett. A mesélések, de főként Tamara erősen szexuális töltetű történetei hatására intenzív pettingelés folyt, természetesen mindenki a másik párjával foglalkozott. Miután rendesen ránk esteledett, de Tamara félbeszakított története még sok izgalmat ígért, közös megegyezéssel a felizgatott társaság úgy döntött, hogy a folytatását másnapra halasztjuk, inkább lefekszünk.
Csakhogy a folytatás már nem egészen olyan volt, mint amire vágytam. Némi öblögetés és szexuális tartalmú célzások után Tomiék elvonultak a szobájukba, mi is a sajátunkba. Mindketten eléggé fel voltunk izgulva és kellett volna már a kielégülés is. De Mariann emlékeztetett arra, hogy jó az áthallás a két szoba között. Ezért inkább csak lágyan simogattuk egymást és beszélgettünk.

Mariann elmondta, hogy Tami elbeszélése nagyon felizgatta, minden kalandját élénken maga elé képzelte. Felizgatott állapotában teljesen természetesnek vette Tamás simogatásait, sőt azt is, hogy ő is viszonozta. A második fürdés után már élvezte, hogy a fürdőruhája átlátszóvá vált és látva, hogy én elmerülten beszélgetek Tamival, kifejezetten illegette magát Tomi előtt és élvezettel figyelte Tomi fürdőnadrágjának egyre nagyobb dudorodását. Az éjszakai meztelen fürdésre már elvesztette minden szégyenérzetét, és amikor megérezte Tomi kezeit a mellein, ő is nyúlt Tomi fasza után. Ennek hatására Tomi kezei a melleiről elindultak lefelé és el is jutottak a puncijáig. Az egyik belenyúlt és belülről izgatta, a másik a csiklóját simogatta. Már majdnem el is élvezett, amikor elindultunk kifelé a vízből. Élt benne a vágy és a remény, hogy amint kiérünk, a kezében duzzadó faszt és a felizgatott punciját közelebbi ismeretségbe hozhatják, de egy kicsit tartott is tőle, hogy abból akár botrány is lehetne. A benne levő feszültséget az sem söpörte el, hogy a vízből kiérve a gyenge holdfényben láthatta, hogy az én farkam is keményen áll, vagyis mi sem tétlenkedhettünk. De Tomi nem is volt nagyon rámenős, így nem volt mitől húzódoznia. De visszaigazolta, hogy amit hallottam, hogy a függőágyban folytatott játék közel röpítette az extázishoz. Sőt, azt is elmondta, hogy ő addig játszott Tomival, amig az a kezébe élvezett.

Ez eddig nem segítette gerjedelmem csillapodását. De az sem, ami a szomszéd szobából áthallatszódott. Egyértelműen baszási hangok jöttek, de közben beszélgetés is. Vagyis ők is elmesélték egymásnak a napközbeni élményeiket. Erre fel is hívtam Mariann figyelmét, aki erre föl leellenőrizte az izgalmam mértékét. Elégedett volt vele. Akkor már én is nyugodtabban kezdtem puncija izgatásába.

Mariann hamar izgalomba jött – igaz, nem kellett messziről érkeznie – és közben érdeklődni kezdett, hogy mi mit csináltunk. Én igyekeztem őszintén, de elég tárgyszerűen, hűvösen elmesélni. Nem említve közben felébredő vágyaimat. Ez neki is feltűnt és belekérdezett.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.77 pont (48 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2023. október 19. 15:11
#6
Izgalmas történet és a folytatás még jobb lehet.
1
kivancsifancsi
2023. szeptember 26. 20:55
#5
Szépen, ugyanolyan olvasmányos stílusban folytatódik mint az előző részek, élvezetes és élvezhető írás.
1
Tiltakozó77
2023. szeptember 26. 00:00
#4
Nekem nagyon tetszett!,10.p.
1
veteran
2023. szeptember 25. 05:09
#2
Lesz ebből még szendvics is.
1
T
Törté-Net
2023. szeptember 25. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1