A+ A-

Titkos örömök

- A bdsm világával, nem sokkal anyám halála után ismerkedtem meg. Pontosabban ismertetett meg apám, aki elég hirtelen haragú, szigorú ember volt, így aztán a legkisebb vétségért is pofon járt, de ha nagyon dühös volt, akkor a nadrágszíját is elővette. Eleinte nem értettem, miért kell rajtam kitölteni a dühét, később azonban már nem is érdekelt. Egyszerűen megszoktam az ordibálást, a veréseket. Sajnos, mint lenni szokott a rosszabb után csak még rosszabb következet. Apám, mint minden férfi nem bírta sokáig az agglegény életet és újra megnősült. Mostohaanyám kifejezetten utált engem Meg se próbálkozott a szokásos trükkökkel - legyünk a legjobb barátnők, megpróbálom a pótolni stb. - kijelentette, hogy márpedig nálunk rend lesz, és olyan rend lett, amilyet ő akart. Apám egy nagy cégnek volt egy kisebb főnöke, így egyre kevesebbet volt otthon. Nevelésem a mostohámra maradt, aki igyekezett mindent megtiltani, amiben egy magamfajta 15 éves lánynak kedve telt. Ő csak ritkábban ütött meg, de rengeteget dolgoztatott, mintha a szobalány lettem volna. Nem csak takarítanom kellett, de én igazítottam el a haját, lakkoztam a körmeit, egyszer még arra is "megkért" hogy száljak be mellé a kádba és mossam meg a hátát, de a tekintetemből kiolvashatta, hogy ez már nekem is sok és nem is erősködött. Kb. egy évig bírtam ki, majd úgy döntöttem, hogy elszököm otthonról életem nagy szerelmével. Szerencsémre Peti, aki civilben 26 éves autószerelő volt úgy döntött, hogy a nagy nap előtt még elveszi a szüzességem. Nekem is tetszett az ötlet és lefeküdtem vele. Röviden... Szar volt az egész. Egyáltalán nem élveztem, és megrémített a gondolat, hogy az elkövetkező 50 évben ezt fogja csinálni velem. Maradtam hát otthon és szenvedtem tovább. Majd egy szép napon - pontosabban éjszakán - nagyon későn értem haza. Apám rohadtul dühös volt, ráadásul megérezte rajtam azt a kis citromos vodkát, amit bedobtam, és elkezdett ütni. Először, kaptam egy nagy pofont, majd az asztalra lökött és elkezdte ütni a fenekemet, combomat. Nagyon fájt, mert csak miniszoknya, tanga és egy vékony blúz volt rajtam. Tiszta vörös lettem és éget mindenem. Nem tudom meddig tartott az egész, a szobámba tértem csak igazán magamhoz. Amikor levetkőztem, hogy bekenjem magam valamilyen krémmel, vettem észre, hogy a bugyim nedves és a puncim nem a fájdalomtól lüktet. Akkor tudatosult bennem, hogy valójában élveztem az egészet. Életembe még nem masztiztam olyan jót amint akkor, hason fekve, piros fenékkel. Persze egy hétig nem mehettem el otthonról, és a mobilomat is elvették, de nem is bántam, felmentem a netre, és mindent elolvastam és megnéztem a bdsmről, amit csak tudtam. A kérdés már csak az volt: hogyan tovább? Mi sajna nem Pesten, hanem Sopron mellett laktunk egy kis villába. Otthonról nem mehettem el, a sulinak vége volt és persze apámmal sem verethettem el magam minden nap. Ez maradt az egyetlen lehetőségem.
- Szegény kislány - mondta SexyDomina. - Ha akarod, és sok mindenben segíthetek neked.
- Nagyon szeretném - válaszoltam.
- Oké, akkor kapcsold be a kamodat, látni szeretnélek. Úgy, rendben van, csak egy kicsit világosíts a képen. Milyen szexi vagy! Ritka az ilyen jó csaj a neten.
- Köszi. - mosolyodtam el.
- Akkor kezdhetjük?
- Igen.
- Minden megteszel, amit parancsolok és Úrnőmnek fogsz szólítani!
- Igen Úrnő.
- Vedd le trikódat! - csattant keményen a hangja. - Jó kis csöcseid vannak! Markold meg őket, és csavargasd egy kicsit a mellbimbóidat.
- Élvezed szuka, hogy mutogathatod magad?
- Igen Úrnő.
- Akkor vedd le a bugyidat. Remélem, borotválod a puncid?
- Hogyne Úrnő.
- Állj közelebb és húzd szét az ajkaidat, hogy jobban lássam. Így jó, nem rossz punci. Hány ujjal szoktál masztizni?
Idáig jutottam, amikor valaki félrelökött. - Te büdös kurva - ordította mostohaanyám - Mit csinálsz te? Mutogatod magad, mint egy utolsó cafka? - kérdezte, majd a földre hajította a laptopomat.
- Kérlek... - kezdtem, de félbeszakított - Te ezt élvezed?
- Igen - mondtam. A válasza egy olyan pofon volt, hogy térdre estem előtte.
Furcsa volt így lentről felnézni rá. Velem ellentétben, Szilvi vagy Szilvike, ahogy apám szokta szolitani magas, vékony nő volt. Olyan Barbie baba féle csak sokkal, izmosabb combokkal és kisebb mellekkel.
- Halljam! Mire akarsz kérni?
- Kérlek... ne mond el apának
- Aha, de miért ne mondjam el? Hátha örülne, neki milyen kislánya van? Ilyen szép kis csöcsös ribi!
- Kérlek, bármit kérhetsz tőlem.
- Bármit? - vigyorodott el, most már késő drágám, most már kérnem sem kell, apád bármit megad nekem, és ha akarom, elküld a világ végére suliba és ottfelejt.
- Azt nem teheted meg. Én is tudok valamit!
- Mit? - csattant fel.
- Láttalak kb. egy hónapja, amikor apa külföldön volt, a barátnőddel. Úgy nyaltátok, faltátok egymást, mint Romeo is Júlia.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.03 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 03. 24. csütörtök 16:16
Folytazsd.
#5 A57L 2014. 04. 1. kedd 05:48
Nem rossz.
#4 mama69 2010. 01. 23. szombat 11:16
nem semmi történet,ilyenben még nem volt részem,de ki tudja
#3 puszicuni 2010. 01. 22. péntek 08:57
Hát az első szóval egyetértek az előttem szólóval!!!
És remélem nem lesz folytatás!
#2 Peti 2010. 01. 22. péntek 04:08
Iszonyat jó remélem van fojtatás
#1 Törté-Net 2010. 01. 22. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?