A+ A-

Rablás

A parkban sötétség uralkodott. Már egy órája lement a nap, és a bár dekoratív fekete állólámpák nagyon illettek a helyhez, éppcsak annyi fényt biztosítottak, hogy a kavicsos út halványan belátható legyen. Csönd volt. Csak néhány száraz falevél hangját lehetett hallani, amelyek elszabadultak az összegereblyézett kupac tetejéről egy enyhe őszi szellő hatására. A férfi egy facsoport árnyékában húzódott meg. A helyet már két hete kiválasztotta. A fák mellett csak azok láthatták meg, akik már pár lépéssel elhaladtak mellette a kavicsos úton. Már nem először csinálta ezt. Minden egyes lépést gondosan és precízen megtervezett. A tervezgetést és a próbákat, a megfigyelést nagyon élvezte. De ilyenkor, a tettekre várni nagyon nehéz, és idegesítő volt.
Végre léptek zaját hallotta messziről. A kavicsos úton nagyon könnyen lehetett hallani, milyen messze jár még a célszemély. A gondos tervezés mellett arra is szakított időt a héten, hogy a kiszemelt helyen megállva hallgatta a közlekedő embereket, és a hangokat. Sehol egy lélek sem, csak a célszemély. Nagyszerű, eddig ennél jobban nem is alakulhatna.
A célszemély egy lány volt. Eszter 15 éves, sötétbarna vállig érő hajjal, és barna szemekkel. Alkatra nem a legsoványabb lány, de a csípővonala szépen elkülönül fenekétől. Mindent összevetve átlagosan szép lány. Ami a férfi szemében kívánatossá tette, azok a korához képest rendkívül nagy mellei voltak. Mindig ilyen típusú és korú lányokat választott magának. Mivel fiatal, így kevesebb a rizikó abban, hogy esetleg neki támad. Szintén elővigyázatosságból alacsonyabb növésű lányokat válogatott, bár előfordult már, hogy nagyon megtetszett neki egy magasabb, és újabb terveket kellett készítenie.
Eszter elment mellette. A férfi hangtalanul mellé lépett, és átfogva a lány derekát egyik kezével, a másikkal gyorsan egy rongyot nyomott az arcába. Eszter ijedten kapálózott párat, de a férfi erősen tartotta. A kapálózásnak és egy pillanat múlva minden ellenállásnak vége lett. A lány elaludt. A férfi felkapta, és mint aki cipeli kimerült lányát magához ölelte, és elindult az autója felé.
Már három hete. Ennyi időt a megfigyelésen és tervezésen kívül még nem kellett soha egyetlen lányra sem várnom.
Eszter hetente kétszer ment keresztül a parkon, az egyetlen lehetséges helyen, ahol a rablás végrehajtható volt. Azonban eddig vagy világos volt még, vagy nem volt elég néptelen a park ahhoz, hogy észrevétlenül megtehesse.
A férfi egy karosszékben ült, szembe az alvó lánnyal, akit egy hatalmas fotelben helyezett el, fejét karjára hajtotta. A szobában félhomály uralkodott. A berendezés, beleértve a széket és a fotelt antiknak, nagyon réginek mégis ápoltnak és szépnek tűnt. A falak gesztenyebarna falapokkal voltak burkolva, amely adott egy egyszerű eleganciát a szobának. A többi bútor teljesen szokványos, ám szintén antik darab volt. Egy levélszekrény, egy íróasztal, két szék és egy falióra.
Milyen gyönyörű! Ez eddig a legjobb fogásom.
Gondolatai, akárcsak szeme végigfutottak a lányon. A haja édesen omlott nyakába. Arca nyugodt volt és sima, mintha csak otthon az ágyában, biztonságban aludna. Nyaka finoman ívelt, bőre a hasonló korúakéhoz hasonlóan sima és jó illatú. Szája is finom, szolid és kívánatos. A mellei enyhén le-fel emelkedtek levegővételnél. Még a kék kötött pulóvere ellenére is iszonyatosan kívánatosnak bizonyult ennek a résznek a szemlélődése.
A férfi nem kötözte meg. Úgy gondolta elég, ha sor kerül rá akkor, ha nem bír vele. Szökni úgysem tud sehova, a kiáltását pedig senki sem hallja.
Nem kínozom magam, valószínűleg még sokáig fog aludni, és ha nézem, belebolondulok.
Elment hát, de kis idő múlva győzött a kíváncsiság, így reménykedve visszatért két csészényi teával.
A lány az ajtó zárására felébredt, és míg a férfi letette a teát, a lány teljesen magához tért.
- Jó reggelt Eszter - mondta a férfi, bár a reggel még messze volt. Az ódon falióra fél tizenkettőt mutatott.
- Maga ki? És hol vagyok? - kérdezte a lány, és hangja remegett a félelemtől.
- Nem fontos - felelte a férfi kedves mosollyal, és átnyújtotta neki az egyik csészét.
A lány vonakodva elvette, majd szokásához híven két tenyerébe fogta, hogy a kezét melengesse vele.
- Mit akar tőlem? - kérdezte a lány, és lehajtotta a fejét, belenézve a csészébe.
- Ezt még ráérünk megbeszélni - felelte a férfi, és belekortyolt a teába.
- Honnan tudja a nevem? - kérdezte a lány, de a fejét nem emelte fel.
- Egy lány így szólított az iskolád előtt - felelte a férfi.
A lány elsápadt, szeme megnedvesedett, majd könnyek folytak végig az arcán.
- Meg akar erőszakolni? - kérdezte, és bár mostanában egyre jobban izgatta az, ahogyan a fiúk bámulják, mély félelmet keltett benne ez az idegen hely és az ember aki vele szemben ült. Anyja szigorú volt, így fiúzásról szó sem lehetett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.09 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2018. 01. 20. szombat 09:23
A gyengéd erőszak is erőszak, viszont az írás jó.
#6 deajk2008 2016. 10. 18. kedd 09:22
érdekes és ez tetszett... 8p lett
#5 listike 2015. 04. 20. hétfő 12:48
Nem tetszett.
#4 A57L 2014. 09. 29. hétfő 07:33
Jól megírtad.
#3 yorka 2005. 11. 23. szerda 12:03
Elég beteg történet, de nincs rosszúl megírva.
#2 Steve 2005. 11. 22. kedd 16:43
Érdegekes, és kellően bizar a megközelítés.
De minden jó, ha a vége is jó!
Részemről 10p.
#1 Törté-Net 2005. 11. 19. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?