A+ A-

Perverz élményem

27 éves férjes asszony vagyok. Vállig érő barna hajam és barna szemem van. Mindig is adtam a megjelenésemre, melleim szépen keményen állnak, puncimat fazonra borotválom. Imádom a szexet, főleg a perverz szexet, de az alábbi történet minden álmomat felülmúlta.
Az ágyamba feküdtem, egy szál pólóban. Már félálomban voltam, amikor a bejárati ajtó felől zajokat hallottam. Hirtelen az ajtó kinyílt. Hallottam, hogy váratlan látogatóm nem egyedül érkezik. Mozdulni sem bírtam, alvást színleltem. Lassan két srác közeledett az ágyamhoz. Megálltak közvetlenül mellettem. Hallottam, hogy az egyik megszólal:
- Nem rossz mi? Megbasszuk?
Ekkor tudtam már, hogy mi vár rám. Bevallom kellemes izgalmat éreztem. Lassan kinyitottam a szemem. A két srác olyan 27 éves lehetett, és nem is néztek ki olyan rosszul. Megszólalt az egyik:
- Mi van kicsim felébredtél. Ne sikoltozz, nincs értelme elhatároztuk hogy megbaszunk. Ha jó leszel akkor élvezni fogod. Szereted ha durván bánnak veled?
Láttam, hogy kár is ellenkeznem, de valahogy nem is akartam. Én egy halk igennel válaszoltam, mire elkezdte letolni a nadrágját, odatérdelt az arcomhoz, és a faszával elkezdte verni az arcomat.
Minden ütését élveztem. Hirtelen megfogta a faszát és belerakta a számba. Elkezdett szabályszerűen szájba dugni. És én, mint egy kis kurva élvezettel kezdtem szopni a számba lévő méretes faszt. A másik srác is nekivetkőzött, egy jól irányzott mozdulattal letépte rólam a pólót. Szétfeszítette a lábaimat, közéjük térdelt és eléggé durván a pinámba nyomta a faszát. Istenem, erről eddig csak álmodozni tudtam, hogy ilyen helyzetben legyek. Egyre jobban élveztem én is a dolgot. Hangosan nyögtem, már amennyit a számba lévő fasz engedett. Mind a ketten igen intezíven dugták a számat és a pinámat. A srác aki szopatott eddig, intett a társának, hogy cseréljenek helyet, és azt mondta:
- Gyere szopasd meg te is ezt a kis kurvát. Isteni a szája!
Helycsere közben engem a hasamra fordítottak. Aki eddig szopatott, most széthúzta a lábaimat, benyálazta két ujját, és elkezdte ujjazni a seggemet. A másik srác az arcom elé térdelt, belemarkolt a hajamba és a fejemet szinte ráhúzta a faszára. Jobb kezével fogta a hajamat miközben csípője ritmikus mozgásával szájba dugott.
A lábaim között térdeplő fiú elég tágnak ítélhette a segglukamat, mert egy hirtelen mozdulattal, benyomta a faszát. Én felsikoltottam volna kéjtől, de a számat kitöltötte a haverja farka.
Egyre inkább éreztem, hogy közelítek a kielégülés felé. A két srác egyre durvábban és vadabbul kefélte a seggemet és a számat. Hirtelen, rám tört a kéj hulláma, megrándultam, mire megszólalt az egyikük:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.5 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Andreas6 2017. 10. 21. szombat 07:02
Ez nekem már sok.
#9 cscsu50 2017. 06. 14. szerda 07:09
el lett kapkodva
#8 v-ir-a 2011. 11. 29. kedd 22:51
az eleje értelmetlen volt, nem tiszta, hogy fekszik a saját ágyában és csak úgy ott terem 2 idegen...de ez még csak hagyján...azt, hogy a pisit még le is nyeli undorító számomra....
#7 emlékszel? 2005. 01. 7. péntek 10:24
Kedves Annamari!

Kár, hogy a melletted heverő hülye férjedet, akit szintén leszopattunk kihagytad a történetből, és ráadásul hárman voltunk. Viszont egy-két részletet szépen kiemeltél!
#6 a.a.a 2005. 01. 6. csütörtök 18:46
Ja igen, az előbbi hozzászólás egy nőtől érkezett...
#5 a.a.a 2005. 01. 6. csütörtök 18:20
A pisis részig én is élvezném, sőt.. utána fordítva: a nő pisil és utána kinyalják, az már igen..
#4 dido 2005. 01. 3. hétfő 00:52
Hűha, ez nem semmi...
?!
#3 banurr 2005. 01. 2. vasárnap 14:02
????????
#2 maximus 2005. 01. 1. szombat 16:03
eleg jo lett, csak tul hamar vege lett, jobban korul kellet volna irni a dolgokat, de azert kezdesnek nem is rossz, remelem folyt. kov. ;-)
#1 Törté-Net 2004. 12. 30. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?