A+ A-

Barátnők és szeretők - Újra együtt

Hello mindenki! A nevem (pontosabban, amit ebben a műben használok) Eszter. Budapesten lakom egy kis földszintes házban. A ház az egyik rokonunké volt, ám amikor ő elköltözött a szüleim megengedték, hogy ide költözzek. Ez egy éve történt. Akkor voltam 21. Azóta egyedül élek itt. Megpróbáltam az egyetemről idecsábítani néhány embert, hogy legyen lakótársam, ám ez nem igazán sikerült. Már lassan beletörődtem hogy egyedül lakom ebben a viszonylag nagy házban, ám ekkor a helyzet váratlan fordulatot vett.
Történt ugyanis hogy a régi gimis barátnőm Dalma, aki már hét éve Angliában élt, írt egy e-mail hogy haza jön. Dalma apukája angol volt, úgyhogy az első adandó alkalommal vissza akart menni a hazájába. Ez sajnos be is következett és tizedikben Dalmát átíratták egy londoni iskolába. De a barátságunk nem szűnt meg. Leveleztünk, e-mailoztunk, SMS-eztünk és néha telefonáltunk is egymásnak. Szóval Dalma hazajött. És mivel az itteni házukat már eladták nem volt hova mennie ezért megkért, hogy hadd lakjon nálam. Én persze boldogan beleegyeztem. Örültem, hogy vele lakhatom együtt. Hiszen nem hiába voltunk már tizenkét éve barátnők (nyolc osztályos gimibe jártunk).
Dalma gépe pénteken kora délután érkezett Ferihegyre. Természetesen én a reptéren vártam. Amikor a gép leszállt nagy izgalom lett úrrá rajtam. Hét éve nem láttam őt. Fényképet nem küldött úgyhogy azt sem tudtam pontosan, hogy néz most ki. Amikor az utasok elkezdtek kifelé szállingózni izgatottan figyeltem, hogy vajon hol lehet. Sorra néztem a korombeli lányokat. És egyszer csak kilépett az ajtón. A gyomrom összeszorult, a szám kiszáradt és alig kaptam levegőt. Álmomban sem gondoltam volna hogy ilyen gyönyörű lett. Nagyjából olyan magas volt, mint én. Hosszú hollófekete haja a hátát verdeste. Zöld szemei égkőként világítottak. Feszülős farmernadrágot és toppot viselt így kirajzolódtak előttem testének tökéletes vonala. A formás melle, gömbölyű feneke, izmos combjai és minden, ami csak egy nőben szép lehet. Körbenézett az előcsarnokban majd a szeme megakadt rajtam.
- Hello Eszti! - kiáltott fel boldogan csilingelő hangján. Olyan volt a hangja, mint a madárcsicsergés. A torkom összeszorult. Egy szó sem jött ki a számon.
- Szia Dalma! - nyögtem ki végre mikor már odaért elém.
- Régen láttalak. - sóhajtotta és átölelt. Testem megfeszült puha bőrének érzésétől. Én is átöleltem és a fülébe suttogtam:
- Te is nagyon hiányoztál nekem.
Bepakoltuk a bőröndjeit a Ford Cabriomba majd beültünk és elindultunk hazafelé. Az egész úton rajta tartottam a fél szememet. Egyszerűen gyönyörű volt, ahogy a hajába belekapott a szél és hosszú fürtjei lebegtek mögötte. Csillogó szemeivel figyelte a várost körülöttünk.
- Már el is felejtettem hogy milyen szép ez a város. - sóhajtotta.
- Ez a romhalmaz? - néztem körül. - London ezerszer szebb nem?
Dalma csak rám mosolygott és tovább szemlélte a tájat. Nem tudtam elképzelni, hogy mi szépet lát ebben a városban. London, az szép. Barcelona is. Párizsról nem is beszélve. Dalma mindhárom városban járt az elmúlt hat évben és mégis úgy gondolta, hogy ez a kis közép-európai főváros szebb, mint a gyönyörű nyugati nagyvárosok. Ő mintha olvasott volna a gondolataimban ismét felsóhajtott és elgondolkodó hangon beszélni kezdett.
- Tudod Eszti ez az a város, ahol felnőttem... Ez az otthonom. És az otthont valahogy mindig szebbnek látja az ember... Főleg ennyi év után.
Viszonylag hamar hazaértünk. Segítettem Dalmának bevinni a csomagjait aztán felajánlottam, hogy körbevezetem a házban. A pár négyzetméteres előszobából, ahol a kabátokat, cipőket tartottam, egy rövid folyosószerűségbe vezetett az út. Innen nyíltak a szobák. Ahogy beléptünk a folyosóra szinte rögtön balra volt a nappali. Egy szép tágas szoba. A sarokban egy hatalmas sarokgarnitúra állt, amit még a rokonok hagytak itt. Itt voltak még a tanszereim, a hí-fi, a számítógép meg minden egyéb, ami egy nappaliban lenni szokott. A nappali mellett volt a hálószoba. Egy hatalmas franciaágy foglalta el a szoba nagy részét. Ezt is még a rokonok hagyták itt, mert egyben nem lehetett kivinni a házból, szétszerelni meg nem akarták. Itt volt a TV, a ruhásszekrény meg hasonlók. A folyosó végén volt a konyha. Egy normális, szabványszerű konyha. Ezt most nem részletezném. És végül a folyosó másik oldalán a fürdő. Megmutattam Dalmának a hatalmas kádat, amiben akár négyen is kényelmesen elférnénk és a szintén óriási zuhanyt.
- Nagyszerű! - lelkendezett. - Akkor most lezuhanyoznék, ha nem bánod.
Dehogy bántam. Szinte kővé dermedtem, amikor kicsatolta az övét és elkezdte letolni a farmerjét. Úgy bámultam őt, mint egy megszeppent szerelmes kisdiák, aki nem meri megszólítani a csodált lányt. Szerencsére észbe kaptam, mielőtt még észrevette volna sóvárgó tekintetemet. Gyorsan megfordultam és elkezdtem kutatni a szekrényben.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 listike 2014. 12. 1. hétfő 12:00
Szép.
#10 deajk2008 2014. 11. 25. kedd 12:35
remélem e műnek lesz folytatása a jövőben, hisz van benne lehetőség
#9 deajk2008 2014. 11. 25. kedd 12:33
ezért nekem ez most csak 8p lett, mert a karakterek száma is fontos az élvezhetőségben
#8 deajk2008 2014. 11. 25. kedd 12:29
ami viszont probléma lett számomra, hogy kevés karakterből áll, ha a duplája lett volna még jobb lett volna
#7 deajk2008 2014. 11. 25. kedd 12:27
nagyon jó lett e mű, mert a menete is követhető és jó a szex is
#6 deajk2008 2014. 11. 25. kedd 12:25
szeretem, ha két nő meztelenül játszik egymással
#5 A57L 2014. 04. 26. szombat 07:31
Nekem tetszett.
#4 papi 2013. 08. 18. vasárnap 08:47
Nem olyan nagyon rossz.
#3 Janipapa 2005. 10. 27. csütörtök 22:57
Mindenesetre: "Zöld szemei égkőként" talán ikább "ékkőkét" világítottak.
#2 dante66 2005. 10. 27. csütörtök 18:00
szar. elfusizott.2 neked
#1 Törté-Net 2005. 10. 26. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?