A+ A-

Ajándék apának

A szívem a torkomban dobogott, mint mindig ilyen alkalmakkor. Megálltam az autóval a behajtón a garázs előtt és leállítottam a motort. Egy halk sóhaj hagyta el az ajkaimat, és egy pillanatra azt éreztem, hogy elájulok. A puncim lüktetett a nedves bugyimban. Összeszorítottam a combjaimat és arra gondoltam, hogy egy kemény fasz mélyed a kiéhezett hüvelyembe, és elönti belsőmet a forróságával. Végül mégiscsak kiszálltam az autóból. Magas sarkú cipőmben végigmentem a kavicson s felléptem a ház tornácára. Kicipzároztam a táskámat és megkerestem a neszesszerem. A tornácot megvilágító lámpa opálos sárgává varázsolta hófehér bőrömet. Kis rúzst tettem fel az ajkaimra.
Az ajtó nyitva volt, mint mindig. Lenyomtam a kilincset és beléptem a lakásba. Megálltam és figyeltem. A TV halk hangja töltötte be a házat. Keresztülmentem a konyhán és megálltam a nappali ajtajában.
A férfi meztelenül ült a kanapén és a szeme a tévé képernyőjén függött. A videó halkan zúgott. A képernyőn éppen egy nagy fasz nyomult lassan egy szőrös pinába, lassan tűnt el a nyílásban a makk. Észre sem vettem ahogy, cirógatva megérintettem a melleimet, mert öntudatlanul bámultam az aktust a képernyőn. Közelebb léptem és a cipőm magas sarka halkan koppant a nappali padlóján.
Hirtelen a férfire néztem, aki rámmosolygott. Ujjaival körözött a merev farkán, lassan masszírozva a makkját. Rövid ideig nézte a duzzadt rudat, majd a rózsaszín makkját körbefogta az ujjaival. A nedves puncim újra lüktetni kezdett és hatalmasat nyeltem. Végigmentem a szobám és megálltam a férfi előtt. Kíváncsian nézett rám.
- Segítenél nekem? - kérdezte.
Bólintottam és lehajoltam. Hátrahajtotta a fejét, és az ajkaink találkoztak. Forró nyelve lassan csúszott az ajkaim között a számba. Halk sóhaj hagyta el a torkomat, és nyelvem én is a forró ajkai közé dugtam, majd bejártam vele szája minden szögletét, ízlelve a csókja ízét. Újra és újra megcsókoltam, pedig már alig álltam a lábamon. Forró volt az arca, a teste szinte lángolt az izgalomtól.
Abbahagyta a farkának izgatását, és kezét lassan a szoknyám alá vezette, majd hirtelen a combjaim közé dugta. Lassan hajlítottam be a lábam, vezetve erős ujjait a bugyim szegélye felé. Körözni kezdtem a csípőmmel, hogy a tenyere a combom egész felületét végigsimítsa. Behajlította az ujjait, és a körmét végighúzta a bugyimon. Az ajkaiba haraptam az élvezettől, ziháltam, néha elakadt a lélegzetem is. A férfi csak bámult rám, és tovább csókolt. Az ujjaival félrehúzta a vékony anyagot és megérintette a már szinte csepegő puncim ajkait.
Izgatni kezdett a kezével, morzsolgatta a csiklóm, és mélyen bedugta ujjait izzó hüvelyembe. Majd kihúzta a nedves ujjait a szoknyám alól, és élvezettel nézte, ahogy csillog a TV halvány fényében. Lassan közelítette az ajkaihoz és lenyalta róla a nedveimet.
- Szereted megkóstolni, igaz apa?
- Igen! Akarom még. - mondta tágra nyitott szemekkel.
Megfogtam a kezét, és újra a szoknyám alá dugtam, úgy, hogy kinyújtott ujjai újra eltűnjenek nedvedző hüvelyemben.
- Szeretnéd te is megkóstolni apa farkát kislányom?
Vágyakozó arccal nézett rám és várta a választ. Ujjai egy pillanatra sem álltak meg bennem: lassan húzogatta ki-be a hüvelyemben.
- Igen. - sóhajtottam.
Ujjaimmal először lassan körbefogtam lüktető farkát, majd közelítettem felé az arcomat.
- Szopjad szépen a papát! Vagy szeretnéd inkább magadban érezni apuci farkát?
Nyögdécselt. Egyik könyökére támaszkodva elfeküdt az ágyon és figyelte, ahogy önfeledten dolgozom a kemény farkán. Kezét újra visszadugta a szoknyám alá és ujjazni kezdett.
- Szeretsz szopni, igaz kislányom? - kérdezte elcsukló hangon.
A szemébe néztem és megnyaltam az ajkaimat. Felálltam és kicipzároztam a szoknyámat, lecsúsztattam és ledobtam a padlóra. Letoltam a bugyimat is, gyorsan szabaddá téve fehér combjaimat. Benyúltam a lábaim közé, és egyik kezemmel szétnyitottam ajkaimat, másik kezemmel pedig dörzsölni kezdtem duzzadt csiklómat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.37 pont (100 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 vakon53 2016. 02. 4. csütörtök 04:02
Ehez csak annyi a hozzászólásom hogy 10 pont.
#15 fingerlis 2015. 06. 16. kedd 17:04
mi az hogy : " mi ebben az irodalom " ? fekszipapa ......
ezek az írások ,vagy beindítanak,vagy nem....,vagy kivered ,vagy nem.....
#14 Andreas6 2014. 04. 11. péntek 08:09
Teljesen nyilvánvaló, hogy szerepjáték, ezért még jobban is tetszett, mintha tényleg rokonokról lett volna szó.
#13 A57L 2014. 01. 30. csütörtök 06:18
Nem rossz.
#12 listike 2014. 01. 22. szerda 10:56
A kis ribi.
#11 papi 2013. 12. 15. vasárnap 08:51
Egész jó
#10 delgadoo 2013. 06. 12. szerda 02:26
nem rossz
#9 fekszipapa 2008. 08. 21. csütörtök 14:40
mi ebben az irodalom?
#8 krisz 2008. 07. 28. hétfő 20:04
kemény munka volt
#7 Hentailover 2005. 05. 15. vasárnap 00:57
Ééérdekes... Nem igazán tudom hova tenni. De elgondolkoztat, úgyhogy [7 pont].
#6 Hentailover 2005. 05. 15. vasárnap 00:57
Ééérdekes... Nem igazán tudom hova tenni. De elgondolkoztat, úgyhogy [7 pont].
#5 medver 2004. 08. 17. kedd 07:35
Ha igaz gyengén írtad le,ha nem igaz akkor is.Bár a történetnek nem kell,
hogy igaz legyen,de mint eset bóvli.Ezt ne vedd építő kritikának,mert én is kezdő vagyok és egyébként is minek olvasok el olyan történeteket ami érdekel
#4 katica 2004. 06. 8. kedd 11:18
GEB: Hidd el, én jobban tudom :)
#3 GEB 2004. 06. 7. hétfő 18:09
Katica: félreértés nem biztos, hogy történt, hiszen nem tudjuk, hogy hány éves a lány.
Viszont annyiban igazad van, hogy az elején és a végén nem érződik, hogy ezeknek az embereknek lenne valami közük egymáshoz.
#2 katica 2004. 06. 3. csütörtök 08:32
Pici félreértés történt: a történet kategóriája hetero. Aki eljut a végéig, úgyis rájön :)
#1 Törté-Net 2004. 06. 3. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?