A+ A-

A nászéjszakám

Gyönyörű májusi reggelre ébredtünk, a napsugarak beszűrődtek emeleti ablakunkon és ébresztésre felszólítóan melegítették mindkettőnk hasát. Kibujtunk az ágyból mindketten tudtuk hogy egy csodálatos nap áll előttünk. Édes párom (Zsolt, én Móni) hamiskás mosollyal visszadöntött az ágyra tudatva velem, hogy az előttünk álló nehéz nap előtt jó lenne egy kis feszültség levezetés...:-)
Én kegyetlen gonoszsággal nemet mondtam mert nem szabad kora reggel elvesztenünk az energiánkat...
Magamköré csavartam törülközőmet és megcéloztam a fürdőszobát, de ő hajthatatlanul utánam sietett, és forró kezével feszes fenekembe markolt tudatva nincs menekvés...Titkon már nem is vágytam menekvésre...
Egy éve vagyunk még csak együtt de tudjuk mindketten mi az amivel a másikat fel lehet pörgetni, hogy s mint a leges legjobb mindkettőnknek...
(Egy kis bemelegítésnek, nincsenek tabuk, sose mondunk nemet és mindig csodálatosakat élvezünk együtt kedvenc történeteink: autóba hazafelé ő vezet én lázasan cumizok kanyarba majdnem belénk jönnek... vagy Tisza tavon miközben 2-méterre tőlünk mindenki élvezi a finom vizet mi egymás forrótestét érezzük... húsvétra egymásnak nyuszifület veszünk és ebben szeretkezünk ... és még ezer felejthetetlen szexel dús fantasztikus történet áll mögöttünk, de ez mind-mind más történet, ha a következő tetszik, akkor majd ezeket is megírom nektek)
Szóval megmarkolta a fenekemet tudva, hogy IMÁDOM, tüzes, tetetett mérges :-) szemekkel néztem vissza, de ő ebből tudta, hogy máris rettenetesen kívánom és már nem mondok nemet! Óvatos mozdulattal lerántotta rólam a törülközőt és lágyan visszalökött az ágyra, forró felhevült testel rámfeküdt és már érezhettem ágaskodó nemiszervét, egyre követelőzőbben csókolt, simogatott cirógatta nyelvével fülemet, követelőzőn harapdált Éreztem, hogy teljesen fel van pörögve valószínű, hogy az előttünk lévő nap miatt, egyre erőszakosabb lett, egyre erősebben szorított mindketten tudtuk, hogy most nem lesz sok időnk így a különböző játékok estére maradnak, így most egy laza menet elé nézünk, de mégis mindketten tűzben égtünk.
Már szinte követelte a puncim, hogy hatoljon belém és megtette egy határozott mozdulattal. Belém hatolt, megremegett kezem lábam, szívem egyre hevesebben vert, a tempó egyre csak nőtt mind ketten szótlanul élveztünk, lihegtünk egy határozott mozdulattal döfte belém hatalmas vesszőjét és mindketten egyszerre élvezünk el, az egész nem tarhatott tovább 5-percnél, mégis fantasztikus volt. Lefeküdtünk és pár perc pihenés után szemem sarkából láttam, hogy újra tettre kész az imádott falloszom, de sajnos mind ketten tudtuk, hogy már tényleg nincs több időnk...
Felöltöztünk, elkészültünk, a virágok csoda szépek lettek, a torta gyönyörű lett, és délután kimondtuk a boldogító igent. Szerény kis 25-fös ebéd következett, teljesen tele ettük magunkat rengeteget mosolyogtunk, boldogok voltunk, mert tudtuk hogy ez egy gyönyörű házasság kezdete, ebéd alatt kezünk sokszor eltűnt az asztal alatt, bár nem túl nagy sikerrel, mert a ruhám alá elég érdekes volt a hozzá férés, de ez még jobban fokozta, hogy mind ketten alig vártuk az estét...
Este 9-körül kerültünk haza kettesben, kissé fáradtan de vágyakozón... Az egész nap szexuális kisugárzású volt, mert mind kettőnknek volt egy kis meglepije :-)
Zsoltinak feszes kerek NAGYON JÓ fenekét egy nagyon szexi fekete száras alsó takarta, én pedig úgy a szokásos mennyasszonyi szerkó (amit Zsolti még egybe nem látott), fehér combfix, egy fehér csipke bugyi és egy csoda szép fehér fűző (aminek beszerzése elég nehézkes volt mert elég nagy mellekkel rendelkezem és nem árulnak, ám nagy mellű nőknek fűzőt!) Hát szóval ott álltunk az ajtóba, mint férj és feleség első szeretkezésünkre várva, mind ketten izgultunk, mint egy kis óvodás, mint két szűz tini... szemünk tűzben égett, szívünk vadul kalapált, beléptünk a szobánkba az egész olyan misztikus volt, mint egy álom, mint egy csoda ami velünk történik (mert ugye először léptünk be ide úgy, mint házaspár :-)))
Behűtött pezsgő került elő, az ágyszélére ültünk és halkan kortyolgatni kezdtünk. Csodálattal néztünk egymásra és nagyon boldogok voltunk! Halk zene, sejtelmes fény, gyertyafény, puha ágy, és mi! Kicsit vicces körülmények között megszabadítottuk egymást a ruhánktól, Zsolti lélegzete majd elállt, felstocolt mellem és a csoda szép fehérnemű látványa csillogást okozott Zsolti szemében és persze dudorodást szexi nadrágján. Elkezdtünk csókolózni, egésznap erre vágytunk mindketten, Zsoltinak annyira tetszett a látvány, hogy teljesen ledermedt, így mivel már nagyon türelmetlen voltam, hozzá láttam a kezdeményezéshez... levettem szűk nadrágját és lágy csókokkal borítottam be testét, farkát kezembe vettem de csak kínoztam nem vettem be a számba rögtön csak harapdáltam a lába belsejét, és nyelvemmel csak a hímvesszője csúcsát érintettem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.75 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 05. 18. vasárnap 08:12
Jó az írás.
#2 papi 2013. 07. 15. hétfő 12:23
Nem rossz
#1 Törté-Net 2004. 05. 20. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?