A+ A-

Bátyám és én 2. rész

Miután bátyám orálisan kielégített és Ő is kielégült kérleltem, hogy én is szeretném a farkát szopni. Tiltakozott, és jobbnak láttam ha lemegyünk vacsizni. Vacsora közben áradoztam milyen jó szuper orgazmusom volt és ilyet sem masztizással, se más útján még nem éltem át. Bátyám szerénykedett és egyfolytában hajtogatta.
- Húgi hidd el amit ma átéltél csak a jéghegy csúcsa és szégyenkezem a férfi társadalom nevében, hogy ezt pont én mutattam meg neked és szégyellem magam azért, hogy ezt tettem a húgommal. Tudom az élet Téged csodálatosabbnál csodálatosabb élményekkel fog megáldani, csak merd elengedni magad és tanulj meg élvezni és élvezetet adni.
Persze ezekre én csak egyet szajkóztam.
- Olyan tanárt, mint Te szerintem nem találok és még szeretném ha tanítanál élvezni és élvezetet adni...- de ilyenkor mindig rám szólt.
- Tündi belőled most az alkohol beszél és jobb lenne ha szépen lefeküdnénk és aludnánk és tiszta, józan, kipihent fejjel átbeszélnénk az egészet reggel.
- Nem és nem, van egy ígéreted, mit szeretném ha betartanál és szeretnék tanulni szopni és hálámat így kifejezni.- erősködtem.
- Jaj Te kis nagylány! Bűn már az is mit tettünk és ezt ne tetőzzük újabbal inkább aludjunk.
- Hát igen, Te amit akartál megkaptad és a kisebb meg csináljon amit akar a paplan alatt és álmodozzon tovább, Te meg elfelejtesz mindent és Zsókánál vigasztalódsz.
- Igen és ez a helyes!- válaszolta, de addigra elfogott egy furcsa érzés és pityegni kezdtem megint.
- Hát ilyen nincs! Mi bajod? Mivel bántottalak meg?- kérdi.
- Semmivel- szipogom - Hát ez az én formám még a bátyám is csak szánalomból szeret és sajnálatból tette velem amit tett.- mondtam már zokogva. Zsolt felállt hozzám jött fejem a hasához szorította és vigasztalt.
- Tündi! Te egy szuper csaj, nő vagy és ha nem a bátyád lennék hát Istenemre egész éjjel szeretkeznék veled, de...- És elhallgatott és a hajam simogatta olyan érzékien, hogy a pihék álltak fel a hátamon. Így tartott percekig míg lecsillapodtam majd leguggolt, kezeit a térdemre tette és a szemembe nézve kérdezte.
- Mit szeretnél, mondd?
Csak néztem a szemébe és bátorságot gyűjtve belevágtam a mondókámba.
- Mit szeretnék? Egyszerre elmondani is nehéz, megvalósítani meg képtelenség zárolt határidőn belül. Szeretném ha leszophatnálak, közben Te tanítanál! Szeretném, ha lenne egy olyan fiúm mint Te! Szeretném ha Te lennél a fiúm! Szeretném ha csak szeretkezésből, orgazmusból állna az élet! Szeretném ha valaki elvenné a szüzességem. Szeretném ha...- itt a számra tapasztotta a kezét és csendbe mondta.
- A szopásra megtanítlak, bár a lelkem forr ellene, és sokat beszélgetek veled a szexről, elméletben tanítalak, még az egymás előtti masztiban is benne vagyok, de a vérfertőzést már NEM!- ezeket a szavakat percekig tartott elmondania oly megfontolt, tagolt volt és éreztem most vagy ennyi, vagy semmi.
- Te... Te egy Őrangyal vagy... és ezt is köszönöm és ha neked traumát okozok vele akkor öltözöm és elmegyek Krisztihez a hétvégére. - éreztem nekem is hatásosnak kell lennem.
- Tudod- kezdte ismét megfontoltan és olyan apaian- nem gondoltam volna, hogy egyszer a húgom fogom kinyalni és akkora élvezetet ad, hogy én is kielégülök ... és a testem folytatná, de az eszem tiltakozik ellene. Köszönöm az utolsó mondatod és köszönöm hogy egy kicsit megértettél ezért hálás is vagyok. Most zuhizzunk, persze külön- külön- lágyult a hangja- és nézzük a TV- t, beszélgessünk.
- Ok- volt a válaszom és most én adtam a bátyám homlokára egy puszit és már terveim szövögetésén járt az eszem.
Zuhany alatt is azon morfondíroztam, hogy tudnám a bátyám beszőni teljesen a szexuális vágyaim megvalósításában. Gyorsan végeztem és apa németből hozott pornó kazettáiból egyet gyorsan a videóba tettem és belecsévéltem, hogy ha bekapcsolom már témázzanak a filmben. Persze izgultam, mert a bátyám is végzett és azt hittem jön lefelé, de tévedtem. A zuhanyt már vagy tíz perce elzárta és nem jött le így fölmentem utána. Már a szobájában volt és matatott a szekrényében valamit. Kicsit csalódottan néztem hisz alsónadrágban volt. Szomorúan csak ennyit mondtam:
- Hát ennyi volt!- mire Ő megrettent és felém pördült, de én már a lábujjaim néztem ahogy a küszöböt piszkáltam velük.
- Mi van?- rettentett vissza a durva kérdésével. Én szólni is alig mertem.
- Pár órája azt ígérted ez a hétvége meztelenül fog lezajlani és Te... és ígérted, hogy lejössz TV- t nézni és dumcsizni.- befejeztem és fájdalmas csend telepedett ránk mit nagy sokára Zsolt tört meg.
- Tündi!- szólított meg, hozzám lépet, kézen fogott és az ágyához vezetve a combjára ültetett.- Tündi! Hibát követtem el és félek, ha átadom magam az ördögi kísértésnek visszafordíthatatlan hibát követünk el! MI testvérek vagyunk! Szeressük is egymást életünk végéig, de csak úgy mint testvérek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.41 pont (266 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon53 2016. 04. 18. hétfő 16:27
Holvan a folytatás?
#9 listike 2014. 09. 2. kedd 07:40
Nagyon kár, hogy nincs folytatás.
#8 zsorzs29 2014. 04. 26. szombat 13:49
Kár,hogy nincs folytatás.
#7 A57L 2013. 08. 3. szombat 04:53
Egész jó.
#6 Kaszkadör 2012. 02. 21. kedd 16:10
Jó a történet,csak az a baj hogy nincs folytatás...
#5 sihupapa 2008. 09. 28. vasárnap 03:14
finom
#4 Olvasó 2004. 10. 4. hétfő 13:57
Ha ez a történet nem történt meg a valóságban, akkor végre a sok amatőr között egy profi is található. Gyors folytatást remélve 10 ponty:-)
#3 tomi 2004. 10. 3. vasárnap 20:00
derrick valóban félelmetes..
#2 sk 2004. 10. 3. vasárnap 10:48
Igen, a Derrick pont olyan, ami alatt az ember összeszarja magát. :)))
Na jó, csak kötözködöm. Egész jó történet.
#1 Törté-Net 2004. 10. 2. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?