A+ A-

Kéj-Lak

Végre valahára hazaértem a munkából is. Nagyon fárasztó nap volt, de vége van és ez a lényeg.
Mikor belépek a házba, megpillantom Dave-et, amint éppen jógázik. Feszes, arányosan izmos gyönyörű teste van, bőre egyenletesen barna, szőr nincs a teste egyetlen szegletén sem. Mivel éppen fejen áll szinte minden izma megfeszül, és egy-két kóbor izzadságcsepp gördül le a feszes fenekén, ami nagyon felizgat.
Dave ugyanis teljesen meztelen, ami nem azt jelenti, hogy meztelenül szeret jógázni, hanem azt, hogy a mi házunkban mindenki meztelen, amikor itthon van.
Öten lakunk ebben a házban: Dave, Sean, Pierre, Antonio és én, Alex. Mind az öten melegek vagyunk és a házban, ahol együtt élünk, mindenki meztelen. Nincsenek párok, itt zzal szeretkezel, akivel éppen kedved van, ott, ahol akarsz és akkor, amikor csak akarsz. Imádok itt lakni négy ilyen bombatestű pasival.
Van egy szokásunk, amit nagyon szeretek: mikor valaki hazaér, megcsókol mindenkit és egy gyengéd puszit ad vagy a fenekére vagy a farkára.
Dave-hez megyek (én még fel vagyok öltözve, de már nem sokáig : )és lehajolok, hogy megcsókoljam a gyönyörű csókos száját. Gyengéden érek hozzá, de ő vadul visszacsókol. Dave remekül csókol... mikor összér az ajkunk, az egész testemen végigfut a forróság és egyben a hideg is kiráz. 4 perc vad csókolózás után "feljebb" haladok: előbb a mellbimbóit nyalogatom, majd a feszes hasfalát és a következő pillanatban már azt veszem észre, hogy a farkát szopom. Dave annyira élvezi, hogy már remeg a teste és alig bírja tartani az egyensúlyát. Nem akarom, hogy elélvezzen, ezért abbahagyom és megnézem a többieket.
Pierre remek szakács, most is a konyhában sürög. Csak egy konyhai ruha van rajta, hogy nehogy bármi történjen azzal a csodálatosan fehér bőrével, aminek olyan csodálatos illata van, hogy alig tudok ellenállni annak, hogy feltegyem a konyhapultra és ne elégítsem ki magam és őt is. Csendesen mögé lopódzom és gyengéden megpuszilom a nyakát, mire ő odatartja a száját és megcsókol. Az ő csókja is isteni... Finoman simogatja a szájpadlásomat a nyelve, a kezem közben a csupasz fenekét masszírozza, amit a következő pillanatban már a számmal kényeztetek. Nagyon élvezi ahogy a nyelvem hozzáér a fenekéhez, végigfut a testén a hideg és finoman közelebb tolja.
Pierre az egyetlen passzív közöttünk, rajta kívül mindenki uni, és ez pont így jó.
A szoba másik végében Antonio fekszik a kanapén és éppen valami TV műsort néz. Mikor meglát, nagyon megörül, szétteszi a lábát és magához int. Én sem habozok sokáig, ráfekszem és egy érzéki csók után csak fekszünk egymáson. Tökéletesen arányos farka a kezeim között pihen, az ő kezei pedig a seggemen (de sajnos még csak a cipőmet tudtam lerúgni a lábamról). Egy gyors puszi a kedvenc testrészére és már rohanok is az emeletre ledobni magamról ezeket a kényelmetlen ruhákat.
Még Sean-nal nem találkoztam, remélem itthon van. Ő az egyetlen fekete közöttünk, és mi imádjuk őt.
Sean a szobájában feküdt az ágyán és hangosan nyögdécselt. Pornót nézett, ahol két srác kefélt egymással egy medence partján.
Szegény Sean társ nélkül maradt és a kezét hívta segítségül: óriási farka hihetetlenül gyorsütemű kezeiben, egy vibrátort pedig éppen abba az imádnivaló seggébe erőltetett be. Engem nem vett észre és én sem csapta zajt, de halkan jeleztem, hogy ott vagyok. Kikapcsoltam a TV-t, ekkor észrevett, lassú zenét tettem fel és elkezdtem rá táncolni (Sean ezt imádja). Egyenként dobáltam le magamról az izzadságról rám tapadt ruháimat.
Amikor Sean kitalálta, mi fog történni, abbahagyta a kézimunkázást, kihúzta a vibrátort, mert tudta, hogy már nem lesz szükség rá.
Én először a zakótól szabadultam meg, kitűrtem az ingem és Sean fölé álltam az ágyra. Lassan ráültem a hasára és úgy mozogtam, hogy az ég felé meredő farka a hátamhoz érjen. Sean már kicsit türelmetlen volt és egy hirtelen mozdulattal letépte rólam az inget és végre meglátta izmos felsőtestem. Ezután felálltam és lassan kezdtem letolni a gatyámat, ameddig csak egy szál boxer volt rajtam, ráadásul a feszülős fajta, amin kidomborodnak a farkam körvonalai, amit Sean lágyan simogatott, s végül a fogaival cibálta le rólam gatyámat.
Mikor mindketten meztelenek voltunk, ráfeküdtem betonkemény testére és érzéki csókolózásba törtünk ki: A nyelve a számban, a mellkasa és a hasa az enyémhez lapul, a farka a farkamhoz ér, kezei pedig a seggem körül vándoroltak.
Mikor már eléggé elzsibbadt a szám, lejjebb csúsztam és végignyalva a mellkasát és a kockás hasát, míg végül elértem 28 centis csokibarna farkához. Először csak gyengéden megcsókoltam a makkját, majd lassan egyenletesen vettem a számba és tempós, de nem túl gyors fel-le mozgással kényeztettem merev férfiasságát. Sean halkan nyögött fel a kéjtől, amit a számmal okoztam neki.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.19 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 v-ir-a 2011. 11. 20. vasárnap 22:17
kár, hogy mégsincs folytatása
#5 iklo 2005. 01. 3. hétfő 19:53
10-es skálán 12-es.
#4 Clark 2005. 01. 1. szombat 18:40
Ha tetszett, van még folytatása.
#3 bb 2004. 12. 17. péntek 20:58
nagyon király
#2 Steve 2004. 12. 13. hétfő 05:58
Irtózatosan jó sztori! Dupla 10
#1 Törté-Net 2004. 12. 10. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?