A+ A-

Akarva-akaratlan 2. fejezet

Mivel tudtam, hogy tettem megtorlást fog eredményezni, néhány napra egy haveromhoz költöztem, hogy biztonságban érezhessem magam sógorom bosszúja elől. Ez a srác még az intézetben lett a barátom, két értelemben is. Három évvel volt idősebb nálam és nagy tekintélyt szerzett magának odabent rendkívüli erejével, amivel a kötekedő legényeket leállította. Még a nevelők sem igazán mertek vele ujjat húzni, amióta az egyiknek nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozott puszta kézzel. A balga ember az egyik védencét akarta magáévá tenni az engedélye nélkül. Ráfaragott, az élvezet helyett gipszágyat kapott, ugyanis Péter eltörte a gerincét, amikor rajta kapta, hogy a szobájában molesztálja az Ő szeretőjét. Az ilyen dolgok szinte mindennaposak voltak, ami elkerülhetetlen, ha sok fiú évekre össze van zárva. Péter homoszexuális volt, a lányokat csak csicskáknak, szolgáknak tekintette. Soha nem volt kapcsolata nővel.
Amikor odakerültem, már öt éve ott volt. Az első nap kiszúrt engem. Megkérdezte, hogy miért kerültem oda. Elmeséltem a sztorimat és Ő megértően bólogatott. Felajánlotta, hogy amíg ki nem dobják az intézetből, a szárnyai alá vesz. Rengeteget tanultam Tőle és nagyon hálás voltam neki. Művelt, sokoldalú fiú volt. Megtanított verekedni, sportolni és meg szerettette velem az irodalmat. Hobbyja a fotózás volt. Minden csínját-bínját megtanította.
Egyszer ebédnél egy ötfős csapat kóstolgatni kezdett. Péter éppen mással volt elfoglalva. A hálójában szeretkezett egy sráccal. Úgy állt a szénám, hogy nincs menekvés a verés elől. Nem volt rajtam "füstszűrős-sapka". Valaki az utolsó pillanatban riasztotta Pétert, aki azonnal a segítségemre sietett, így aránylag könnyen megúsztam, csak két bordám repedt meg, mire jótevőm a helyszínre ért. Azok a fiúk nyíltan gyűlölték, mert féltek Tőle. Többször is keresztbe tettek neki, de nem tudta őket elkapni, mert a megvert fiúk nem szóltak időben. Akkor, viszont aki szólt, nagy jót tett nekünk, mert az ebédlőbe belépő Péter a saját szemével láthatta az akciót és azonnal közbelépett. Az első hatalmas ütés után, amit az a srác kapott, aki éppen belém rúgott, a többi egyemberként támadt rá, de négyen sem bírtak vele. Az utcán nevelkedett fiú rövid idő alatt legyűrte őket. A fairplay szabályai az utcán nem érvényesek. Ellenfelei megszégyenülve, vérző orral és egyéb sérülésekkel vonultak vissza a küzdelemből.
- Ha még egyszer bárkit is molesztáltok, aki velem van, nem ússzátok meg ennyivel! - kiáltotta utánuk. Aztán engem felnyalábolt és elvitt az orvoshoz. Két hétig voltam a gyengélkedőn. Minden nap meglátogatott, igazi barátként viselkedett. Egyszerűen imádtam, rajongtam érte. Rengeteget beszélgettünk és csodáltam, hogy egyszer sem említette, mit érez irántam. Az eset után a barátságunk még jobban megerősödött.
Eltelt másfél év, mire összeszedtem a bátorságomat és egy este rátértem a kényes témára, mely hosszú ideje furdalta oldalamat.
- Péter! Kérdeznék valamit.
- Csak nyugodtan kishaver.
- Milyen a szex két fiú között?
Meglepődött kérdésemen. Felhúzott szemöldökkel nézett rám.
- Miért kérded?
- Furcsállom, hogy még nem akartál velem... Tudod!
- Szeretnéd kipróbálni?
- Talán.
- Tudod! - kezdte - Sokat gondolkoztam azon, hogy mit szólnál hozzá, de úgy éreztem, hogy hiába kívánlak őrülten, nem tudnám megtenni veled, amíg Te nem akarod. Tudom, hogy még szűz vagy minden értelemben és túlságosan is szeretlek ahhoz, hogy magamhoz láncoljalak. Te mit érzel irántam?
- Te olyan jó vagy hozzám! Mindig kiállsz értem. Sokkmindenre megtanítottál. Egyszerűen nem tudom, hogy mi lett volna velem nélküled. - lehajtottam a fejem, hogy ne kelljen a szemébe néznem. Szégyelltem előjönni a bajommal, de csak kinyögtem. - Te fél év múlva betöltöd a 18-at és elmész.
- Igen?!
- Taníts meg a szexre, kérlek!
- Komolyan?
- Igen, taníts meg, hogy hogyan tudnék örömet szerezni Neked a testemmel. Ígérem, hogy jó tanítványod leszek.
- Jóska, ha tudnád, hogy örülök annak, amit most mondtál!
- Akkor megteszed? Lefekszel velem?
- Persze, mindent megtanítok, amit tudok. A legjobb szeretőm leszel, ezt megígérhetem!
- Köszönöm. Mikor kezdjük?
- Most. Csináld azt, amit én! - mondta és szájon csókolt. Gyengéd volt és én boldogan, bár esetlenül próbáltam meg utánozni. Hosszú másodpercekig élvezte a számat, majd átkarolt és teljesen hozzám simult. Keze lassan vándorútra indult a hátamon, finoman simogatva egészen a fenekemig. Éreztem, hogy farka ágaskodik nadrágjában és mivel annyit tudtam, magamból kiindulva, hogy ha simogatom, az kellemes érzés, hát lenyúltam közénk és a nadrágon keresztül elkezdtem botját simogatni.
- Várj még! - szólt rám - Egyelőre ennyi, majd ha megfürödtünk mindketten, a szobámban folytatjuk. Nagyon jól fogod magad érezni, csak ne verd ki a farkad fürdés közben!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.46 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2015. 07. 15. szerda 07:14
Nem rossz
#2 A57L 2014. 02. 18. kedd 04:51
Elmegy.
#1 Törté-Net 2005. 11. 13. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?