A+ A-

1967: A gondnok és a lány

JERRY BEETLE, az iskola gondnoka a gimnázium kertjében álldogált, és egy kovácsoltvas lámpának támaszkodva figyelte a Bloaters együttes előadását. Este 11 körül járt; a fiúk lassan befejezik koncertjüket.
A negyvenhat éves férfinek nagyon tetszett a műsor. Pár éve még nem volt elragadtatva az országon végigsöprő rockláztól, meg hogy itt a suliban minden hülyegyerek olyanra fésülte a haját, mint az a négy angol ficsur, az a Beatles. Aztán jöttek a nagyszájú niggerek, a homokosok, meg valami LSD, amitől az ember állítólag virágokat lát vagy mi. Ez nem tetszett a férfinak. Ha ő, Jerry, virágokat akar látni, hát kimegy a gimnázium kertjébe, és lát, amennyit akar. Bár manapság a diákok rendre letépdesték azokat is, és gomblyukaikba, vagy a hajukba tűzték. Jerry nem győzött ordítozni velük emiatt. Tudja fene, mivé lesz a világ. De a zene, az tetszett neki, és el kellett ismernie, meghatónak találta az előbbi jelenetet a színpadon. Bár biztos csak megjátszották az egészet: valami happening lehetett, vagy hogy is mondják manapság.
Egyszeriben úgy érezte, sötétebb lett körülötte, bár először nem jött rá, mitől. Aztán rájött, hogy a lámpa az oka, amit éppen támaszt. Felpillantott, és a nagy, pár perce még fényes üvegbura, mely körül éjjeli lepkék keringtek, nem világított többé. Kiégett az izzó, gondolta Jerry.
Szerette volna ugyan maradni, és nézni a koncertet, de világéletében szerette pontosan elvégezni a kötelességeit. Ha kiégett az égő, hát ki kell cserélni.
Jerry bement az iskola épületébe, melynek ablakai sötéten bámultak rá. Nem sokan tartózkodtak odabenn, csak az alsó folyosó volt kivilágítva. A férfi lesétált az alagsorba. Idelent tárolták azokat a dolgokat, amikre a gondnoknak és a takarítóknak szükségük lehet. A korábbi építkezések "maradványai" is itt voltak: téglák, cserepek, cementes zsákok, és mindenféle egyéb építőanyagok.
Az alagsor hosszú folyosójáról - melyet bokáig érő törmelék borított - több helyiség nyílt. Jerry belépett az egyikbe, felkattintotta a világítást, és kinyitotta a teremben sorakozó mintegy féltucat szekrény egyikét. A legfelső polcon meg is találta, amit keresett: villanyégők sorakoztak szép sorban, dobozokba csomagolva. Jerry leemelt egyet, majd elhagyta a szobát. Már indult volna vissza a lépcső fölé, amikor fülét halk sikongatás ütötte meg.
Jerry fülelt, megpróbálta meghatározni, honnan jön a hang. Úgy döntött, a folyosó végéről. Magához vett egy földön heverő vasrudat, és egy macska óvatos lépteivel, a falhoz lapulva végigóvakodott a folyosón.
Ahogy közelebb ért, kibővült a hangok tárháza: már nem csupán sikkantások hallatszódtak, hanem staccatós sóhajok, elfúlt lihegések is. Jerry rádöbbent, hogy ezek egy szeretkezés neszei. Az is kétségtelenné vált, honnan szűrödnek ki a hangok: a mindenkori gondnok szobájából.
A gondnok szobájából, amelyben most ő lakott!
A férfit forró düh töltötte el. Szobája ajtajáig már óvatosság nélkül, futólépésben tette meg a távot. A kis kurvák - agyában fortyogott a harag. - A kis kurvák itt keféltetik magukat ó a kis kurvák...
Aztán meglátta. Az elétáruló látványtól földbe gyökerezett a lába. Néhány pillanatra szinte lebénult, nehezére esett felfognia, amit lát. Aztán fejében mintha vaku villant volna: agya lefényképezte az elé táruló jelenetet, hogy később majd hasznosíthassa magányos maszturbációi során.
Hárman voltak, két fiú és egy lány.
A lányt egyből felismerte: Monica Dahlquist volt az, a másodikos kis szende szüzike. Jerry legalábbis mindig annak látta: csinos copfok, bokáig érő szoknya, kamionabroncsokba rejtett mellek. Ő aztán nem dugdosott virágokat a hajába, és Roger and Hammerstein-t dúdolt a Mr. Tamburine Man helyett, ha az ilyesmit egyáltalán megengedte magának. Jerry gyakran látta őt magányosan, tévetegen bolyongani az iskolaudvaron, és ha ez volt a Szeretet Nyara, ahogyan az a sok nagyszájú lemezlovas hirdette, hát Monica bizony úgy tűnt, nem részese a felvirágzásnak.
Csakhogy most úgy látszott, mégis. Ugyanis szemmel láthatóan kinyílt, mindenféle tekintetben. Mivel baszták. Méghozzá ketten.
A fiúkban Clut Baxterre és és Tom Stevens-re ismert. A futballcsapat sztárja volt mindkettő, a diákság igazi nagymenői, akik bármelyik lányt megkaphatták az iskolában. E két nagymenő most az egyik (Clut) letolt gatyával állt a térdelő Monica előtt, aki szorgosan szopta tekintélyes méretű fütykösét. Tom eközben hátulról döngette a meztelen lányt. Nohát, a krumliszsákok nélkül egészen jól néz ki - gondolta Jerry kábán, miközben érezte, farka keményedni kezd. Pár másodpercig még nézte őket, miközben testében vad láz, agyában pedig egy nagyszerű ötlet kezdett el kibomlani. Látta Clut péniszét, ahogyan ki-be jár Monica csillogó ajkai közt, és látta a lány remegő vulváját, ahogy kéjesen szenved Tom kőkemény lökéseitől. Nem bírta tovább nézni. Ez sok volt. Túl sok.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.49 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 zsuzsika 2015. 11. 3. kedd 08:33
Közepes.
#11 listike 2014. 03. 11. kedd 07:34
Elég gyenge.
#10 A57L 2013. 10. 20. vasárnap 04:12
Elmegy.
#9 papi 2013. 08. 30. péntek 09:31
Nem rossz
#8 sihupapa 2008. 11. 21. péntek 19:40
ez van
#7 Jani 2008. 10. 21. kedd 14:46
Szerintem nagyon faja.
#6 Tündi 2007. 09. 20. csütörtök 15:45
érdekes...
#5 Gyula 2006. 10. 3. kedd 22:18
Remek.
#4 Zero 2006. 09. 8. péntek 23:34
A kábítószertől megvakulsz, a maszturbációtól elhülyülsz, stb...
#3 Bax 2004. 11. 26. péntek 17:10
Szép, de a vakság kicsit túlzás.
#2 vtomi0 2004. 11. 26. péntek 16:53
érdekes...
#1 Törté-Net 2004. 11. 25. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?