A+ A-

Zsófi

Most, hogy elrendeztem az enni és innivalókat, valamint megterítettem az asztalt, nem maradt más mint a vendégvárás. Addig van azonban pár óra, így van időm végiggondolni az évet. Határozottan nem volt rossz év ! Sőt ! Igencsak kellemes volt, hála Zsófinak.
De hogy elölről meséljem el a dolgot, tavaly szeptemberrel kell kezdenem.
Akkor, a 34. születésnapomra, egy meglehetősen sajátos "ajándékot" kaptam. Épp a születésnapomon ért véget a házasságom és mondták ki a válást.
6 év után ugyanis rá kellett döbbennem, hogy szeretett feleségem szeretőt tart.
Mondhatni a "klasszikus" jelenet játszódott le: beléptem az előszobába, ahol rögtön szembe és fülbeötlött a félig behajtott szobaajtó és a szobából kiszűrődő zajok. Belöktem az ajtót és...
Szóval tavaly elváltunk és az eset eléggé megviselt. Teljesen magamba roskadtam. Fél évig szinte csak a munkámra koncentráltam. Aztán idén február végén megtörtént a vagyonmegosztás is és a rám eső részből vettem egy kicsi, némi felújításra szoruló lakást Újpesten. A beköltözésnél derült ki, hogy a szomszédom szobafestő és szívesen kifesti a lakást, ha a lányát németre tanítom. Beszélgetésünk során ugyanis elmondtam neki, hogy egy német tulajdonú cégnél dolgozom mint ügyintéző. Én először azt hittem félreértett valamit, és megjegyeztem, hogy nem tanár vagyok. Ő viszont azt mondta, hogy nem a klasszikus értelemben vett nyelvtanulásra gondolt, hanem a mindennapi beszédre. A lánya ugyanis már 10 éves kora óta tanulja a nyelvet, de örülne annak, ha valaki mellett végre aktívan használhatná is tudását.
Festő szomszédom tehát elmondta, hogy nagyon örülne, ha hetente egyszer vagy kétszer egy kicsit németül csevegnék a lányával. Mindjárt szólt is neki, hogy jöjjön át, hogy bemutathassa. Így ismertem meg Zsófit, aki 16 éves létére nagyon csinos kiscsaj volt.
Magas, vékony teste már kezdett gömbölyödni a megfelelő helyeken.
Amikor átjött egy kopott melegítő és póló volt rajta. Ezek alatt a ruhadarabok alatt is tisztán kirajzolódott feszes popsija és csodásan gömbölyödő mellei Arca helyes Barbie-arc volt, melyet világosbarna haj koronázott. Tényleg nagyon kellemes kis teremtés volt. Kénytelen voltam megállapítani, hogy szívesen összejönnék vele, ha pár évvel idősebb lenne.
Ez a megállapítás különösen akkor vált erőssé bennem, mikor hetente kétszer találkoztunk és egy-másfél órát németül társalogtunk. Zsófi ugyanis jó tanítványnak bizonyult és néha a kora ellenére egészen úgy társalgott bizonyos dolgokról, mint a felnőttek. Egyszer például a szex került szóba. Egész a bizalmába avatott és elmondta, hogy eddig három srác volt az életében. Ebből kettővel le is feküdt, de nem tetszett neki. Úgy érzi, hogy valaki tapasztaltabb kellene neki. Ez a beszélgetés volt az első alkalom, hogy észre kellett vennem, Zsófi bizony flörtöl velem. Innentől kezdve a beszélgetések során egyre többször kerültek szóba viszonylag sikamlósabb témák is. Lassan eljött a nyár és megesett, hogy Zsófi egy szál fehér bikiniben fogadott, majd abban ülte végig beszélgetésünket. Bennem pedig lassan tombolni kezdett a férfi, mert azért szexuális életem a válásom óta mondhatni a nullával volt egyenlő.
Nagyjából július közepén vettem észre, hogy valami mintha bántaná. Valami, amit szeretne elmondani nekem, de mintha nem merné. Csak sejtettem, hogy valami fiú lehet a dolog mögött. Ennek ellenére egészen augusztus közepéig nem hoztam szóba a dolgot. Aztán egy nap...
A szobájában ültünk és beszélgettünk. Ám egy fél óra elteltével kénytelen voltam szóvátenni viselkedését.
- Nézd Zsófi, hagyjuk abba ! - mondtam neki. - Látom, hogy ma mintha kissé nem itt járna az eszed. Nem is figyelsz arra amit mondok.
- Nem, dehogy ! - tiltakozott. - Figyelek, csak...
- Csak ?
- Csak...
- Mintha az utóbbi egy hónapban valami zavarna. A legutóbbi beszélgetésnél is észrevettem, hogy mintha nem rám figyelnél.
Lehajtotta a fejét és elpirult.
- Valami baj van ? - kérdeztem.
Felemelte a fejét és rámnézett.
- Az történt, hogy megismerkedtem egy fiúval.
"- Aha." - gondoltam magamban. "- Jól sejtettem."
- Egy 20 éves jóképű srác. Még nem történt köztünk semmi, de... - itt egy pillanatra megállt mintha a megfelelő szót keresné.
- De ő szeretné, ha történne.
- Igen. Van viszont egy gond.
- Éspedig ?
- Néhány barátnőm elhitette vele, hogy én már sok mindent tudok az ágyban és nem kell sokat magyarázni nekem. Pedig... - sóhajtott egy nagyot. - Félek, hogy leégek.
- Nézd... A szex szép dolog, de nem minden egy kapcsolatban.
- Tudom, de szeretnék összejönni a sráccal, mert ha nem... - azzal felállt és az asztalához lépett. A fiókból kivett egy képet. Egy osztályfénykép volt. Rámutatott az egyik sor szélén álló lányra.
- Ugye, milyen szép lány az Ivett ? - kérdezte és egy tényleg helyes csajszira mutatott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.06 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 02. 20. szombat 12:15
annyi szörnyűséget olvastam itt mostanában, hogy igazi felüdülés egy ilyen jól összehozott kis sztori.
#8 sztbali 2016. 01. 1. péntek 22:56
Nagyon jó.
#7 zsuzsika 2014. 11. 4. kedd 07:06
Jó.
#6 A57L 2014. 11. 3. hétfő 08:26
Nem lett rossz.
#5 listike 2014. 07. 22. kedd 15:55
Jó volt.
#4 papi 2013. 09. 21. szombat 16:29
Tetszik.
#3 genius33 2012. 11. 19. hétfő 07:08
Nagyon jó smile
#2 chris 2005. 01. 5. szerda 18:54
annyi szörnyűséget olvastam itt mostanában, hogy igazi felüdülés egy ilyen jól összehozott kis sztori.
#1 Törté-Net 2005. 01. 4. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?