A+ A-

A takarítófiú (első történetem)

Egy kis előzetes rólam:
23 éves vagyok, a nevemet nem írnám most le, nevezzünk engem ezek után Kázmérnak.
Körülbelül fél éve, a tanulás mellett takarítási munkákat vállalok, eddig 3 nagy raktárépületnek bizonyos részeit bízták rám. Nem egy nagy munka, kereset kiegészítésnek jó. Meg legalább mozgok rendszeresen. Olyan a munkaidőm, hogy amikor takarítok, a portáson kívül nem szoktak bent lenni az alkalmazottak.
Ez majd a következő történetem szempontjából lesz érdekes...
Reggel még jó korán átsöprök, este meg porszívózás, söprés, felmosás a feladat.
A történet:
Egyik nap, ez majdnem egy hónappal ezelőtt történt, amikor a munkaadóm (akivel telefonon tartom a kapcsolatot) mondta hogy a sárra és a fokozottabb szennyeződésekre tekintettel, kis plusz pénzért felkérne a házához. Eddig mindig megvolt elégedve a munkámmal. A nagynak tűnő takarításokat 4 óra alatt lezavarom.
Meg is beszéltük, hogy megjelenek a házánál este 6 órakor, és este 10 óráig végzek is, előtte elmondja személyesen a teendőket. Egy borítékot a kezembe adott, egy halom kulcsot, egy riasztóállítót, elmondta hogy mit mivel lehet nyitni. A háza 3 részből áll, az egyik ahol lakik, egy kondi terem a pincében, szaunával, és egy vendégház. Eléggé nagy ház, iszonyat nagy kerttel. 10 perc alatt kioktatott minden teendővel, és mondta hogy 10 órakor hazaérkezik, akkor kivisz kocsival egy forgalmasabb helyre, onnan meg hazamehetek.
El is kezdtem a munkát, nem sokkal utána küldött egy sms-t, hogy nyissam ki a vendégszobák közül amelyik tetszik, mert csak 11-re ér haza. Megcsináltam minden munkát, megágyaztam és lefeküdtem ahogy kell. 11 körül felhívott, hogy segíthetnék neki kicsomagolni, így átmentem a másik házba. Szép köves lépcső vezet fel a kerten keresztül.
Amit még tudni kell a munkaadómról, hogy egy jó 40-es évében járó üzletasszony. 175 cm magas, 52 kiló, szőke festett haj, kék szem.
A napi kondizásnak köszönhetően jól tartja magát. Egy hosszú fekete ballonkabátban érkezett, ugyanabban amiben elment, én úriemberhez hűen lesegítettem. Így jó közel lehettem amikor a gyönyörű keblei elém tárultak. Nem sok ilyet láttam még életemben. Az előző barátnőim szinte kislányok voltak őhozzá képest. Eléggé jól kiismertem a fürdőszobáját, így felajánlottam, hogy egy forró fürdőt szívesen összeütnék neki. Hogyha éhes, szívesen kielégítem minden ilyen vágyát. Jó 1 órát pihent a fürdőkádban, én addig salátákat vágtam, kezdtem nagyon otthonosan érezni magamat. Mikróban sütöttem ki mirelit krumplit, kevertem majonézes mártást. Figyelmetlenségemnek meglett a haszna. Megkért hogy vigyek be neki törülközőt, mert azt nem készítettem ki neki. Nagyon jól mutatott a vízben. Alig bírtam takargatni ruhán keresztül, hogy erős merevedésem van. Egy feszülős farmer volt rajtam, így eléggé kényelmetlenül éreztem magamat. Odaadtam a törülközőt, és kérdeztem tőle, hogy van-e még valamire szüksége, mert ha nem akkor hálóruha féleséget szeretnék keresni, és mennék már lefeküdni. Ekkor eléggé felvitte a hangját, hogy akkor ő egyedül egy ilyen nagy házban mit fog most tenni. Aludni nincs kedve, akkor meg megöli az unalom. Kérte hogy társaságommal tüntessem ki, hogyha már megcsináltam a vacsoráját. Bár egészségtelen enni este 8 óra után, azért segítettem neki megenni az összeütött vacsorát.
Ekkor mondta, hogy megfeledkezett arról az üveg borról, amit ajándékba adtak neki, egri bikavér. Hoztam poharakat, nyitót, és töltöttem. Látszott rajta hogy nem álmos, én bár kicsit elpilledtem, de ő csak kérdezgetett mindenfélét.
Elfogyott az üveg bor, ennek meg is lett a hatása. Pikánsabb témákat is felvetettünk önkénytelenül. Kérdezgetett a lányokról, milyen az ideálom. Észrevette, hogy már fáradok, mert megkérdezte, hogy nem-e bánnám hogyha megmasszíroznám a fáradt vállát. Egyből felébredtem a kérdésre. Mint akit pofonütöttek, kaptam fel a fejemet. Vétek lett volna azt a vállat kihagyni. Egy fehér köntöst viselt, kezénél, nyakánál rózsaszín szőrökkel.
Haja még nedves volt, ahogy eltartottam kicsit. Úgy köntösön keresztül kezdtem el masszírozni, de zavart hogy ott van. És a leges legszebb az egészben, hogy se bugyi, se melltartó nem volt rajta. A lábát keresztbe tette, egy kedves mosolyt is kaptam amikor meg is dicsértem, hogy elmehetne ilyen combbal combszépségversenyre. Ahogy mondtam, nem volt sok melltartó rajta, a bimbókat nem láttam, de olyan magasról láttam az izgató melleit. De a köntös egyre jobban zavart a masszírozásban. Ezt ő is észrevehette, mert lassan elkezdte lehúzni, ahogy haladtam oldalra a vállához. A nyakát kis apró ütésekkel lazítottam. Eléggé merev izomzata volt, volt mit dolgozni rajta.
Egy bőr kanapén ült, én meg hátulról lágyan masszíroztam a vállát. Kérte, hogy be kéne kenni krémmel a bőrét, mert a tusfürdőtől kiszárad. Meg a masszázs is jobban menne. Kimentem, levettem a piperék közül az ápolót, kezembe nyomtam egy adagot (kicsit sokra sikeredett), és a vállára tettem a kezemet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.23 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon53 2016. 04. 23. szombat 15:18
Ezsemlessz folytatva!
#9 A57L 2014. 05. 24. szombat 05:43
Ez jó lett.
#8 listike 2014. 02. 26. szerda 15:01
Tetszett, de hol van a beígért folytatás?
#7 papi 2013. 09. 19. csütörtök 17:50
Egész jó
#6 tiborg 2012. 07. 6. péntek 06:49
Elsonek nem rossz.Szabadosabban irj fiu.Nevezd neven,ne bohockodj.
#5 zolkó713 2010. 10. 20. szerda 04:45
A bohóc az valóban nevetséges de azért első történetnek nem rossz. Szerintem folytasd!
#4 takaritoboi 2004. 04. 29. csütörtök 10:57
köszi az őszinte kritikát.
#3 Gugenheim 2004. 04. 27. kedd 22:26
Szerintem ne eröltesd a folytatást. Mindkettőnknek jobb lesz!
#2 Dorenno 2004. 04. 27. kedd 13:40
Aha... A bohócod... Hát ez jó... Nem lehetett volna valami más néven emlegetni? Ez ahelyett, hogy izgató lenne, szó szerint röhelyes...
#1 Törté-Net 2004. 04. 27. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?