A+ A-

A zuhanyzó titka marad

Életem első szexuális élménye egy forró nyári, balatoni estéhez kötődik.
Unokatestvéreimnél a panziójukban töltöttünk 2 csodálatos hetet szüleimmel, és ekkor volt részem egy máig feledhetetlen élményben.
Már régóta gondolkodtam rajta, milyen is lehet az, ha az ember magához nyúl és kényezteti saját testét, de sosem tettem meg, egyrészt az ismeretlentől való félelem, másrészt a szigorú neveltetésem tartott vissza.
Persze mindig is éreztem, hogy bizonyos testhelyzetekben, bizonyos körülmények között testem máshogy reagál, de igyekeztem elhessegetni ezeket a bűnös gondolatokat.
Ezen a forró augusztusi napon egész nap a strandon henyéltünk, és persze jó nagyokat fürödtünk a Magyar Tenger habjai közt.
Versenyt úsztunk, fogócskáztunk, vízilabdáztunk, órákon át. Két kapura vízilabdáztunk, a lányok fiúk ellen, ahogy az ilyenkor lenni szokott. Egy idő után feltűnt, hogy nagybátyám, aki egyéként annak ellenére, hogy 52 éves múlt (mindig 25-nek vallotta magát), állandóan engem néz, különösképp a melleimet, ahogyan a vízben ugráltam, de gondoltam, biztos a labda útját követi, amely bizony sokszor volt nálam, mert rendre túljártam a többiek eszén. Mi, fiatalok, szívesebben lettünk volna távol az öregektől, és különködtünk volna, és ezt a többi szülő tiszteletben is tartotta, egyedül a nagybátyám akaszkodott ránk mindig, de hat nem akartuk megsérteni, ezért aztán hagytuk, hadd legyen velünk.
Úgy játszottunk, hogy 10-et-10-et támadtunk felváltva a kapukra, és az a csapat nyert, amelyik több gólt dobott, majd kezdtük előröl az egészet újból.
Észrevettem, hogy amikor mi, lányok támadtunk kapura, a nagybátyám rendre engem próbált megakadályozni a góllövésben. A két unokahúgom engem küldött a kapu elé, mondván ők meg kicsik ahhoz, hogy bent, a "sűrűjében" küzdjenek, "tisztítsam" le én a terepet és majd ők lövik a gólokat...
A nagybátyám meg mindig odaállt mögém, és egy "Most nem engedlek gólt lőni!" kíséretében átkarolt.
Persze ezt nem hagyhattam annyiban, hiszen nyernünk kellett nekünk lányoknak, ezért ide-oda csapkodtam, küzdöttem a csapat érdekében.
Miközben harcoltunk, feltűnt, hogy a hasamtól néha feljebb merészkedik a keze és megérinti a mellem aljat, de úgy gondoltam, ez csak a véletlen műve.
Mikor mar a sokadik gólt dobtam mellőle, megszólalt: "Kénytelen leszek szorosabb emberfogast alkalmazni!", és keményen magához szorított, így mar nem volt olyan egyszerű szórni a gólokat.
Mivel a napolajtól síkos volt az egész testem, ezért belekapaszkodott a bikinim alsó részébe, oldalról. Én persze kepesztettem tovább, aminek az lett az eredménye, hogy a bugyim vándorútra indult, vele együtt a nagybátyám keze is. Hátul, a popsimnál a bugyi alá nyúlt, és továbbra is szorosan tartotta kezében a piciny ruhadarabot, de éreztem, hogy ujjaival a popsim lyukat piszkálja, sőt, egy hirtelen mozdulattal a puncikámat is elkapta, és közben ártatlan arcot vágott.
Nagyon meglepett a dolog, és nem is értettem, hogy miért nyúl "oda", de az az igazság, hogy iszonyúan felizgatott a dolog.
Mint mar említettem, nemhogy barátom se volt meg, de azt sem tudtam, mi az önkielégítés, nagyon megijedtem az érzéstől, ami rámtört, és azzal az indokkal, hogy fázom, kimentem a partra. Pedig nemhogy nem fáztam, olyan forróság tört rám, mint meg soha. A zuhany alá álltam és a hideg víztől nemileg helyrerázódtam.
Este, mikor felértünk a nyaralóba, vacsora után ereztem, hogy a fürdőruhám tele van homokkal és gondoltam, egy zuhanyzással segíthetek a dolgon.
Már sötétedett, a fürdőben senki nem volt; mindig ilyenkor mentem zuhanyozni, ugyanis a koedukált épületben nem szerettem összefutni férfiakkal, akik mindig megbámultak, ahogy a fürdőlepedőmben járkáltam köztük.
Maguk a zuhanyfülkék természetesen el voltak választva egymástól, de egy-két perverz állat kilyukasztgatta a falat minden zuhanykabin között, néhol 4-5cm-es lyuk tátongott a két zuhanyzó falán.
Ahogy a zuhanyzóépülethez értem, láttam, hogy a másik irányból is pont akkor ért oda valaki-az unokabátyám volt az!
Biccentett egyet, majd így szólt: "Te is most zuhanyozol?"
"Igen" - válaszoltam.
Esetlenül álldogáltam a zuhany előtt, várva, hogy elfoglalja valamelyik kabint, de ő csak nem ment be. Közben a hűvös széltől picit fázni kezdtem, libabőrös lettem, és mellbimbóim is megkeményedtek, jól láthatóan a vékony törölköző alatt. Ő ezt egyből észrevette, ezért inkább beugrottam az egyik fülkébe, és magamra csuktam az ajtót.
Ő persze a közvetlenül mellettem levő kabinba lépett. Nem voltam boldog, mert egy hatalmas lyuk tátongott a falon, és az ember önkéntelenül is átlátott a másik kabinba; láttam a lábszárait, ahogy kilép a nadrágjából, majd megengedte a vizet. Körbenéztem, hogy hol a lámpa, lekapcsolja, mert nagyon zavart, hogy be lehet látni hozzám, de aztán rájöttem: az összes lámpának egy kapcsolója van, az is az épület külső falán.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.58 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2016. 02. 25. csütörtök 08:42
Nem rossz.
#8 A57L 2014. 05. 27. kedd 05:55
Egész jó lett.
#7 sihupapa 2008. 11. 7. péntek 18:47
logikátlan
#6 Ati 2007. 05. 23. szerda 08:53
Folytatás?
#5 Pingi 2005. 09. 15. csütörtök 23:10
Kár hogy nics a végere odaírva,
az hogy folyt.köv.
Nagyon jó kezdet lenne ez a következő rész elé.
#4 Mz/X 2005. 09. 8. csütörtök 17:38
Én is leginkább aranyosnak nevezném - bár azért kicsit furcsa, hogy egyszer "semmit sem tud", máskor meg "tapasztalatra" utaló dolgokat csinál... ;)
Várom a többit...
#3 nagydee 2005. 09. 6. kedd 14:28
igéretes.
kérdés, lesz-e folytatás ;)
#2 HOBB 2005. 09. 6. kedd 10:10
Aranyos!!!! 9
#1 Törté-Net 2005. 09. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?