A+ A-

A báttyáim

Tudod mit? Mióta emlékszem, mindig verem a farkam. Az év bármely napján hajlandó vagyok áldozni erre néhány percet. Vagyis, mit percet, néhány másodpercet. Ezt a báttyáim tudják a legjobban. Amikor még kicsi voltam, közös gyerekszobánk volt, így a faszverésről elég hamar tudtam. De én sokkal gyakrabban csináltam, mint Ők. Lehet, hogy nem hiszed, de olyan gyakran csináltam, hogy a gatyámra lyukat vágtam, hogy ne kelljen olyan sokat vacerálnom, ha elő akarom kapni. A tesóim mindig viccelődtek velem, hogy mennyire tele vagyok. Egy idő után már én is aggódtam, hogy én vagyok az egyetlen srác, aki nap mint nap kiveri a farkát. No persze annyira nem vettem a szivemre a dolgot, hogy emiatt abbahagytam volna!
Aztán egy napon - már a középiskolában észrevettem egy srácot a tornaterem öltözőjében, akinek ugyanolyan gatyája volt, mint nekem. Nagyon megörültem. Bár már annyira nem foglalkoztatott ilyesfajta másságom, mégis egyre jobban felizgultam, ha ezzel a sráccal összefutottam!
No de vissza a lényegre. Felnőttünk szépen lassan én és a három báttyám. Martin négy évvel idősebb nálam, Dusan hárommal és Petyo eggyel. Lakásunkban csak két hálószoba volt, ígyhát mi négyen kaptuk a nyagyobbat, anya és apa a kisebbet. Két franciaágy, négy szekrény és négy iróasztal. Igazi szardiniás doboz. Ez volt a mi szobánk. De legnagyobb szerencsénkre valamelyikünk mindig távol volt otthonról. Ha nem így lett volna, az olykor maga lett volna a pokol - főleg nekem, a legkisebbnek. Apától megszoktuk, hogy otthon csak alsógatyában szaladgáltunk. Ha már hűvösebb volt az idő, akkor esetleg egy trikó. De egyébként mindig alsóban voltunk. Úgy is csináltuk. De ha láthattam farkukat, mindig elfantáziáltam a férfiakról. Sajnos ez csak átöltözésnél adatott meg nekem, de annak minden másodpercét kihasználtam a gyönyörű szerszámok megkukkolására.
Tényleg kis szobánk volt, így idősebb báttyáim elég gyakran csinálták előttem, vagy úgy, hogy feküdtek az ágyon, vagy csak úgy, ha éppen a házifeladat elkészítésekor tartottak egy kis szünetet. Gykran dumáltak a Playboyos csajokról, amit én és Petyó szépen lekopiztunk! Hamar megszoktam a faszverést. Amikor először spricceltem, lehettem vagy 11 éves.
Egy idő után Mato elkezdett hívogatni az ágyába, hogy aludjak vele. Biztos, hogy megtervezték a dolgot, mert Dusan Petyot kezdte hívogatni. Egy idő után kialakult a sorrend is. Egyik éjjel Matoval aludtam, aztán Dusannal. Ez egéyzen addig ment így, amíg Petyót nem vették fel a főiskolára s nem került egy másik városban kollégiumba. Tudod, mikor Mato először hívott a saját ágyába, Éreztem a farkát a hátamon. Erekciója volt, és éreztem, hogy keményedő fasza a fenekemnél van. Egy párszor megmozgatta faszát, s kis idő múlva észre vettem, hogy a gatyám hátsó részén folyik a forró geci. Hihetetlenül izgató volt! Dusannal kicsit más volt. Ő sokat játszott a mindig kemény farkammal, egészen addig, amíg el nem sültem.
Egyik nap Mato igért valamit, amit még nem próbáltunk. Azt mondta, feküdjek a hátamra. Gyöngéden rám ült, s elkezdte verni az arcom előtt. Átnéztem a másik ágyra, ahol Dusan és Petyo lélegzetvisszafolytva figyelték, mit csinálunk. Életemben először láttam, hogy más emberek arcán hogyan látható a felizgultság. Ez még jobban izgatott. Éreztem, hamarosan kész leszek. Igy is lett. Ezt követte Mato orgazmusa, aminek köszönhetően azonnal beterített forró gecije. Hangosan nyögtünk a gyönyörtől. Eközben Dusan ugyanezt csinálta Petyoval, s mi végignéztük, hogyan érnek a csúcsra. Ők még hangosabban nyögtek. Mato mondta is, hogy a jövőben kicsit halkabban kellene csinálniuk, nehogy anyáék még átjöjjenek ellenőrizni minket. És eljött a legközelebbi alkalom. Ahogy mindig, Dusan kezdte most is. Levetkőzött, rámfeküdt, s kőkemény faszát betolta az én gatyámba. Mozgott egy keveset, amitől én is nagyon begerjedtem. Úgy csinált, mintha baszna engem. Kurva jó farmozgása volt. Éreztem, hogy lök rajtam, s kemény faszával kúrja az én faszomat. Annyira felizgultam, hogy minden mozgás nélkül elmentem. Forró gecim ráfojt az Ő farkára, amitől jobban csúszott. Természetesen Ő is azonnal belém élvezett. Vagyis a gatyámba.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.91 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2014. 04. 28. hétfő 05:44
Nem rossz írás.
#8 nathanblack95 2013. 12. 26. csütörtök 21:28
Szerintem is jó történet. Lehetne folytatása is.
#7 inota3 2008. 09. 30. kedd 15:35
jó történet. Hogyan folytatódik?
#6 Ákos István 2007. 05. 19. szombat 20:48
Várom a történetet
#5 Ákos István 2007. 05. 19. szombat 20:46
Kiváncsian várom a történetet
#4 sbcfx14 2007. 05. 19. szombat 17:52
jó kis sztori
#3 szanci 2006. 03. 6. hétfő 02:50
semmi lényeges nem lett leírva, az egész csak 1 hosszú bevezető.
#2 Livi 2005. 08. 11. csütörtök 16:50
Lehet, hogy én vagyok túl kritikus, de szerintem tök szar.. meg a végén ez az előveszem és a billentyűzeten.. és a báTTYáimtól egyenesen szívrohamot kaptam
#1 Törté-Net 2005. 08. 11. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?