A+ A-

A szikrából szenvedélyes erotika

Egy hűvös téli nap volt, amikor megcsörrent a telefonom. Egyik volt barátom hívott, akivel szakításunk után is jól meg voltunk, és néha együtt mentünk bulizni, vagy elhívott házibuliba. Ez a szakítás már kb.1éve lehetett. Azért hívott fel, hogy van-e kedvem elmenni hozzá, és beszélgessünk. Mondtam, hogy rendben, megyek kb.8-ra. Mire megérkeztem hozzá, nagyon átfáztam, és mivel esett a hó, át is ázott a cipőm. Szülei nem voltak otthon, mivel elutaztak a rokonokhoz. Mondta, hogy nyugodtan menjek, tusoljak le melegvízzel, meg ne fázzak. Amíg én letusoltam, ő kikészített nekem egy köntöst, és a ruháimat kiteregette, hogy megszáradjanak. Mikor beléptem a jól befűtött szóbába, testemen valami ismerős és kellemes borzongás futott végig. Ő az ágyon ülve várt rám. Megpillantott, és elmosolyodott, úgy ahogyan csak Ő tudott, és megjegyezte, hogy ugyanolyan gyönyörű vagyok, mint régen.
Leültem mellé, és Ő felajánlotta, hogy megmasszíroz, én beleegyeztem, és hasamra feküdtem. Gyengéden lehámozta felsőtestemről a köntöst, és legöngyölítette csípőmig. Levendula illatú olajat csepegtetett a hátamra, és finoman masszírozni kezdte vállamat és a nyakamat. Érintései lassan-lassan átmentek lágy simogatásokba. Felsóhajtottam, ezzel jelezve, hogy nagyon jól esik, amit csinál. Majd elkezdte csókolgatni puhán a hátamat, testemen. Úrrá lett valami természetfölötti erő, teljesen elveszítettem az irányítást vonagló testem felett. Hátamra fordított és fülembe suttogta mély, férfias hangján, hogy nagyon kíván, és már egy éve várt, hogy újra érezhesse testem melegét és illatát, és beletúrt a hajamba. Úgy éreztem, hogy elolvadok a kéjtől, amit érzek testemben. Tudtam, hogy most már nem tudok és nem is akartam ellenállni Neki.
Forró csókot lehelt számra. Ujjai végigsiklottak nyakamon, melleimen, a hasamon keresztül egészen a combomig, közben kikötve a derekamon összekötött köntöst. Éreztem, ahogyan nyelve végigcikázik nyakamon és néha-néha picit belaharap sima bőrömbe. Egész testem remegett, szája rátapadt egyik mellemre, míg másik keze már a vénuszdombomat cirógatta. Egyre lentebb haladt a hasamon és végül elért az ágyékomhoz, szemem kérlően tekintett az Ő szemébe. Arcát olyan közel tette a combjaim közé, hogy éreztem forró, szinte már égető leheleteit, majd alig érezhetően száját rátapasztotta a nagyajkaimra, és egyre erőteljesebben, körkörös nyelvmozdulatokkal körzött rajta. Úgy éreztem, hogy mindjárt szétrobbanok, de nem engedte, hogy elmenjek, még nem. Felhúztam magam fölé és megcsókoltam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.15 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2015. 01. 2. péntek 11:12
Nem nagy durranás.
#5 listike 2014. 09. 29. hétfő 06:41
Nem tetszett.
#4 feherfabia 2014. 03. 16. vasárnap 06:33
8P
#3 v-ir-a 2011. 09. 12. hétfő 22:48
rövid és sablonos
#2 cicuus 2008. 08. 12. kedd 18:12
Ez 1 nagyon szép történet:)
#1 Törté-Net 2005. 11. 19. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?