A+ A-

Portásként a leánykollégiumban 2. rész

Alig vártam a következő szerdát, mikor is ismét éjjeles leszek. Mint az előző részben írtam, a lányok egészen kikészítettek a múltkor, és reméltem, hogy legközelebb is ilyenben lesz részem. Már este 10 felé járhatott az idő, kezdtem letenni a dologról, mikor is nyílt a résnyire nyitva hagyott ajtóm, és a már jól ismert Barbara nézett be rajta.
- Mennénk bulizni, mondta, kiengedsz?
Háááát, még nem tudom, válaszoltam, azt majd még meglátjuk. Erre bejött a "szobámba", a múltkori két barátnőjével. Egészen meglepődtem, mert nem bulizós cucc volt rajtuk, hanem fürdőköntös. Becsukták az ajtót, majd megkérdezték, hogy mit kérek cserébe. 1000 féle fantázia futott át az agyamon a múltkori találkozásunk óta, hirtelen nem is tudtam, hogy melyik váljon valóra.
Mondtam nekik, hogy szívesen szétkefélném bármelyikük punciját, de azt is szeretném, ha 3-an egyszerre kényeztetnének a szájukkal. Erre ők azt mondták, hogy nekik jobb ötletük van, majd ők megmondják, hogy mit, és hogyan. Ledobták magukról a köntöst, és mindegyik anyaszült meztelenen állt előttem. Bianka, a múltkori szopós lány, akinek a szájába élveztem, szinte megparancsolta, hogy vetkőzzem le, azonnal.
Már állt a cerkám, természetesen meg is tettem. Erre fogták a köntösük kötőjét, és közölték, hogy ki fognak kötözni az ágy melletti radiátorcsőhöz. Nem ellenkeztem, hiszen ilyet még úgysem csináltam. Viszont nem is tudtam, hogy az ilyen kikötözősdi csak jelzés értékűen szokott megtörténni, mondjuk egy harisnyával, esetleg egy selyemsállal, és nem kőkeményen. Nem is fogtam gyanút! Gyakorlatilag feküdtem az ágyamon, a kezeim lekötözve, 3 gyönyörű lánynak kiszolgáltatva. Mikor végeztek, megkérdezték, hogy el fogom-e engedni őket, és nem köpöm-e be, mert végül is ha akarnának, leléphetnének. Mondtam nekik, hogy csak akkor, ha az éjszaka legalább egyszer elmegyek. Beleegyeztek. Felállt a Barbi az ágyra, egészen az arcom fölé, és rám térdelt. Egészen a fejem magasságában volt a csodaszép puncija. Ott remegett előttem a nagyajka, csak arra várva, hogy kényeztessem.
- Öltsd ki a nyelved, parancsolt rám. Megtettem. Lassan megközelítette a puncijával, majd egészen szorosan ráhúzta magát. A számat betöltötte egy édeskés-sós íz, de szinte azonnal le is csúszott róla, majd fogta, és lejjebb csúszva a farkamat a puncijához igazította.
- Szeretnéd, ha bennem lenne? -kérdezte.
- Persze, válaszoltam elcsukló hangon.
- És a többiek mit szólnak hozzá? Csak én érezzem a farkad forróságát?
- Nem, dehogy, mindenkinek jut belőle. -válaszoltam, szinte félőrült állapotban remegve az izgalomtól, amit a farkam szorításával és a puncijának a bejáratához illesztésével ért el.
- Nem érdemelte ki, hiszen el sem akar minket engedni, szólt oda az eddig ágyam szélén ülő Bianka. -Talán ha visszajöttünk, nem gondoljátok, lányok?
Persze ezzel mindegyik egyet értett, gondolom előre kitervelték az egészet. Elkezdtem tiltakozni, hogy nehogy így itt merjenek hagyni, mert balhé lesz belőle. Erre Barbi elengedte a farkamat, amit egész idáig szorított, és egy lendületből beleült tövig! Megszűnt körülöttem a világ, ahogy a forróság körülszorította a hímvesszőmet. Barbi is felszisszent, nem gondolta volna, hogy ennyire kitöltöm, hogy ennyire szétfeszítem majd a hamvas punciját. Viszont gyorsan eszmélt, elhessegette magától a kéj hullámait, és komolyan rám nézett, majd megkérdezte:
- Tiltakozni próbálsz? Ellent mondani nekem? Miközben guggolt, és rajtam ült, felemelkedett, szinte teljesen kihúzva a farkamat a szűk barlangjából, majd ismét vissza huppant bele tövig! Ezt elkezdte őrült gyorsan ismételgetni, miközben hangosan, szinte kiabálva:
- Őrülten jó ez a farok, lányok, ezt nektek is ki kell próbálni.
Viszont a többiek odaugrottak, és lehúzták rólam a barátnőjüket.
- Nem erről volt szó. -támadtak neki. Én csak értetlenül néztem rájuk, a meredező lucskos szerszámom mögül, vártam a fejleményeket.
- De isteni farka van, nem tudtam ellenállni neki. -védekezett Barbara. -Viszont igazatok van, majdnem elcsábított, ezt meg kell, hogy toroljuk!
- Ha visszajöttünk, meglátom, hogy kaphatsz-e még. És ha kiabálni mersz, vagy szólni valakinek, akkor nagyon megbánod, mert elmondjuk mindenkinek, hogy meg akartál zsarolni!
Azzal felkapták a köntösüket, és elindultak kifelé. Azért Bia odalépett még, és megfogva a farkamat, szinte neki mondta:
- Várj meg, mindenképpen kikészítelek!
Eltelt vagy fél óra, bejött a Barbi, de mint ha ott sem lennék, csak megnyomta a kapunyitót, és kiment. Mivel nem hallottam becsukódni az ajtót, biztosra veszem, hogy a lábtörlővel kitámasztották, hogy vissza tudjanak jönni. Próbáltam kérni, hogy ne tegyék ezt velem, de meg sem hallotta.
Következő emlékem, hogy hangokat hallok, majd felkapcsolják a villanyt. Hajnali 4 elmúlt az óra szerint. A 3 grácia volt, és még valaki. Egy szinte még náluk is fiatalabbnak kinéző srácot hoztak magukkal.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.68 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 genius33 2013. 01. 22. kedd 08:58
Király smile Legyen 3. is.
#1 Törté-Net 2005. 09. 17. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?