A+ A-

Biciklik

A húgom, az öcsém és én együtt laktunk, az örökölt lakásban, amikor ez történt. Az öcsém bicikliket lopott, a húgom tudott róla de nem szólt semmit. Egy délután kijöttek a rendőrök és elvitték az öcsénket, azt mondták, 72 óra, de lehet hogy meghosszabitják. A hugom nem volt otthon, csak hét után jött meg teniszedzésről. Ekkor én huszonöt, a hugi 17, az öcsém pedig 15 volt. Én dolgoztam, a hugi, meg öcsém suliba jártak. Még árvasági segélyt is kaptunk, szóval nagyon nem volt szükségünk a pénzre.
- Öcsi azt mondta, hogy te tudtál a bringákról - kezdtem. - Nem gondolod, hogy szólnod kellett volna? - kérdeztem a nappali foteljében ülve.
- Miért? - kérdezte, és megállt előttem.
- talán, hogy ne vigyék el a rendőrök az öcsénket! - kiáltottam.
- Bevitték? - kérdezte meglepve
- be, három nap előzetes, de lehet, hogy meghosszabbítják egy hónapra.
- Basszus -
- Szerinted mióta csinálja? Hány biciklit lopott el, hogy le is csukják?
- Nem tudom,. Szerintem nem régen csinálja... - mondta szemlesütve
- Ne hazudj, mert elverlek!
- Nem hazudok! És úgysem versz el!!!
- Úgy pofán váglak, hogy egy hétig körbe mész! - mondtam mivel nagyon ideges voltam.
- Ha már megversz, verj meg rendesen, ne egy megalázó pofonnal intézz el! - kiabálta dacosan, mint aki tudja, hogy úgy sem fogom bántani.
Elkaptam a karját és fenyegetően felemeltem a jobb kezem.
- Na üss meg! - kiáltotta, és látszott rajta, hogy tudja, úgy is megússza. Nem úszta meg. Egy elég nagyot rávertem a seggére.
- Na, mi van, most már elég? - kérdeztem, ő pedig összeszorított ajkai között kipréselte:
- Ennyi? Végeztél?! - Állt előttem dacosan.
- Nem! Ha kell még kaphatsz, és akkor majd elmondod az igazat!- mondtam és egy mozdulattal a karjánál fogva lerántottam és félig a fotel karfájára, félig pedig a térdemre fektettem.
- Biztos, hogy nem mondod el az igazat? - kérdeztem, miközben teljes erőmmel szorítottam lefelé.
- Dögölj meg! - kiáltotta. Ekkor Ütöttem egyet, ami nagyot csattant a fenekén. Meg sem nyikkant, de abbahagyta a menekülést.
- Nem fájt? Kérdeztem, de nem válaszolt. Ütöttem még egyet. Megrándult, de nem jajdult fel.
- Szemét! - mondta - Verjél, hogy liluljak meg! - Mondta gyűlölködve és felhajtotta a teniszszoknyáját - hátha így jobban fáj! - sziszegte.
A szoknya alatt fehér, a szoknyához illő bugyi volt. Ahogy felhajtotta az anyagot és szabaddá tette a fenekét, ütemesen elkezdtem ütni, hol az egyik, hogy a másik oldalra ütve, néha pedig mindkettőre egyszerre. Egy idő után a külső lába lecsúszott a térdemről én pedig pont egy olyat ütöttem, ami a feneke közepére indult, de így a fenékvágatát és részben a punciját találta el. Erre felsikoltott, de én nem hagytam abba, tovább ütöttem, de amikor középre indult a tenyerem kisebbeket adtam neki. Ezután kicsit fészkelődni kezdett és mintha kitolta volna a fenekét, majd a lábával, amelyik lecsúszott, feltérdelt a fotel lábtámaszára, amivel még inkább szétnyitotta a lábait. Eddig teljesen csendben volt, de most ha a feneke közepére ütöttem, egy kis levegőt mindig kifújt. Egyre kisebbeket és egyre sűrűbben kapott a vágatába. Ő pedig, mivel már jól megtámaszkodott a jobb térdével, amennyire csak tudta kitolta a fenekét. Ekkor a farkam már nagyon keményen állt, amit ő is érzett a combján. Egy idő után már nem is vertem, inkább csak paskoltam, majd szinte csak simogattam, és már csak a puncija környékét. Ő pedig a kis szusszanások helyett már inkább sóhajtozott minden érintésemre. Aztán abbahagytam az ütésnek még az imitálását is és tele tenyérrel betakartam a punciját és picit megszorítottam. Erre ő felnyögött. Forró volt és nagyon nedves. Teljesen átáztatta a bugyiját. Lassan körkörösen simogatni kezdtem, úgy, hogy a csiklója környéke az ujjaim hegyénél legyen. Éreztem a csiklójánál a bugyi kidudorodását, amit finoman a két ujjam közé vettem. Ekkor már gátlások nélkül nyögött fel. Finoman morzsolgattam egy ideig amit nagyon és hangosan élvezett. Egyszer csak felállt letolta a bugyiját és ugyanabba a pozícióba visszafeküdt az ölembe. A puncija nedvességtől fényesen és teljesen kitárulkozottan feküdt előttem. Az illata betöltötte a nappalit. Gyengéden körözni kezdtem a csiklóján, majd fel le húzogattam az ujjaimat a vágatában, amíg el nem értem a hüvelybemenetét. Ott a középsőujjammal körözni kezdtem és lassan befelé toltam. A fenekével követte az ujjam mozgását és finoman rámozdult az ujjamra. Miközben ujjaztam, alá nyúltam és a mellét kezdtem simogatni. A bimbója keményen állt ki a sportmelltartó gumis felületéből. A toppja alá nyúltam, de a teniszezéshez használt feszes melltartó az utamat állta, hogy csupaszon is megérinthessem a kemény halmokat. Ekkor megint felállt, de ahelyett, hogy levette volna a toppot és a melltartót, elém térdelt és az én nadrágomat kezdte lehúzni. Én engedelmesen felemeltem a fenekem, hogy akadálytalanul levehesse rólam. Ezután a pólóm is lekerült, majd a boxeralsó is.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.19 pont (138 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 zsuzsika 2014. 12. 31. szerda 07:31
Jó.
#15 Koriander 2014. 09. 8. hétfő 08:06
8 pont
#14 listike 2014. 09. 2. kedd 17:38
Gratulálok.
#13 feherfabia 2014. 03. 29. szombat 06:37
9P
#12 A57L 2013. 07. 17. szerda 06:56
Nagyon jó.
#11 Bikmakkocska 2013. 05. 12. vasárnap 18:45
Ez aztán testvéries!
#10 sikamika 2012. 11. 20. kedd 20:20
szíp sztory!! grat!
#9 sihupapa 2008. 09. 28. vasárnap 03:45
ez az élet.
#8 Zoli 2006. 07. 5. szerda 01:09
Nagyon király
#7 szaki 2006. 01. 31. kedd 13:06
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLLLLLLAAAATI
#6 Axes 2005. 08. 24. szerda 04:40
Igazából nekem a legutolsó mondat könnyet csalt a szemembe. Csodálatos!
#5 915 2005. 08. 23. kedd 01:37
Ez igen!!!!
#4 dls 2005. 08. 11. csütörtök 01:24
Kiváló!
#3 mkls 2005. 08. 9. kedd 19:04
ez tényleg igaz?
ha igen akkor k**va jó!!
#2 smutz 2005. 08. 9. kedd 17:56
Király!
#1 Törté-Net 2005. 08. 8. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?