A+ A-

Második édeshármas - full extra

Előző írásomban, melynek címe „Első édeshármas” leírtam az élményemet, élményünket, amit életemben először éreztem. Sajnos az az esemény nem volt teljes mindhárom fél számára, de szerencsére az élet (mondhatom, hogy ez esetben) igazságos volt, mert egy második esélyt is kaptunk, hogy rendbe hozzuk a dolgokat.
Miután az első alaklom után elváltunk azt gondoltuk, hogy nem lesz folytatás. Kati nem akarta Zsoltit magában érezni, nem érezte annyira közel magához. Mégis mikor a levelezésben említettük az aktust pozitívan reagált. Teltek a napok, a hetek, a levelezés megmaradt, és egyre inkább éreztem, hogy újra össze kellene hozni a hármast. Említést tettem Katinak, aki nem zárkózott el, sőt nagyon pozitívan fogadta. Azt éreztem a leveleiből, hogy tartozik a Zsoltinak, hogy valamit nem adott meg neki, amit most megadna. Megbeszéltük az időpontot, hogy mikor utazik hozzánk. Mi fiúk jó előre elkészültünk. Kerestünk lakást, vettünk enni és főleg innivalót, és persze készültünk a második, az igazán nagy durranásra.
El is jött a várva várt nap. Napközben a városban sétálgattunk, beszélgettünk, iszogattunk, és persze néztük Kati formás testét, ringó nagy melleit, formás lábait, és fenekét. Képzeletben levetkőztettük, és vártuk az estét, mikor a képzeletből valóság lesz. Már sötét volt, mikor a kisházhoz értünk. Bementünk, levettük a téli ruhákat és hangulatos zenét tettünk be. Majd Először a Zsolti és és végül Kati ment a fürdőbe fürdeni. Nem kellett álcázni, nem kellett takargatni semmit, hiszen mindhárman tudtuk, hogy miért vagyunk ott, hogy mit akarunk. Már egy jó fél óra is eltelt, amit Kati a fürdőben töltött. Kezdtük hiányolni. Mi fiúk már túl voltunk egy üveg boron, míg ő csak a mosdóban szépítkezett. Aztán egyszer csak belépett a szobába egy olyan 168 centi magas fekete hosszú hajú, iszonyatosan gyönyörű kívánatos nagy mellű nő. Olyan finom, olyan testhezálló, olyan izgató ruhában, amit rá öntöttek! Egyből megállt bennem az ütő. Erre nem számítottam. Nyelni alig tudtam, küszködtem a szavakkal, de nem is volt szavakra szükség, csak élveztük a látványt. Kati elmosolyodott és kicsit zavarba is jött, mert ekkora meglepődésre nem számított. Lassan leült az ágy szélére és mosolygott.
A néma csendet a halk zenét, a mozdulatlanságot ő törte meg, mikor lassan felénk jött és megérintett minket. Egyik kezével engem, a másikkal a Zsoltit kezdte simogatni. Közben mosolygott, szemében ott égett a tűz! Tudtam, hogy ez a bombanő most föl fog falni bennünket. Csókolóztunk, hogy engem, hol a Zsoltit csókolta, miközben a kezével megállás nélkül simogatott. Engem sem kellett bíztatni, simogattam a melleit, a nyakát, a kezét. Lassan de határozott mozdulatokkal levette rólunk a pólót, majd az ágy szélére ült és egyenként lehúzta a nadrágunkat. Mindketten ágaskodtunk a látványtól, hogy előttünk egy bombanő „térdel” és vetkőztet minket. A haját simogattuk, túrtuk, bújtuk a gyönyörű fekete hajat. Kati arcát az ágyékunkhoz tolva szívta be illatunkat. Izgató volt, ha egyedül lettem volna férfi úgy is rendkívüli élmény lett volna, de oldalamon az egyik legjobb barátommal kimondhatatlan volt. Kati lassan kiszabadította ágaskodó hímtagomat és finoman megpuszilta, majd körkörösen nyalogatni kezdte.
Közben Zsolti farkát is elővette, és kezével simogatta, kényeztette. Éreztem forró leheletét a makkomon, miközben nyalogatta, éreztem, hogy ő is nagyon élvezi, intenzíven éli meg ezt az élményt. Alig várta már, hogy bekapja, hogy a szájába vegye, de nem akart egyikünket sem elhanyagolni, ezért az én farkam kényeztetését kézzel folytatta, és a Zsolti szerszámát kezdte puszilgatni. Kezdetben ő irányított, de jól ismerte a férfiakat, ezért úgy intézte, hogy lassan átvegyük az irányítást. Kezével Zsolti fenekét fogva húzta a szájába a farkát. Majd hagyta, hogy Zsolti húzza ki, és ismét a kezével húzta magába. Láttam Zsolt arcán, hogy élvezi a játékot, és egyre mélyebben tolja farkát Kati szájába, már már a torkát ostromolja. Szeme csukva volt, teljesen az érzésre koncentrált. Majd Kati ismét váltott és az én farkam vette a szájába. Én nem vártam meg míg átadja az irányítást, kezemet a fejére tettem és finoman, de határozottan betoltam a farkamat a szájába. Nem toltam be végig, nem akartam, hogy rosszul essen neki, de mikor másodszorra toltam be a fenekembe markolt és teljesen tövig magába húzta a szerszámom. Letoltam a torkába teljesen. Éreztem, hogy élvezi, hogy kívánja. Imádom az orális kényeztetés ezen formáját. Két kezemmel fogtam Kati fejét és egyre ütemesebben nyomtam szájába a farkamat. Szerencsés nő, mert nem zavarja, ha a férfi tövig hatol a torkába. Csak nyeli a méretes szerszámot. Teljesen elvesztettem a lélekjelenlétem. Nem foglalkoztam Zsoltival, akit most „hanyagolt” Kati, hanem csak dugtam a száját, ahogy én szeretem. Ő is ezt akarta.
Már nagyon közel voltam, hogy elmenjek, de nem akartam még. Így kivettem a szájából és halkan megköszöntem neki az élményt. Mindenképpen viszonozni akartam a dolgot, ezért lefektettem az ágyra, és a lábai közé hajoltam. Zsolti beindulva az általam elkövetettek után Kati fejéhez térdelt és folytatta amit én elkezdtem. Kati puncija nedves volt, és forró. Finoman puszilgattam, nem akartam ajtóstul rontani a házba. Körkörösen nyalogattam a punciját, de nem értem még a csiklójához.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.87 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 61karcsi 2017. 01. 14. szombat 18:44
Elég jó volt
#11 zsuzsika 2016. 01. 20. szerda 09:22
Jó sokat kellett várni rá
#10 Pavlov 2015. 12. 27. vasárnap 02:36
Miért nem voltak benne valós párbeszédek? Ráadásul többször írt magáról a szerző, mint a szexről. Felejtős.
#9 papi 2015. 12. 23. szerda 09:36
Nagyon jó, így kerek a történet.
#8 sunyilo 2015. 12. 22. kedd 11:09
Nagyon jó a történet, és jól is van megírva.
#7 cscsu50 2015. 12. 22. kedd 09:37
jöhet a folytatás
#6 Rinaldo 2015. 12. 22. kedd 08:37
Szuper,
#5 gyuri0926 2015. 12. 22. kedd 08:15
10 év 8 hónap telt el a 2 írás között , gratula .
#4 Andreas6 2015. 12. 22. kedd 07:58
Szívesen lettem volna valamelyik fiú helyében.
#3 A57L 2015. 12. 22. kedd 06:49
Legszívesebben ott lenne az ember.
#2 veteran 2015. 12. 22. kedd 05:01
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2015. 12. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?