A+ A-

A vágy szakadékában 2. rész

- Nem érzed magad... - Sára döbbenten vette észre, milyen nehezen jönnek ajkára a szavak. Megköszörülte a torkát, és újra kezdte a mondatot. - nem érzed magad szajhának, amiért ezt teszed Karcsival?
- De igen - sóhajtott föl Viki, és pár pillanatig csak nézett maga elé. - Elég sokat gondolkodom rajta, hogy hogyan oldhatnám meg a helyzetet.
Ugyan mennyit? És mikor? Van időd egyáltalán ilyesmire két kefélés között? - gondolta Sára gúnyosan, és megijedt, mivel kis híján ki is mondta.
- Tudod - folytatta. - Szóval, olykor ribancnak érzem magam, ez tény, csak hát... - Viki tökéletesen manikűrözött kezeit bámulta. Láthatóan kereste a megfelelő szavakat. - Sára, voltál már úgy, hogy éppen fogyókúráztál, aztán kibontottál egy tábla csokit, hogy eszel belőle néhány kockát? Nem a felét, és Isten ments hogy az egészet, csupán egy-két szemet?
- Persze - Sára önkéntelenül is felnevetett.
- És előfordult már, hogy az egy-két kocka után elcsomagoltad, leültél mondjuk, tévét nézni, aztán azon kaptad magad, hogy egyre többet gondolsz a csokira? Nem arra a néhány szemre, amit megettél, és amelyek miatt lelkiismeretfordulást illene érezned, hanem a többi csokira? Amit még nem ettél meg?
- Hogyne - felelte Sára, s a temérdek esetre gondolt, amikor így járt. Csak ült, igyekezett a tévében sugárzott filmre koncentrálni, esetleg arra, hogy kifesti a lábkörmét, vagy bármire, s közben az édes íz emléke egyre ott kísértett a szájában, s bűnre csábította. És tudta, húsz perc, legkésőbb egy óra múlva újra elkezdi majszolni a csokoládét, mondogatva magában, hogy "csak még ezt az utolsót, esküszöm, nem többet", s végül menthetetlenül elfogyott az összes. S mit lehet tenni ilyenkor? Egy bűntudatos kacsintás fogmosás előtt a fürdőszobatükörbe, mielőtt lefeküdne aludni, hogy koplalástól gyötört elméje valóságos csokierdőt álmodhasson magának.
Igen, tudta, miről beszél Viki, és azt is kezdte felfogni, hova akar kilyukadni ezzel.
Viki vállat vont.
- Ez is ilyen. Jólesik. Izgalmas. Néha olyan, mintha az egész nem is velem történne. Mintha semmi nem lenne valóságos. Csak a gyönyör, amit Krisztián ad neki. És főleg, amit én neki. Sára, ez a fiú szűz volt! Én vagyok neki az első szexuális kapcsolata. Olyan jó érzés fürdetni őt a gyönyörben, érezni, ahogyan lubickol a kéjben, amivel megajándékozom! A szívem környékén is melegséget érzek, ahányszor csak rágondolok - igaz, biztos vagyok benne, hogy ez nem szerelem. Csak az a baj, hogy úgy érzem, Krisztián bizony belémszeretett.
Sára elgondolkodva rágcsálta az ajkát. Őszinte, nem lehet vádolni vele, hogy nem az. Elfogadja a helyzetet. Különben is, mi ebben olyan a szörnyű? Neki a németországi rémálom óta nincs senkije. És nagyon hosszúak tudnak lenni azok az éjszakák, amikor csak fekszik, merev testtel, és ábrándozik, bárcsak belépne egy férfi, bármilyen férfi, és magához ölelné. Elolvadna egyetlen érintésétől. Széttárná a combjait, s nem elképzelhetetlen, hogy esdekelve kérné, jöjjön belé, töltse ki, dugja meg. Mert vágyik rá. Mert akarja.
Persze felcsíphetne egy pasit bármikor. De neki ez így nem megy. Ő nem olyan. Nem úgy nevelték. Vagy fene tudja. Ám keserűen gondolt arra, hogy az egyik leggyötrelmesebb időtöltés a világon kétségtelenül az "igazira várás".
- Viki, mégis, szerinted meddig tudod ezt csinálni? - kérdeztem tőle végül.
- Nem tudom - sóhajtott. - Egyre nehezebb. A délelőtti pásztorórák után még ki kell elégítenem Karcsit, ami nem lenne baj, csak hát... - Viki hirtelen elpirult. - Néha már fáj. Krisztiánnal gyakran órák hosszát csináljuk, és aztán még Karcsi is megdug... előfordul, hogy a járás is nehezemre esik.
Sára döbbenten bámult a barátnőjére. Mekkora kis kurva vagy, álmélkodott. Egyszerre egy durva, közönségességében is megragadó kép derengett fel előtte. Elképzelte, hogy egy elefánt ráugrik Vikire és meghágja. Az fájna csak igazán, szivi. Bár nem kizárt, hogy rávenné, szívja le inkább az ormányával, ha már ott van.
Gonosz gondolatok, de Sárát ez egy cseppet sem érdekelte. Hirtelen magával ragadta a düh. És ami a legjobban zavarta, az irigység. Irigy volt erre a ribancra (aki a legjobb barátnője, haha) mert lehet hogy sebes a lába köze, de akkor is két srác keféli, és orgazmusok tucatjait éli át velük. Ő pedig? Van egy magánytól szagló albérlete meg egy vibrije, amit három éve nyert tombolán egy pizsipartin. És amire mostanság már csak csalódottsággal vegyes undorral képes ránézni.
De leginkább azért volt dühös, mert barátnője története ennyire felizgatta, és nem volt képes védekezni ellene.
Viki leolvashatott valamit az arcáról, mert amikor újból megszólalt, visszafogottan, hangjában árnyalatnyi zavarral beszélt tovább.
- Bizony, tennem kell valamit - ez így nem mehet tovább. Bevallom, nem azért, mert szégyellném magam... más oka van. Úgy gondolom, Karcsi gyanakszik. Szerintem nyomoztat is utánam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.28 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 06. 14. szerda 10:50
Nekem nagyon tetszett, de tényleg kellene még folytatás.
#5 listike 2014. 03. 11. kedd 12:11
Mivel nincs vége, így semmit nem ér.
#4 A57L 2014. 02. 5. szerda 09:27
Nem rossz.
#3 papi 2013. 12. 6. péntek 10:44
Nem rossz, csak hiányzik a vége.
#2 v-ir-a 2013. 06. 2. vasárnap 22:20
eddig szuper, de nem találom a folytatást.....
#1 Törté-Net 2005. 09. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?