A+ A-

Vonattal Horvátországba 2. rész

Amikor magadhoz térsz, a három lányt látod, ahogy kaján mosollyal bámulnak téged. Azonnal elönt a düh forró hulláma.
Gyűlölöd őket, azért amit tettek veled. És gyűlölöd magad a gyengeségedért, azért hogy teljesen odaadtad magad nekik.
Nem tudod kiverni a fejedből, hogy mindaz, ami történt a te hibád. Talán a ruhád volt kurvás, vagy túl kihívóan viselkedtél. De legfőképp, jobban ellen kellett volna állnod, hogy elkerüld ezt a megaláztatást. Gondolataid egyre mélyebb kétségbeesésbe taszítanak. Tudnod kell, miért történt mindez, ezért nyugalmat erőltetve magadra, megkérdezed.
Ők még mindig mosolyogva azt válaszolják, mert megtehették. Ekkor forró könnycseppek gördülnek le az arcodon. Megpróbálod letörölni, de csak ügyetlenül elkened őket. Aztán újra megpróbálod összeszedni magad, és feléjük fordulsz: "És ezzel végeztünk egymással!".
Akár mennyire szeretnéd, hangod egyáltalán nem kemény és fenyegető, sokkal inkább ijedt és
rimánkodó. Semmit sem válaszolnak, csak mosolyognak a naivitásodon. Láthatólag terveik vannak még veled. Nem tehetsz mást, minthogy megpróbálod minél jobban az eszedbe vésni őket. Nem sok, de meg kell fizetniük, és ennek egyetlen módja, ha emlékszel rájuk. A melletted ülő 165-170 centi magas és 60 kiló lehet, tépett vörös haja, és kék szeme van. A szemben ülők közül egyike szőke és zöld szemű, másikuk fekete hajú és barna szemű. Alkatuk nagyjából hasonló, bár a szőke lehet talán 172-174 centi, és neki
a mellei is valamivel nagyobbak. Észreveszik, hogy méregeted őket. A szőke elmosolyodik, és megszólal "Most veszem csak észre, milyen udvariatlanok voltunk. Még be sem mutatkoztunk. Én Linda vagyok, ő itt mellettem Gabi, és az ügyeskezű lányt, kit már volt szerencséd közelebbről megismerni Ritának hívják. Most pedig ha megbocsátasz, folytatnánk, amit elkezdtünk."
Ezzel a fekete feláll, és helyet cserél a melletted ülővel. Megpróbálod kihasználni az alkalmat, gyorsan felpattansz, és az ajtó felé iramodsz. Azonban mielőtt kijutnál a székek közül, ketten lefognak, és miközben karjaikban vergődsz, a harmadik megpróbál a szoknyád alá nyúlni. De te rugdosni kezdesz. Erre lekever egy hatalmas pofont. Ez lecsendesít, és ő lehúzza a bugyid. A lányok most újra helyet foglalnak, és Gabi az ölébe ültet.
Bal karját átfonja a hasadon, így szorít erősen magához. Majd megold egy gombot a blúzodon, és jobb kezét a melledre csúsztatja. Először a vékony anyagon keresztül masszírozza finoman, majd amikor ujjai megérzik rajta fokozódó izgalmadat óvatosan lehántja róla a piros ruhadarabot. Most, hogy meztelen bőrödet simogatja, figyelmessége még jobban esik, és egyben, akár mennyire tiltakozol az érzés ellen, még jobban felizgat. Eközben szemben veletek, Linda Rita lábát simogatja, egyre feljebb és feljebb, ahogy nemrég még ő tette veled. És legnagyobb meglepetésedre, most ő is ellenáll a kényeztetésnek.
Ahogy Linda keze eltűnik a szoknyája alatt, valódi félelmet vélsz felfedezni gyönyörű kék szemeiben. De pár perc gyengéd simogatás, és néhány elsuttogott erotikus gondolat megteszi a hatását. És ahogy Rita színlelt ellenállása egyre csak olvad, a félelem helyét kezdi átvenni a zavar, majd pedig valami egészen más. Mélyen elpirulsz, amikor megérzed a nedvességet a lábaid között, amit a kis jelenetük váltott ki. Megpróbálsz felkelni és elfutni, de nem tudsz szabadulni Gabi öleléséből.
Összeszorítod a szemed, és minden erőddel a helyzet megalázó voltára koncentrálsz. Arra, hogy mennyire kényelmetlenül érzed magad. De minden erőfeszítésed hiábavalónak bizonyul. A lélegzeteállító gyengédség, amivel Gabi a mellbimbóid veszi kezelésbe, finoman csipkedve és morzsolgatva őket, minduntalan kizökkent. És a sóhajok, amelyek a másik két lány irányából hallatszanak, szintén nem segítenek. Minden meggyőződés nélkül még néhányszor nekifeszülsz a tested átfogó kar szorításának, de vergődésed semmi eredményt nem hoz. Azaz mégis, ficánkolásod közben a puncid újra és újra Gabi meztelen combjához dörzsölődik. Ez nemcsak tovább fokozza benned az izgalmat, de a fekete lány is megérzi mennyire nedves vagy már.
Ekkor lágyan megcsókolja a nyakad, és te önkéntelenül felsikoltasz. Mindig érzékeny voltál azon a részen. Emlékszel, hogy a gimnáziumban a mögötted ülők fiúk hogyan piszkáltak ezzel állandóan. Óvatosan, hogy a tanár ne vegye észre, rövid simogatásokkal és csókokkal izgattak. És hiába próbáltad elhárítani tolakodó közeledésüket, nem tudtad elrejteni az izgalmat, amit ezek az érintések okoztak. Ráadásul az egyik barátnőddel is nagyon összevesztél egyszer ezen gyengeséged miatt.
Megkérted, hogy fonja be a hajad, és ő rendesen meg is csinálta. Amikor azonban végzett, félresöpörte a fonataid, és játékosan megpuszilta a nyakad. Te beleborzongtál ártatlan közeledésébe, és fülig pirulva rátámadtál, amiért olyan durván végezte a szívességet, hogy teljesen megfájdult a fejed. Ez persze nem volt igaz, ezt mindketten tudtátok.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.3 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2017. 09. 24. vasárnap 07:17
Perverz kis dögök.
#8 listike 2014. 11. 30. vasárnap 11:48
Undorító.
#7 A57L 2014. 04. 27. vasárnap 09:45
Ez se nyerte el a tetszésemet
#6 papi 2013. 07. 15. hétfő 12:23
Tetszik
#5 genius33 2013. 01. 30. szerda 07:57
Nagyon élvezetes! smile
#4 Törté-Net 2005. 10. 4. kedd 15:23
Jogos az észrevétel, átkerült.
#3 hasaska 2005. 10. 4. kedd 13:22
Ja és 9 pont:-)
#2 hasaska 2005. 10. 4. kedd 13:21
Nekem tetszett, de a leszbi között lenne a helye.
#1 Törté-Net 2005. 02. 12. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?