A+ A-

Szomszéd

Egyik este egyedül voltam otthon...magányos éjszakára készültem. Miután lezuhanyoztam, elnyúltam az ágyon. Kopogtak.. gyorsan egy köntöst kaptam magamra és mentem ajtót nyitni. A szomszédom, egy 50 éves kora felé járó férfi..ő jött.. valami számlámat hozzá adták be, azt hozta át. Behivtam, leült a konyhában, én főztem gyorsan egy kávét. Miközben a kávét készitettem fel.. éreztem, hogy nagyon rajtam felejti a szemét.. miközben semmiségekről beszélgettünk. Belém bújt a kis - ördög:) tudom, hogy egyedül él, mint én, mindkettőnknek csak laza kapcsolata van mostanában. Miközben a kávét elébe tettem.. kedvesen mosolyogva, hagytam, hogy a köntösöm a mellemen kicsit szétnyiljon..még be is hajoltam kicsit. Láttam elértem a hatást. Kért még a kávéjába cukrot, igy az asztal fölött odahajolva ismét belátást engedtem az akkor már saját izgalmamtól is hegyesedő bimbókkal feszülő nagy telt melleimre.Ekkor Ő a kávét félretolva az asztalon, egyszerüen benyúlt a köntösömbe, megfogva mindkét mellem.
- Ezt akartad úgye? hogy jól megmaszirozzam a nagy melleidet. - kérdezte dörmögő hangján.. közben folyamatosan izgatta a melleimet, simogatta, gyúrogatta egyre jobban belemelegedve. Felállt a székről, mögém lépett, ahogy én még mindig az asztalra voltam hajolva. Szorosan mögém állt, dudorodó nadrágját hozzám dörzsölte, miközben én kiegyenesedtem és hátradőltem a válla felé, hogy még jobban kézre essenek a melleim. Egyik keze már kioldotta a köntösöm, és már lefelé indult felfedező útra. Gyorsan becsúsztatta ujjait az akkorra már nagyon nedves puncimba.
- Régen voltál jól megbaszva, kislány ugye?
én csak vonaglottam a kezében, szinte a csipőmmel mozogtam az ujjain.
- Na, gyere csak, mondta és már húzott is magával kézen fogva a szomszéd lakásba, keresztül a lépcsőházon./szerencsére nem találkoztunk senkivel/
Mikor átértünk hozzá, leültetett a nappaliba, azt mondta várjak kicsit, kiment a konyhába, nemsokára visszajött egy üveg pezsgővel, poharakkal, és már teljesen levetkőzve, félig merev, de igy is látványos farokkal. Ittunk egy kis pezsgőt, aztán a fotelom elé térdelt, két lábam felemelte a combomnál foga és szétfeszitette. Határozott mozdulatokkal elkezdett ujjazni, aztán már a nyelvét is bevetette, én csak vonaglottam a fotelban, és hamarosan el is élveztem, rángatózva. Ekkor a fotelom mellé állt és egyszerüen a számba adta hatalmasra duzzadt farkát.
Hát mit mondjak, öröm volt játszani vele kicsit. Hol csak vertem neki, hol végignyalogattam, hol hagytam a számban ki - be csúszkálni.. láttam rajta, hogy nagyon élvezi, és egyre lüktetett, az erek kidagadtak rajta. Már mindketten csak sóhajtoztunk. Ekkor egy határozott mozdulattal a fotel szélére húzta a fenekem, letérdelt a fotel elé. A hatalmas, fényes makkját először csak csúszkáltatta nagyajkaim között, nagyon izgató volt ez a játék. Én már a csipőmet emelgettem, hogy gyorsan tegye már be, de még mindig nem, csak csúszkáltatta a puncim bejáratánál..
- Tudod, hogy most nagyon megbaszlak ugye? Ugye ezt akarod, már nagyon nagyon akarod, már tiszta lucsok vagy.
Ezzel egyetlen mozdulattal hirtelen betolta hatalmas farkát, egy pillanatra megállt... szétfeszitve, aztán lassan hosszan elkezdett mozogni bennem, közben a melleimet markolászta és az arcomat nézte. Látta rajtam, hogy mindjárt elélvezek, ekkor kijjebb huzta a farkát, szinte csak a makkja volt benn és igy kihúzva nagyon gyorsan kezdett el mozogni.. azonnal hatalmasat élveztem, remegve, jujjgatva... Ő pedig ördögi mosollyal ujra tövig nyomta belém, és ismét lassan hosszan mozgott. Nagyokat lökve rajtam. Ekkor gondolt egyet, felállitott a fotelből, mondta, hogy menjük át a hálószobába. Átmentünk, ott elég sötét volt, ahogy az ágyra döntött, éreztem, hogy valaki van az ágyban, aludt ott valaki.
- Ja, Ő a barátom, itt alszik pár napig.. szerintem jó lenne, ha felébresztenéd - mondta.
Ezzel feltérdeltetett az ágyon, hogy elérjem az alvó alakot, ő pedig hátulról belém tette, és ütemesen kefélni kezdett... már nagyon elvesztettem a fejem..az sem számitott, hogy ki fekszik ott.. félrehajtottam a takarót, és elkezdtem simogatni, az alvó alakot, elég gyorsan a lényegre térve.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.25 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon53 2016. 03. 14. hétfő 14:45
Folytazsdmég.
#10 zsuzsika 2015. 01. 4. vasárnap 08:05
Rossz a címke.
#9 A57L 2014. 10. 13. hétfő 06:03
Elég jól sikerült.
#8 listike 2014. 03. 8. szombat 13:00
Kis ribanc, jól megkapta.
#7 v-ir-a 2013. 04. 21. vasárnap 22:34
jól bírta az 50-s pasas smile
#6 x124 2012. 05. 12. szombat 19:22
Jó!
#5 genius33 2012. 05. 11. péntek 06:43
Frankó lett smile Csak igy tovább.
#4 Shavo 2012. 05. 11. péntek 06:39
Szerintem is grupi történet.
#3 joozsi 2012. 05. 11. péntek 05:13
Mitől hetero? Szerintem gruppen.
#2 sikamika 2012. 05. 11. péntek 02:49
jo! lehetne még folytatni smile
#1 Törté-Net 2012. 05. 11. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?