A+ A-

Az első Édeshármas

Szoktam ide föllépni, olvasgatni sztorikat, eseteket, amik másokkal estek meg, és gondoltam megosztom én is a velem történt valós eseményeket. Kíváncsi vagyok a "szakavatott" véleményekre.
Két évvel ezelott kezdodött az eset. Itt a neten ismerkedtem össze egy asszonnyal. Lakhelyemtol messze lakott, de a feltett képe alapján nagyon megtetszett. Tudtam, hogy férje, gyereke van, mert ezt a levelezés elso napjaiban megírta, de azt is megtudtam, hogy elhanyagoltnak érzi magát, hogy szeretetre, simogatásra, érzelmekre vágyik, és hogy orgazmusa két éve nem volt.
Tetszett a kép, amit felállított magáról, és a fényképek is, amiket küldött. 40 év körüli hölgy volt, fekete hosszú hajjal, kedves barna szemekkel, és szép nagy kerek mellekkel, melyek bármelyik férfinek feltuntek volna, mert tényleg szépek és kívánatosak voltak.
Sokat leveleztünk. Az én célom az édeshármas volt, de persze ezt direktben nem kérdeztem meg, csak finoman érdeklodtem, hogy neki mi a véleménye errol. Mivel nem zárkózott el, de még eszébe sem jutott az ilyesmi finoman közeledtem a témához. Az elso személyes találkozás nagyon jól sikerült. Ugyanazt a kedves, de szeretetre éhes hölgyet ismertem meg éloben, mint akit levélben. De éreztem a feszültséget, éreztem, hogy többet szeretne, mint beszélgetni. Második találkozásunk alkalmával már bátrabbak voltunk, és közelebb kerültünk egymáshoz. Finoman, de hosszan szeretkeztünk. ÉS akkor tudtam, hogy o az, aki be fog engem és a barátomat vezetni az édeshármas élvezetébe.
A barátommal elore jól megszerveztük az eseményt, a helyet, az idot. Katinak nem mondtam, hogy hárman leszünk, de tudtam, hogy nem lesz ellenére, ha pedig mégis, hát semmi sem kötelezo, nem vagyunk eroszakosak. Kicsit nehézkesen jött össze a találka, mert o is messze lakik a fovárostól, a barátom is. Így nem volt egyszeru, hogy mindhárman egy idoben egy helyen legyünk, de sikerült. Egy kis kerti házban jöttünk össze elso alkalommal. Beszélgettünk, iszogattunk, igyekeztünk a gátlásokat oldani. Dallamos zenét hallgattunk és közben ahogy a gátlások oldódtak mindhármunkban elkezdtünk táncolni. Eloször mi fiúk, majd felváltva felkértük a hölgyet is. Tánc közben finoman simogattuk, egy-egy elkapott félszeg érintés, pillanat, nem mertünk ajtóstul rontani a házba. Nem akartuk, hogy Kati megijedjen, hogy mire is készülünk. Sokáig táncoltunk, talán túl sokáig is, mikor elhatároztam, hogy valahogyan tovább kell lépni. Lekapcsoltam a lámpákat és egy gyertyát gyújtottam meg. Kellemes, bensoséges lágy fényt adott a szobának, de éppúgy vonzóvá tette a táncoló testünket, foleg Kati gömbölyded idomait. A sötétben bátrabbak lettünk, simogattam a melleit, a fenekét, a haját. A barátom Zsolt ekkor még visszahúzódva egyedül táncolt. Éreztem, hogy o is fél, tart a kudarctól, mégiscsak ez az elso ilyen élménye. Aztán egyre közelebb és közelebb került hozzánk. Ekkor már túl voltunk néhány csókon és Kati melltartóban táncolt, rajtam csak egy farmer volt már.
Rendkívül különös érzés volt, mikor a barátom kezeit láttam hátulról átfonódni Kati karja alatt és finoman, de határozottan megfogta Kati melleit. Ezt az érzést nem tudtam elore elképzelni akárhányszor fantáziáltam is a dologról. Fantasztikus volt, egy barátom kezeiben látni a not, akivel addig én csókolóztam. Ez volt az a pont, amikor éreztem: megmerevedtem. Rendkívül erotikus kép volt. Ekkor már érezte Kati, hogy itt többrol van szó, mint tánc, de nem bánta, sot élvezte az eros férfi kezek lágy érintését, pedig határozott mozdulatokkal szabadítottuk meg a ruháitól, a melltartójától, és végül a bugyijától. Mellei ringtak, táncoltak a zene ütemére. Csókoltam, masszíroztam, gyúrtam. Zsolt bátorsága is hamar megjött, és Kati fenekét csókolgatta, majd egy mozdulattal alatta termett és vagináját kényeztette fürge nyelvével. Kati rendkívül élvezte a kényeztetést. Kéjesen nyögdicsélt, legnagyobb meglepetésünkre kívánta az aktust. Zsolti fejét öléhez húzta, míg én a melleit, a hasát csókolgattam és hosszan csókolóztunk. Éreztem a vágyat a leheletében, éreztem, hogy kíván.
Természetesen minket fiúkat is nagyon felpörgetett az, hogy mennyire élvezi a kényeztetésünket. Határozott, de finom mozdulattal a táncnak véget vetettünk és Katit az ágyra fektettük. Zsolti most már könnyebben hozzáfért Kati feltüzelt, vágytól nedves öléhez. Csókokkal halmozta el majd, ujjával hatolt be. Én Kati fejéhez térdeltem. Régóta vártam már a percet, hogy orálisan kielégítsen. Imádom az orális kényeztetést, de tudom, hogy a noknek kevésbé élvezetes. Lehet, hogy nem helyénvaló, de úgy egálban éreztem magamat, ha a Zsolti közben a szájával kényezteti Katit. Miközben a hatalmas melleit simogattam, gyúrogattam, éreztem kezeit, ahogy a farmeromat gombolják. Nem volt egyszeru kigombolni, bár bentrol igencsak feszített, kikívánkozott hímtagom. Megszabadultam a nadrágomtól és éreztem Kati finom ujjait, amint szerszámom köré fonódik. Finoman húzogatta, simogatta, majd a szájába vette.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.43 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 papi 2015. 12. 23. szerda 09:26
Elmegy, remélem a folytatás jobb lesz.
#9 zsuzsika 2014. 12. 26. péntek 08:51
Közepes.
#8 feherfabia 2014. 12. 26. péntek 07:24
6P
#7 listike 2014. 05. 2. péntek 06:56
Közepes, kevés.
#6 A57L 2013. 10. 3. csütörtök 04:38
Elmegy.
#5 eve 2007. 06. 7. csütörtök 00:33
A felállás jó,de a történet elég gyenge...több fantáziát...
#4 cucc 2007. 01. 1. hétfő 02:55
Szerintem kitalált történet, de baromi anyagszerű. Talán nem ártana egy kicsit az érzelmi oldalra is fókuszálni: tutijó érzés ahogyan a féltékenység nemi vággyá alakul az emberben.
#3 gerontofil 2005. 04. 11. hétfő 18:36
Hmm!Csak a szalkat keresed!Szerintem nagyon erotikus volt.Ugyhogy most megyek is es.......eheheh
#2 Hmm 2005. 04. 11. hétfő 14:48
Csak azt nem értem, hogy ha már korábban szeretkeztek egyet ("finoman, de hosszan") akkor miért volt meglepő, hogy Kati "vaginája" mennyire szűk volt?
#1 Törté-Net 2005. 04. 10. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?