A+ A-

Erre mit mondjak?

Mi tagadás, swinger függő lettem. Kenyerem javát ugyan megettem, de múlt évben betévedtem, enyhe unszolásra ugyan, egy swinger klubba. Hát mit mondjak, érdekes volt. Kezdetei zavarom multával egyre vonzóbbá vált ez a forma. Mivel az egyik klub különösen bejött leginkább ide járok. Miért is ne, van itt minden, ahhoz hogy az ember fia, lánya jól érezze magát, sőt esetleg még mást is. Van medence, szauna, puha pamlag, s ami szemnek szájnak ingere.
Alig várom a hét végét, irány a Máté utca, egy kis lazításra. Van egy kis törzsközönség, meg mindig van egy pár új érdeklődő. A házigazda szó szoros értelmében mindenkit szívesen fogad, s rosszkedvűnek még sosem láttam.
Párjáról meg vagy versben, vagy sehogy, egyszerűen tünemény. Szexis ruhácskában, ha meglátom mindig egymásután kétszer, veszek levegőt.
Nos a bevezető után hagy térjek a lényegre.
Múlt szombaton ismét mentem a szokásos bulira. Kissé későn, éjfél körül érkeztem, már beindult az élet. Jó hangulatban cseverésztek a pamlagon, hátul az arénában két pár kényeztette egymást. A tükrök megsokszorozták a látványt, egyszerre több oldalról lehetett élvezni az akciókat.
Két új pár is volt a társaságban, akiket még nem ismertem. Mindjárt becserkésztem őket. Húszas éveikben jártak, tehát fiatalok. Az egyik molett, a másik karcsú, őszintén a fiukat annyira nem néztem meg. Korban egymáshoz illőek, átlagos külsővel. Nevüket még nem tudtam ugyan, de szóba elegyedtem velük. A molett nem tűnt különösen szimpatikusnak. Bementem a medence után a szaunába, hogy leszáradjak, mikor Ö is bejött. Leült mellém és elkezdtünk beszélgetni. Ahogy beszélgettünk egyre szimpatikusabb lett. Végig néztem fehérneműbe, bujtatott testén, igazi töltött galamb. Nem tudom mitől, de melegem lett, a szauna, vagy a látvány, vagy mindkettő. Átmentem a tükrös szobába. Három pár volt benn. Az egyik párt régebbről ismertem, kellemes telt hölgy sportos párjával, a szokásos misszionárius pózban. Mellettük középkorú pár, a hölgy térden állva kényeztette szájjal partnerét. Szokás szerint félre húzódva szemléltem az eseményeket, latolgattam az esélyeket, vajon csatlakozhatok e valahova. Nem kenyerem a nyomulás, inkább szerényen kivárom a lehetőséget. Nem akarom sem magam, sem a résztvevőket kényelmetlen helyzetben hozni. Nagy örömömre bejöttek a lányok partnereikkel, s a közelembe telepedtek. Nem győztem betelni a látvánnyal, mert nem csak a látvány nyal. Fergetegesen elkezdték kényeztetni egymást. Pillanatokon belül nem lehetett tudni, ki kivel. A vékony kislány előre hajolt, s átnyúlva a szomszéd pár fiújának férfiasságát kényeztette kezével, de az ő nuniját is szaporán ujjazta valaki. Oldalra nézve láttam, hogy a kis molett hanyattfekve hagyta, hogy nuniján munkálkodjon partnere szájjal, míg kezével saját gyönyörű kebleit cirógatta. Ezt már nem nézhettem tétlenül, megcirógattam a karját. Nem húzódott el, úgy éreztem, nem vette tolakodásnak. Ettől felbátorodva, cicijét kezdtem simogatni. Nem túl nagy de formás gömbök simultak tenyerembe. Bimbói megkeményedve ágaskodtak, mint érett málnaszemek. Közelebb húzódva kis ingerlő puszikat adtam rá. Nem tudni ezért, vagy partnere jó szájmunkája miatt apró összerándulások jelezték a közelgő beteljesülést. Hírtelen hasra fordult, s már megijedtem, hogy valamit elszúrtam, de megkönnyebbüléssel láttam, hogy popsiját felemelve kínálja barátjának, aki rögtön ki is használta a kedvező pozíciót, s egyre hevesebb lökésekkel vette birtokba a gyönyörű testet. Én viszont nagy meglepetéssel és örömmel vettem tudomásul, hogy a kedves előrenyúlva megfogta férfiasságom és hallatlan érzékien húzgálta a bőrt rajta, sőt kis idő elteltével szája is rákulcsolódott. Nem bírtam szinte magammal, annyira csodálatosan szopta, nyelvével körbepásztázta a makkom, hogy kénytelen voltam kirántani, nehogy szájába spricceljek. Lehet, hogy észre sem vette, mert ekkor ért Ő is a csúcsra.
Csodálatos volt az érzés, lehet Ő észre sem vette, de én nagy ajándéknak tekintettem. Most is, ha visszaemlékszem rá, szinte érzem bőre rugalmas simaságát, csodás egyéni illatát, s ha hiszi, ha nem számomra, akkor Ő volt legszebb, leg vonzóbb a társaságban. Elhatároztam később, ha lehet, beszélgetek majd vele.
Kimentem az étkezőbe egy kis utánpótlásért, nézem az órát 3 múlt. Na gondoltam még megmasszíroztatom magam, aztán indíts haza. Ja majd el felejtettem, csak a legjavát, hát ott bizony van egy fantasztikus masszőr hölgy.
Férfiakat, hölgyeket egyaránt masszíroz, egyforma lelkesedéssel. Fantasztikusan szeret nevetni, midig vevő a humorra, s legalábbis belőlem mindig a legjobbat kihozza. Szerencsére nem miden válik arannyá a kezébe, mert különben nem tudom, mit kezdene annyi aranyrúddal. Na szóval bejelentkeztem hozzá, s már azon voltam, hogy indulok, mikor egy pár érkezett. Jó harmincasok, első ránézésre igazi belevaló párocska.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.12 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2014. 11. 7. péntek 08:01
Gyenge.
#7 listike 2014. 05. 2. péntek 05:55
Nafyin gyenge.
#6 papi 2014. 01. 27. hétfő 15:10
Nem rossz
#5 A57L 2013. 10. 31. csütörtök 04:33
Elmegy.
#4 Sasha 2005. 03. 23. szerda 20:21
fizetett hirdetésünket olvashatták... :)
érdekes a sztori, csak nagyon a cselekményre szorítkozik, kis érzés is mehetett volna bele. Vagy ilyen helyen ez nem szokás? Nem tudom.
#3 Sasha 2005. 03. 23. szerda 20:20
fizetett hirdetésünket olvashatták... :)
érdekes a sztori, csak nagyon a cselekményre szorítkozik, kis érzés is mehetett volna bele. Vagy ilyen helyen ez nem szokás? Nem tudom.
#2 fantal77 2005. 03. 22. kedd 01:30
Kissé.. khm.. REKLÁMSZAGA van.........

Amúgy jó..
#1 Törté-Net 2005. 03. 21. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?