A+ A-

Balatoni nyaralás 1. nap

Anett és Csilla jó barátnők voltak. Általános iskolából ismerték egymást, és ott kötöttek szoros barátságot. Ugyanabba a középsuliba is jelentkeztek, és ugyanabba az osztályba kerültek. Anett szőke hajú volt, Csilla barna. Kinézetre is nagyon hasonlítottak, és mindketten fejlettebbek voltak a koruk átlagánál. Ugyanolyan magasak voltak, karcsúak, gömbölyű mellekkel és kerek, feszes fenékkel. Anettnek az arca egy hangyányit szebb volt, de a mellei -barátnőjétől eltérően- kicsit kisebbek voltak, de (mint azt már mondtam) ő is nagyon jól nézett ki.
Osztályukba rajtuk kívül még két lány járt, egyikük Anita, a másikuk Rita. Anita szőkésbarna hajú, kicsit kövérkés, de még formás lány volt, az arca nem volt olyan szép, mint a többieké, de még beleesett a jó csajok kategóriájába. Rita ellenben vékony volt és sportos, rikító vörös hajával és magabiztos megjelenésével a suliból bármelyik srácot el tudta szédíteni. A suliból felsőbb osztályba járó, szétesős csajok vele nem nagyon mertek szórakozni, mert a dumájával nem csakhogy elijesztette, hanem még a srácok előtt meg is alázta őket rendesen. Anett és Csilla kezdetben féltékenyen néztek rá, utálták őt, mert eléggé fenn hordta az orrát néha, de egyszer megvédte a két lányt szórakozó ribiktől, így vele is, meg Anitával is összebarátkoztak.
17 évesen már csak Anita volt szűz, Rita 14 évesen, Anett 15 és fél évesen, Csilla pedig 16 évesen vesztette el.
Az osztály kirándulást tervezett a Balatonra. Az osztályfőnök, meg egy másik tanár társaságában utaztak. A vonatút eseménytelenül telt, a lányok csevegtek erről-arról, a vonaton velük utazó pasikat nézték, röhögcséltek, stb. Kb. este 7-re értek Balatonfüredre. A terv szerint három napot töltenek el itt. A szállásuk fenn a hegyen volt, egy szép családi ház, amit az egyik srác (valami Tamás) szülei tartottak fenn. A kégli jó tágas volt, a 20 fős osztály bőven elfért benne. Szobánként 4 ágy volt, TV-vel, emeletenként két fürdőszobával. A négy lány befészkelte magát az egyik emeleti szobába (az osztály többi része a földszinti szobákat célozta meg), majd kipakoltak, és lementek vacsorázni.
A vacsi után Anett és Csilla elmentek zuhanyozni. A fürdő szép vot, jó tágas, de a zuhanyzó fülke kicsit szűk volt. Kicsit fáradtak voltak, így minél hamarabb végezni akartak a zuhanyzással, ezért elhatározták, hogy egyszerre zuhanyoznak. Ez nem először fordult elő, bár már nagyon rég nem tették. A sok lecke, a barátok miatt nem nagyon mentek fel egymás lakására. Mielőtt azonban neki álltak volna vetkőzni, Rita beszólt az ajtó mögül:
- Csilla, anyád keres! Azt mondta, sürgős!
- Máris megyek, - sóhajtott a lány, és kiviharzott az ajtón.
- Nem baj, ha veled zuhanyozom? - kérdezte Rita Anettől.
- Nem, nem baj - hangzott a felelet.
Anett még sose látta Ritát meztelenül, és el is csodálkozott, hogy a lány mennyire jól néz ki. A lány mellei majd kibökték a melltartót. Anettet ámulatba ejtette a lány szépsége, formás, vékony lába, feszes feneke, hasfala, gömbölyű mellei... Anett megborzongott. Amióta elvesztette a szüzességét, nem volt szexuális élménye, és hirtelen egy olyan érzés kerítette hatalmába, amelyet eddig nem érzett. Ehessegette a gondolatot, amely eszébe jutott, és higgadtságot erőltetve magára, levetkőzött, és beállt a zuhany alá. Rita követte.
- Bekennéd a hátamat tusfürdővel? - kérdezte kisvártatva Rita - Utánna én is bekenem a tiédet, ha akarod.
- Jó. - válaszolta Anett, de a habozás érezhető volt.
Ahogy hozzáért Rita bőréhez, remegés futott át rajta. A soha nem tapasztalt érzés a hatalmába kerítette, nem tudott ellene védekezni. A kenegetés átment masszírozásba, majd simogatásba. A lány ezt észrevette, de csak egy mosollyal nyugtázta.
- Kösz, - mondta Rita - akkor most én kenem be neked.
És elkezdte bekenni Anett hátát. Próbára akarta tenni. A kenegetést gyengéd simogatásba vitte át, majd érezte, hogy a lány megremeg.
- Ez nagyon jó, ne hagyd abba! - mondta Anett, nem is gondolva végig, mit mond. Rita a hátáról a hóna alatt átnyúlva a mellét kezdte masszírozni. Anett sóhajtott egy nagyot. Rita egyszercsak egy forró csókot nyomott a lány vállára, majd a nyakára, abba nem hagyva melleinek masszírozását. Anett egy mélyet sóhajtott. Nem bírt magával. Megfordult, és akkor a két lány összefonódott egy szenvedélyes csókba. Átölelték egymást, és úgy smároltak a zuhany alatt.
Ám hirtelen az egésznek véget vetett valami... a hideg víz. Egy emelettel lejjebb a fiúk egymást követték a fürdőben, és végül elromlott a bojler. A két lány kis játékának annyi volt, mindketten sikítottak egyet, és Rita elzárta a csapot. A hideg víz észhez térítette Anettet. Kínos pillanatok következtek...
- Én... sajnálom, én nem akartam, én... - akart magyarázkodni Anett, de mielőtt Rita válaszolhatott volna, a lány törülközőjét magára csavarva kirohant a fürdőből. Rita utánakiáltott (-Anett, várj!), de a lány elviharzott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.41 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2015. 01. 2. péntek 11:00
Utálom,ha a beígért folytatás nincs.Igaza van listikének.
#3 listike 2014. 11. 30. vasárnap 12:44
A folytatás nélkül 0
#2 Hajfestek 2005. 01. 19. szerda 22:14
Nem rossz sztori csak rövid. Kicsit lehetne bővebb.
#1 Törté-Net 2005. 01. 18. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?