Akarva-akaratlan 2. fejezet

Szavazás átlaga: 4.9 pont (39 szavazat)
Megjelenés: 2005. november 13.
Hossz: 15 417 karakter
Elolvasva: 4 112 alkalommal
Mivel tudtam, hogy tettem megtorlást fog eredményezni, néhány napra egy haveromhoz költöztem, hogy biztonságban érezhessem magam sógorom bosszúja elől. Ez a srác még az intézetben lett a barátom, két értelemben is. Három évvel volt idősebb nálam és nagy tekintélyt szerzett magának odabent rendkívüli erejével, amivel a kötekedő legényeket leállította. Még a nevelők sem igazán mertek vele ujjat húzni, amióta az egyiknek nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozott puszta kézzel. A balga ember az egyik védencét akarta magáévá tenni az engedélye nélkül. Ráfaragott, az élvezet helyett gipszágyat kapott, ugyanis Péter eltörte a gerincét, amikor rajta kapta, hogy a szobájában az Ő szeretőjét. Az ilyen dolgok szinte mindennaposak voltak, ami elkerülhetetlen, ha sok fiú évekre össze van zárva. Péter homoszexuális volt, a lányokat csak csicskáknak, szolgáknak tekintette. Soha nem volt kapcsolata nővel.
Amikor odakerültem, már öt éve ott volt. Az első nap kiszúrt engem. Megkérdezte, hogy miért kerültem oda. Elmeséltem a sztorimat és Ő megértően bólogatott. Felajánlotta, hogy amíg ki nem dobják az intézetből, a szárnyai alá vesz. Rengeteget tanultam Tőle és nagyon hálás voltam neki. Művelt, sokoldalú fiú volt. Megtanított verekedni, sportolni és meg szerettette velem az irodalmat. Hobbyja a fotózás volt. Minden csínját-bínját megtanította.
Egyszer ebédnél egy ötfős csapat kóstolgatni kezdett. Péter éppen mással volt elfoglalva. A hálójában szeretkezett egy sráccal. Úgy állt a szénám, hogy nincs menekvés a verés elől. Nem volt rajtam "füstszűrős-sapka". Valaki az utolsó pillanatban riasztotta Pétert, aki azonnal a segítségemre sietett, így aránylag könnyen megúsztam, csak két bordám repedt meg, mire jótevőm a helyszínre ért. Azok a fiúk nyíltan gyűlölték, mert féltek Tőle. Többször is keresztbe tettek neki, de nem tudta őket elkapni, mert a megvert fiúk nem szóltak időben. Akkor, viszont aki szólt, nagy jót tett nekünk, mert az ebédlőbe belépő Péter a saját szemével láthatta az akciót és azonnal közbelépett. Az első hatalmas ütés után, amit az a srác kapott, aki éppen belém rúgott, a többi egyemberként támadt rá, de négyen sem bírtak vele. Az utcán nevelkedett fiú rövid idő alatt legyűrte őket. A fairplay szabályai az utcán nem érvényesek. Ellenfelei megszégyenülve, orral és egyéb sérülésekkel vonultak vissza a küzdelemből.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 4.9 pont (39 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
deajk2008
2021. június 7. 06:17
#5
A homoszex nagyon is izgalmas
1
én55
2021. február 15. 10:10
#4
Ez sem lett jobb.
1
p
papi
2015. július 15. 07:14
#3
Nem rossz
1
a
A57L
2014. február 18. 04:51
#2
Elmegy.
1
T
Törté-Net
2005. november 13. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1