A+ A-

Szilveszter, avagy nem csak a pezsgő spriccel....

Andi barátnőm - s párja - szervezett szilveszteri bulit.Nem volt ugyan éppen barátnőm akivel elmehettem volna, de több ismerősöm és ismeretlen meg volt híva, így én is beadtam a derekam - mint később kiderült nagyon nem bántam meg. A házibuli egyik haverom nagynénjénél volt. Na, - gondoltam - egy öreglánynál szolid, csöndes lötyögés baráti csevegés. Délután négyre mentünk, mert segíteni kellett Nórának - a háziasszony - az előkészületekben. Már volt ott három nő, akik sürögtek - forogtak, és Nóra, aki számomra kellemes meglepetés volt. Csinos, kortalan nő a felforduláshoz illő farmerban és pulóverben. Gyorsan bemutatkoztunk és ő kiosztotta a feladatokat. Kaptam egy vodkát és ittunk egyet, majd magával vitt, bútort rendezni. Megállapítottam, hogy remekül néz ki és ennek hangot is adtam. (egyébként elmúlt jóval negyven, de ez nem látszik rajta és különben sem illik elmondani)Csak nevetett, megköszönte a bókot és mivel mindketten facérak voltunk kinevezett az estére partnerének. Eleresztettem egy idétlen megjegyzést, hogy mindenben partnerek vagyunk e, de nem reagált rá.
A társaság nagy része hat után érkezett. Volt, aki emelkedett hangulatban jött, és hamar nagy lett a zsivaj. Ettünk ittunk jól mulattunk, és a táncparketten roptuk a táncot. Egy ízben - talán először - lassú szám ment és Nóra felkért táncolni. Szépen lejtettünk és nevetgéltünk a többieken. Valaki cd - t cserélt és szétváltunk, de ugyan nem vagyok nagy táncos, mégis jól esett a testi kontaktus ezzel a nővel.
Egyszer odajött, kézen fogott és maga után húzott.
- Gyere partner, segíts - mondta
Valami társasjátékban segédkeztem, de veszítettünk és meg kellett innunk egy pohár italt büntetésből. A második kört ismét elveszítettük és ismét ivás. A harmadik körben Nóra lefeküdt a szőnyegre és nekem meg kellet a testén keresnem valamit, ami nem odavaló. Bekötött szemmel! Szájjal! Egy türkiz miniruha volt rajta, amelynek nem volt ujja. Letérdeltettek és lassan, hogy pofára ne essek megkerestem. A lábánál voltam, amelyen harisnya volt. Haladtam felfelé, a csapat legnagyobb örömére. Nem akartam az ölénél matatni, kiabáltak is, hogy nem ér kihagyni, de végül is megtaláltam a kekszet, a két melle között. Ez a verseny időre ment és nem mi voltunk a legrosszabbak, és nem kellett innunk. Nóra el is tűnt, de felcsendült egy lassú szám és újból előbukkant. A táncparkettre húzott és átölelt. Összesimultunk - nem volt ellenemre a dolog - és lassan ringtunk az ütemre. A többiek a másik szobában nagy zsivajjal játszottak tovább. A cd - amit Nóra tett fel - végig lassú zene volt, és a harmadik szám után úgy éreztem szétrobbanok a vágytól, hogy ne csak táncoljak ezzel a nővel. Sajnos néhány napja nem kényeztetett már nő és épp itt lett volna az ideje. Tehettem valami önkéntelen mozdulatot, mert még jobban hozzám simult, és futólag érintette ajkával az ajkamat.
- Azt a kekszkeresést igazán jól csináltad, élveztem. Bár alaposabban is átkutathattál volna - mondta.
- Nos, elég idétlenül éreztem magam - mondtam. Mindazonáltal nekem is jólesett, szívesen megismételném, és akkor alaposabb lennék.
- Hátha kerül rá sor! - mondta és mosolygott.
Én is ezt kívántam, de nem tartottam valószínűnek.
Éjfélkor pezsgősüveg durrantás, pezsgőspriccelés, jókívánságok, puszik. Majd töretlen lendülettel folyt a buli tovább. Hajnali egykor virsli evés, fél kettőkor elhangzott a mondat:
- Menjünk el a JC - ba!
Ez egy zenés szórakozóhely, főleg érettebb korosztály kulturált kikapcsolódására. Többen helyeselték az ötletet. és szedelőzködtek. Én elhárítottam a meghívás, és zenét hallgattam. Egy idő múlva felfedeztem Nórát amint pakol, a poharakat, tányérokat hordja a konyha felé.
- Segítek, jó?
- Te itt maradtál, nem is vettem észre. Azt hittem mindenki elment.
- Csak én maradtam? Ezt meg én nem vettem észre. Segítek, aztán én is elhúzok.
- A JC - ba mégy utánuk,
- Nem! Haza.
- Neeem, nem! Nem mégy haza. Ha már itt maradtál bulizunk tovább.
- Ketten?
- Simán. Jó lesz, hidd el.
- Táncolunk?
- Csak lassút?
- Kekszkeresés?
- Kölcsönösen egymáson.
Miután így megegyeztünk, nem is akartam haza menni. Feltettem egy lassú cd - t, és táncolni kezdtünk. Először rendesen, tartózkodóan, majd összesimulva, és egyre jobban egymásba gabalyodva. A keze hátul az ingem alá csúsztatva, kezem hátul a ruhája alá csúsztatva. Nyelveink játszottak, másik kezem a ruha alól kihegyesedő mellbimbót cirógatta. Majd kibontottam, hogy közvetlen legyen a kontaktus. A kezét az ingem alól átcsúsztatta a nadrágomba a boxerem alá a fenekemre. Meglepett, de jól esett. Én is aktívabb lettem és a fenekére csúsztattam a kezem. Combfix volt rajta és francia bugyi, ami alá beügyeskedtem magam. A tánc abbamaradt, és úgy helyezkedtünk, hogy mindenki odaférjen, ahová csak akar. Én pont a két comb közé akartam és szándékomat siker koronázta, amikor szétcsúsztatta a lábát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.24 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2014. 12. 31. szerda 06:51
9P
#3 papi 2013. 08. 29. csütörtök 05:20
Egész jó.
#2 v-ir-a 2012. 02. 8. szerda 19:14
tök jó volt smile
#1 Törté-Net 2011. 08. 11. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?