A+ A-

Az asszisztensem 2. rész

Sziasztok!
Az első rész után volt pár érdeklődő, akiket talán komolyan izgat a folytatás, rájuk való tekintettel összeszedtem emlékeimet és maradék szabadidőmben leírtam az első heteket. Bocs, ha néha kicsit nagyok az ugrások, de én sem emlékszem mindenre pontosan, és naplót még ilyesmiről sem vezetek :)
Egy dologra azonban mindenkinek felhívom a figyelmét: ez a történet valódi, nem lányregény, hanem egy nő kihasználásáról szól. Egy bosszú, az én bosszúm, amit szerintem megérdemelt! Akinek nem tetszik ne olvassa!
Tehát a hétfő. Erika reggel korán érkezett, s mivel a tulajdonosoknak már előre bejelentettem a választásomat - a pénteki csak amolyan utolsó elbeszélgetés volt - sokan tudtak a nagy eseményről. A pletyka ugye gyorsan terjed. Mire az irodámba értem több régi, közös kollégánk is lehülyézett.
- Eszednél vagy? Pont Erikát? Nem te szidtad, hogy állandóan szívatott, és rendszeresen hülyére dolgoztad miatta magad a hétvégéken?
- De igen, de tudod, változnak az idők, és momentán Ő volt e legjobb. Majd elválik... - szóval ez volt az egész három emeleten felfelé, de hát nem rájuk tartozik, nem is magyarázkodtam sokáig.
Mikor fölértem már ott várt. Egész normálisan sikerült felöltöznie. Vastagabb, hosszú ujjú világos felső, mindkét vállánál kivágva, kis ovális nyakkal, combközépig érő fekete szoknya, fekete cipő.
- Szia! Jó reggelt!
- Jó reggelt!
- Hozzak valamit? Kávét, teát, újságot?
- Nem, semmit, köszi! - majd bementem az irodámba. Vártam 3 percet, na most már biztosan leült, kényelmesen elhelyezkedett, és kiszóltam neki.
- Bocs, hoznál mégis egy teát, üresen, cukor és citromlé nélkül.
- Azonnal.
Nem kellett sokáig várnom, hamarosan meg is jött. Megkerülte az asztalt és letette a teát elém.
- Na mit szólt a férjed, hogy megkaptad az állást? - kérdeztem.
- Hát, örült neki. - rövid tartózkodó válasz.
- És nem hiányolt, hogy későn értél haza? - gonoszkodtam.
- Nem, mondtam neki, hogy igyekszem, de ez mindig is ilyen hely volt. Túlórás.
- Ja, az, és azóta még ilyenebbé vált! Majd meglátod! - kacsintottam rá. Elpirult. Aha, még nem felejtette el a pénteket. Azért jó lesz emlékeztetni rá!
- Igen, jut is eszembe, csinosan felöltöztél, gondolom sikerült valami szép fehérneműt is felvenned! - még jobban elpirult.
- Na mutasd! - hangzott el a kegyelemdöfés.
- Most? Te nem vagy komplett! Mi van ha valaki bejön?
- Ja, te még nem tudod, a fiúk - két beosztott rendszergazda kollégám - csak 8.20-ra járnak, mivel rendszeresen túlóráznak. Ha reggel bejössz, és még nincsenek itt valamilyen riasztás miatt, akkor akár pucéran is mászkálhatsz, mert 8.20-ig egyikkel sem fogsz találkozni. Szóval mit vettél fel a kedvemért?
Nagy nehezen, sűrűn az ajtó felé pislogva, felhúzta a szoknyáját és a pulcsiját. Nem is rossz, egy királykék két részest képzeljetek el, alul csipkés tanga, nem az a nagyon széles fajta, hanem szép vékony, csupa csipke, ami elől szinte semmit sem takar, csak hátul, ott is szép vékony selyem. Felül a melltartó szintén hasonló selyem és csipke, tisztán átsejlett rajta a mellbimbója.
Néztem, és láttam, hogy rájött, tetszik a látvány.
- Gyere nyugodtan közelebb! - egészen elém állt, én pedig megsimogattam a punciját a bugyin keresztül. Még mindig összerezzent. Majd elmúlik. Tovább simogattam, bejártam kezemmel az egész testét, a fenekén éreztem milyen finom a tiszta selyem anyag, majd megsimogattam a melleit is. A mellbimbóit az ujjaim közé fogtam, és morzsolgattam egy kicsit, jelezve, nem kerülték el a figyelmemet. Közben az arcát néztem, s bár feszengett és pirult, a végére lehunyta a szemét, és megnyalta a száját. Még túlságosan ellazul, ezt pedig nem hagyhatom :)
- Nem is rossz! Nagyon tetszik, annyira, hogy akár egész nap is elnézegetném!
- Azt már nem, így nem fogok mászkálni!
- Dehogy is fogsz Drágám! Én sem így gondoltam. Leveszed, és itt hagyod. Én berakom a fiókomba, majd néha előveszem és nézegetem. - látnotok kellett volna a döbbent arcát.
- És én, rajtam addig mi lesz?
- Hát pulcsi és szoknya! Úgy érzem most nem menstruálsz, és hidd el majd rájössz, nem is olyan rossz fehérnemű nélkül mászkálni a többiek között. Gondolj csak bele, fogalmuk sincs semmiről, te pedig büszkén mászkálsz közöttük, nőiességed teljes tudatában. Hidd el még engem is izgat a gondolat.
Láttam, még mindig nem tért napirendre a dolog fölött, így elkezdtem nógatni.
- Figyelj Erika, gondold végig nyugodtan! Ki tud majd róla? Te és én! Te elmondanád bárkinek is? Nem! Én? Eszembe sem jutott, és soha nem is fogok ilyesmit tenni! Meglátni senki sem fogja, ha észre is veszik, hogy nincs rajtad melltartó, legfeljebb azt gondolják majd, milyen jó nő, még szülés után is jó melle van, és nem is szégyelli! Ez igen!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.97 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 A57L 2014. 06. 6. péntek 05:37
Ez már kicsit jobb.
#14 tomi19 2014. 01. 29. szerda 09:37
Hol van a folytatás????????
#13 papi 2013. 10. 29. kedd 15:23
Igazán folytathatnád
#12 sihupapa 2009. 01. 21. szerda 02:11
Hát tényleg egy féreg vagy, hogy nem folytattad.
#11 zsuzsika 2008. 11. 24. hétfő 17:23
Ha te az én főnököm lettél volna, már a kutyák ennék a tojásaidat.
#10 zsuzsika 2008. 04. 18. péntek 15:08
Lehet, hogy más az ízlésem, de engem nem nyűgözött le annyira ez az írás.
#9 kosza 2008. 03. 30. vasárnap 07:42
tényleg,lesz folytatás?
#8 Ati 2008. 03. 29. szombat 19:05
2008!!!!!!!!VAN HOL A FOLYTATÁS EZ NAGYON KIRÁLY!
#7 Nanetuddki 2005. 05. 16. hétfő 17:09
Bakker, írd már meg a harmadik részt.
#6 valaki 2005. 01. 23. vasárnap 02:23
mi volt a cél ?
#5 Naida 2005. 01. 10. hétfő 06:55
Sajna egyenlőre nem lesz több. Bocsi. A két rész is elérte célját, így jelenleg abbahagyom.

Talán egyszer szórakozásból...
#4 chris 2004. 12. 27. hétfő 16:05
az ujj az rövid u és két j.
amúgy nagyon ok.
#3 Bratyó 2004. 12. 19. vasárnap 07:19
Hamar-hamar azt a harmadik részt.
#2 valaki 2004. 12. 15. szerda 17:13
Nagyon vártam a folytatást. Ütős, akárcsak az első. Ugye nem kell ennyit várni a harmadik részre ?
#1 Törté-Net 2004. 12. 15. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?