A+ A-

Vera 4. rész

Miután elpakoltuk a délutáni buli kellékeit és rendet csináltunk, bementünk a házba. Itt a társaság nemek szerint két részre bomlott. A lányok felmentek az emeletre, a padlásszobák szintjére, mi fiúk kiültünk a teraszra még iszogatni.
- Hogy éreztétek magatokat? - kérdezte Feri.
- Köszönöm én nagyon jó. - feleltem és az öcsém is lelkesen bólogatott.
- Benne lennétek máskor is ilyen megmozdulásba?
- Persze! - vágtuk rá egyszerre.
Aztán persze a csajokról beszélgettünk, sorra elmondtuk kinek ki tetszett, kivel találkozna még szívesen. Szinte észre se vettük, hogy elrepült az ido, egyszer csak besötétedett. Éppen elkezdtük összeszedni magunkat, mikor a terasz ajtajában megjelentek a lányok.
- Már be akartunk menni. - világosította fel oket Feri. - Hát ti?
- Mi kitaláltunk egy kis játékot. - megint Kata volt a szószóló.
- Mi az? - érdeklodött az öcsém.
- Nos, pont három pár van itt. Igaz, korábban már elterveztük, hogyan legyen az este, de most új ötlettel állunk elo. Azt találtuk ki, hogy berendezünk az emeleten három szobát. A szobákba mi leszünk külön-külön. Azt nem mondjuk meg, hogy melyikbe ki. Ti húztok egy szobaszámot és oda kell bemennetek. Az éjszakát így azzal töltitek, akit ott találtok. Benne vagytok?
- De akkor az is kijöhet, hogy én pont veled kerülök egy szobába. - vetette ellen Feri.
- Hát akkor az jön ki. - mosolygott rá a húga. - Csak nincs valamilyen kifogásod ellenem?
- Mégis a testvérem vagy...
- Ne légy ennyire konzervatív! Különben is egyáltalán nem biztos, hogy így jön ki a sorshúzás eredménye.
- Ti már tudjátok melyik szobába lesztek? - kérdeztem.
- Igen. A szobákat az egyszeruség kedvéért besorszámoztuk egytol kezdve. Ki választ eloször?
- Válasszon eloször Feri! - javasoltam. - Aztán az öcsém, így én nekem megmarad a harmadik lehetoség. Én rábízom magam a sorsra.
- Hát jó. Legyen a kettes számú szoba az enyém. - választott Feri.
- Legyen az enyém az egyes. - szólalt meg az öcsém.
- Akkor nekem megmaradt a hármas. - mondtam megadóan.
- Akkor ez rendben van. - mosolygott Kata. - Akkor most menjetek és készüljetek fel a randira. Egy negyed óra múlva már bekopogtathattok a szobaajtókon. Addig elfoglaljuk a szobáinkat.
- Jól van. - egyeztünk bele.
A társaság szétszéledt. Teljesen izgatott lettem: vajon kivel hoz össze a sors? Kicsit rendbe szedtem magam, és felmentem az emeletre. Nem volt senki a folyosón. Az elso három szoba ajtaja valóban fel lett sorszámozva. Torkomba dobogó szívvel léptem a hármas számmal megjelölt ajtóhoz. Illedelmesen bekopogtam. Nem jött semmi hallható válasz. Lenyomtam a kilincset. Az ajtó nyitva volt. A szobában félhomály fogadott. Az széles ágy melletti kis szekrényen egy kis ernyos éjjeli lámpa világított halványsárga fénnyel. Becsuktam magam mögött az ajtót. Szétnéztem. A szoba elég tágas volt, berendezése inkább egy hotelszobára hasonlított. Valószínuleg a ház egyik vendégszobája lehetett. Hiába meresztettem a szemem, nem láttam senkit. Már azt hittem ez a nagy átverés, mikor észrevettem egy borítékot az ágy melletti fésülködo asztalon. Odaléptem, felvettem. Egy papírlap volt összehajtva benne. Szép kézírással a következo pár sor állt rajta:
"Üdvözöllek! Ne keress a szobában. Az erkélyen vagyok. Öltözz át, vedd fel azt a köntöst, amit az ágyon találsz, aztán gyere ki csendben. Ott várok Rád."
Levetkoztem. A ruhámat az egyik falnál álló székre pakoltam. Az ágyon tényleg ott volt egy férfi selyemköntös. Belebújtam. A könnyu anyag hus érintésétol megborzongtam. Az ágy melletti függönyök lassú mozgása elárulta, hogy onnan friss levego jön be a helyiségbe. A függöny mögött tényleg ott volt a félig nyitott erkélyajtó. Kiléptem a csillagfényes éjszakába. Az erkély a kertre nézett, így csak a szobából kiszurodött fény rajzolta körül az erkély korlátjánál nekem háttal álló, földig éro köntösbe öltözött karcsú alakot.
Hosszú haja leért a vékony dereka alatti lágy domborulatig. Nagyot dobbant a szívem. Ez o! Kata! A papírra vetetteknek megfeleloen csendesen odaléptem mögé. Megérintettem a jobb vállát. Lassan szembefordult, karjait a nyakam köré fonva. Karjaim maguktól mozdultak a dereka köré. Magamhoz vontam.
- Nagyon vártalak. - súgta a fülembe és arcon csókolt.
- Szívbol örülök, hogy téged találtalak itt. - ajkammal máris a száját kerestem. O még ellenkezésül mutatóujjával az utamat állta.
- Nem vagy kíváncsi ki kivel lesz? - kérdezte.
- Nem. Nekem az a fontos, hogy te vagy itt. - gyengéden elvettem az ujját és számat ajkaihoz érintettem. Odaadó csókja kimosta minden más korábbi ölelkezésem emlékét. Abban a pillanatban úgy éreztem magam, mint aki eloször csókol meg egy még érintetlen lányt. Megéreztem most mennyire védtelen o és kiszolgáltatott nekem, ugyanakkor én is mennyire lemeztelenítem magam ebben az ölelésben.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.47 pont (98 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 02. 6. szombat 13:24
Mind a négy részt egybevetve, szép és izgi történet kerekedett ki!
#7 feherfabia 2015. 12. 20. vasárnap 06:52
Nagyon jó!
#6 A57L 2013. 08. 31. szombat 04:01
Nem rossz.
#5 gyuri0926 2012. 03. 14. szerda 15:18
csak azt nem értem mitől családi a besorolása ? Amúgy jó persze .
#4 sihupapa 2008. 10. 4. szombat 05:23
kösz finom volt
#3 Andreas 2008. 09. 21. vasárnap 09:09
Egyáltalán nem baj, hogy nem családi!
#2 Wágner úr 2006. 03. 7. kedd 00:55
Mind a négy részt egybevetve, szép és izgi történet kerekedett ki!
Gratula!
#1 Törté-Net 2005. 04. 24. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?