A+ A-

Első látásra szerelem

Sziasztok a nevem Reni, de szerintem ezt már sejtettétek. Ez a történet a legjobb barátnőmről , és a jelenlegi párjáról szól.
Volt egyszer egy lány, Krisztina portásként dolgozott, méghozzá egy leánykollégiumban. 20 éves nagyon szép nő volt (vállig érő barna hajjal, barna szemmel, 174 cm magas és 60 kg-os kisportolt alkattal , 90-es mellekkel és csupasz puncival rendeklkezett) sok kudarcba fulladt kapcsolattal a háta mögött. Volt a kollégiumban egy különös szépség, sokszor elment mellette és rámosolygott, de a szemét valahogy mindig is magához vonzotta. Amikor Ő elment mellette, soha nem tudott a dolgára figyelni. A lányt Timinek hívták (kb 17 éves, vörös göndör haja a válláig ért, barna igéző szemekkel, 166cm magas és 55kg, 85-ös mellekkel) mindig jó alaposan megnézte, nem értette miért, mert a lányok eddig soha nem érdekelték ilyen szempontból, hanem csak annyi hogy mit lehet kritizálni rajta.
Majd egyik este megjelent nála egy combközépig érő hálóingben.Oda állt elé a kezetnyújtva köszönt majd bemutatkozott..
- Szia, az én nevem Timi. Remélem, nem zavarlak.
Hírtelen még Krissz lélegzete is elállt, nem tudott megszólalni, majd nagy nehezen ezt mondta:
- Szia az én nevem Krisztina. Nem, dehogy is, sőt örülök neked, mert már nagyon unatkoztam. - Mondta egy mosoly közepedte. Majd folytatta:
- Épp kávét készültem feltenni, kérsz Te is??
- Oh nem, dehogy is így sem tudtam aludni, folyton csak te jártál a gondlataimban, egész este csak rád tudtam gondolni - mondta.
- Tessék?? Ezt hogy érted??
- Jól halottad.
Lassan Timi elindult Krissz felé, aki meg hátrálni kezdett, de mikor a fal nem engedte tovább, Timi odaért, gyengéden egyik karját a derekára, a másikat a nyaka alá csúsztatta, és gyengéden cirógatta.
Miközben ,"éhes" ajkai vadul Krissz ajkaihoz tapadtak, és egy szenvedélyes csókban forrtak össze, közben a teste minden porcikáját kezdte el simogatni. Krissz meg csak állt, lassan és bátortalanul Ő is elkezdte simogatni, majd ajkaik elengedték egymást. Mindketten ürességet éreztek. Timi lassan a nyakát kezdte el csókolgatni, míg egyik kezével a hasát simogatta Krissznek, a másikkal meg elkezdte kihámozni a ruháiból, végül már csak fehérnemű volt rajta, míg Timin a hálóingje.
Ekkor ajkaik egy újabb csókot leheltek egymás szájára, de ezúttal sokkal vadabbul, szenvedélyesebben a nyelveiket is egymás szájába dugták, és szinte falták egymást. Miközben Krissztina lassan haladta kezeivel, egyre feljebb a hálóingje alatt végig simítva az egész testét, lábait, a hasát, majd a csodálatos mellek halma közé vette az irányt.
Ekkor Timi elszakadt tőle kézen fogva az asztalhoz húzta, és felültette, majd lehúzta róla bugyiját, és egy titokzatos mozdulattal kikapcsolta a melltartóját. Újból a nyakát kezdte el csókolgatni, nyalogatni. Közben Krissz egy mozdulattal lerántotta a hálóingjét, jó szorosan magához vonta, és bekapta a mellbimbóját . A nyelvével lehelet finoman ért hozzá alig érezhetően. Ettől Timin enyhe libabőr jelent meg, élvezte ahogyan mellbimbóját ízlelgeti, majd egyre hevesebben szopta nyalta.
Ekkor Timi felhúzta és újból szájon csókolta, majd Ő kezdte el izgatnia mellbimbóit. Beszívta az ajkai közé, majd nyaldosni szopogatni kezdte, néha-néha finoman ráharapott. Ekkor Krissz felsikkantott és élvezettel adta át magát ennek az ismert mégis új érzésnek. Timi jó szorosan hozzá bújt, Krissz kisajkai Timi szemérem dombjához dörzsölődtek, egyre hangosabb
nyögdécselésekkel adták egymás tudatára hogy mennyire élvezik.
Ekkor Timi elért a puncijához, de ahelyett hogy belenyalt volna, tovább haladt. A combja belső felét kezdte elpuszilgatni csókolgatni, majd a vállára vette a lábát és jó mélyen belenyalt a puncijába, közben a kezével a melleit gyúrogatta, majd két ujja közé vette a mellbimbóját és
morzsolgatni, dörzsölgetni kezdte. Közben a csiklóját kezdte el szopogatni, majd beszívta szájába, mint ahogy a bimbóival tette, és így kezdte el szopni. Közben az egyik kezével elkezdte simogtni a popsi lyukát, majd egy ujjával belé hatolt, és elkezdte izgatnia fenekét. Erre Krissz azonnal elélvezett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.22 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2014. 12. 1. hétfő 09:09
Nagyon gagyi.
#7 A57L 2014. 04. 16. szerda 07:45
Nem tetszett.
#6 MarleneAngel 2006. 06. 30. péntek 20:51
kicsit sok benn a timi...
#5 nagydee 2005. 10. 17. hétfő 16:36
gagyi...

Kandur: igen valszeg pasi írta, bár ez inkább a hangvételéből látszik. Magyam részéről nem egy nővel találkoztam már, ami nem volt tisztában a saját melltartóméretével, igaz a körmérettel sem :)
#4 Kandur 2005. 10. 15. szombat 21:49
NA ezt is pasi irta.

Egy nö tudja hogy a 90-es cici megy 85ös cici nem a mell méretét jelenti a kosárméret a lényeg. :)
#3 Panther 2005. 10. 15. szombat 14:46
ekkor timi, ekkor timi, ekkor timi,ekkor timi,ekkor timi, ekkor timi.....
#2 dante66 2005. 10. 14. péntek 20:21
szar. hagyd abba az írást menj lovásznak.
#1 Törté-Net 2005. 10. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?