Rémálom?

Szavazás átlaga: 4.89 pont (19 szavazat)
Megjelenés: 2004. április 19.
Hossz: 11 590 karakter
Elolvasva: 1 803 alkalommal
Nem tudom, hogy sikerült, mivel a férfi szemszögéből írtam, de nő vagyok! :)

Alex kilépett a forró vízsugár alól, a törülköző után nyúlt és átdörzsölte bőrét, majd belebújt boxeralsójába. Sóhajtva vette kézbe fogkeféjét és kék szemcsés krémet nyomott a
s
alf
ör
alf
alf
kr
alf
e
, majd a szájába dugva bekapcsolta a készüléket. Az elektromos fogkefe halk zümmögésbe kezdett. Alex egykedvűen nézett bele a tükörbe, míg mosta a fogát. Fáradt volt, arcán nyomott hagyott a 12-14 órás munka és a sok feszültség. Kis idő múlva köpött egyet, szájat öblített, és egy búcsúpillantást követően a hálószobába ment. Kedvese már az igazak álmát aludta összegömbölyödve a paplan alatt.

Aranyvörös haja szép keretet adott arcának a párnán. Alex elgyengült, legszívesebben felébresztette volna, de mégsem tette. Lelkiismeret furdalása lett volna, ha szeretkezés után elalszik, és megint arról a másikról álmodik... Ágyba bújt, olvasni próbált, de nem kötötte le figyelmét a regény. A kedvesére nézett. Felébressze? Nehezen bár, de leküzdötte kényszerét, csak nézte tovább az alvó lányt. Mennyire szereti! Kis idő múlva eloltotta a villanyt, az ágy mellé tette a könyvet és kezét tarkója alatt összekulcsolva, elhelyezkedett. Lehunyta a szemét, aludni próbált. A ráborult sötétségben szinte lélegezni hallotta a csendet, mintha élt volna, és az lett volna a feltett szándéka, hogy agyonnyomja őt. Próbált kikapcsolni, hogy elaludjon, és nem is tudta, mit kíván: álom nélkül aludni, vagy...

Halkan nyílt az ajtó, fény szűrődött be a sötét szobába. Alex felnézett. Valaki állt az ajtóban. Nem láthatta az illető arcát, mégis tudta, hogy ki az ismeretlen ismerős. Ismét eljött...
" – Alig vártam, hogy újra éjjel legyen" – hallotta Alex a nő tiszta, számára oly kedves hangját. Bár nem volt vékony, arányosan telt alakja megbabonázta Alexet. A kerek csípő ingerlően ringott, ahogy közeledett hozzá a lány. A férfit megcsapta a másik édes illata. Feromonnal telt meg a levegő. "Érints meg, csak ki kell értem nyújtanod a kezed" – suttogta a nő.

Alex képtelen volt rá. Eddig mindig a lány
k
alf
ín
alf
ál
alf
ta
fel magát, de most mintha ódzkodott volna az első lépést megtenni. Alex felült az ágyban. "Gyere ide" – hallotta saját hangját, mely idegennek tetszett még saját magának is. A lány nem mozdult, csak kinyújtotta a karját. Ő is megtette, összeértek ujjbegyeik. Villámcsapásszerű volt az érintés, elkapták kezüket. Alex kibújt az ágyból, a lány elé állt. "Mondd ki a nevem" kérte a lány olyan hangon, aminek lehetetlenség volt ellenállni. "Iza" – suttogta, olyan halkan, hogy szinte maga sem hallotta. "Iza" – lett bátrabb a hangja, aztán kimondta hangosan is: " Iza".

Mintha felszakadt volna benne valami, megváltás volt, hogy végre kimondhatta, amit titkolt eddig, még saját magának is hazudva. Szerette volna látni a lány arcát, és abban a pillanatban, a szobában halvány fény kezdett derengeni. Még sosem látta ilyen szépnek a lányt, pedig ismerte már régen, és nem egy élethelyzetben láthatta őt Hátközépig érő, világosszőke haja lepelként takarta be hátát, és előreborulva, melle egy részét. Arcát felemelve, szürkészöld szemeivel őt fürkészte. Alex fejében átfutott egy pillanatra, hogy a lélek tükre a szem, és ez Iza esetében maximálisan igaz volt. Most várakozón nézte őt, csillogó, fényes tekintete megbizsergette Alex vérét.

A lány elmosolyodott: újra itt vagyok – üzente az arca – tedd meg, amit nem mersz ébren. Alex megérintett egy hajtincset, ujjai köré csavarta, kissé összemorzsolta a selymes szálakat, majd a lány tarkójára csúsztatva az egyik, aztán a másik kezét is, tenyerébe vette az arcát. Lehajolt és belecsókolt a már elnyílt ajkakba. Hallotta, ahogy Iza pihegve felsóhajt, és közelebb lép hozzá, hogy megérinthesse. Puha kezei kicsit félszegen simították végig karját, majd tovább csúsztak vállaihoz, hogy megállapodjanak a hátán. Alex közelebb lépett, hogy összesimuljanak, s megérezte mellkasán a lány izgatóan emelkedő melleit, amitől még jobban felizgult.

Egyik keze lecsúszott Iza nyakán, egészen melle vonaláig. Milyen sima és forró a bőre, futott át rajta egy pillanatig, mintha meg is lepődött volna, hogy érezheti egyátalán. Tenyerét hátracsúsztatta Iza hátára, végigsimított a selyem babydollon, melynek anyagán át is tűzforrónak tűnt a bőre. Magához vonta a testet, és a lány készségesen simult a karjaiba. Elváltak ajkaik, Alex Iza nyakára tapasztotta a száját, amit a másik hátrahajtott fejjel, kéjesen nyöszörögve élvezett. A lány belekapaszkodott a férfi vállába, körmei a húsba merültek, ahogy egyre jobban felizgatta a férfi nyelve és szája, melyek egyre lejjebb és lejjebb haladtak rajta, elérve a két melle közötti mély völgyet, ahol olyan vékony és érzékeny volt a bőre, mint a szemérménél. Nem is bírta tovább Alex kedveskedését.

Eltolta magától a fejét, és szemével tekintetét kereste: "Mit szeretnél? Mondd ki, hiszen annyi ideig fojtottad magadba vágyadat... " Alexnek beugrott egy jelenet, és már tudta, mit fog kérni a lánytól. " Simogasd magad. " – kérte. A lány elmosolyodott, a hatalom ült diadalt arcán. Kibújt az öleléséből, és az ablak előtti fotelhez ment. A sötétkék függöny és a színben vele harmonizáló mély plüssfotel kiemelte szőkeségét, és bőrének hamvasságát. Belehuppant a fotelbe, combjait megvetette a karfán; szégyentelen természetességgel tárulkozott ki Alex előtt. A férfira nézett, pajzán testtartását ellensúlyozta a szemeiben tükröződő ártatlansággal kevert csábítás, mellyel azt várta, hogy Alex elmondja, mit is szeretne tőle látni.

A férfi hipnotizáltan haladt a fotel felé, majd elé térdelt. Iza lemosolygott rá. A lány keze elindult a testén, egyik kezével a vékony szaténon át simogatta mellét, a másik, öle felé siklott. Megrándult az arca, ahogy élni kezdett a teste az első érintések után. Melleit kiszabadította a finom kelme fogságából, Alex szeme a barnásrózsaszín mellbimbókra meredt, melyek egyre keményebbek, és sötétebbek lettek az izgalomtól. Iza szeme le – lecsukódott a fokozódó izgalomtól, látszódott, egyre jobban beleéli, elengedi magát ebben a fura helyzetben. Sőt, mintha élvezte volna, hogy Alex nézi. Sóhajai elmélyültek, keble mind jobban hullámzott a benne tomboló vágytól.

Alex szerette volna megérinteni Őt, de visszafogta magát, legalább egyszer látni akarta, ahogy a lány maszturbál. Utána már szabad az út, végigcsókolja majd a testét, és magáévá teszi. Iza kikapcsolta fehérneműjének alját, így szabaddá vált csupasz puncija. Szeméremajkai már szétálltak, az élő hús fényesrózsaszínen ragyogott gyönyörnedveitől. Ujjai becsúsztak az ajkak közé, és felszisszent. Lassú mozdulatokkal simogatta magát, miközben nem vette le szemét Alexről. Elmosolyodott, a férfi feletti hatalom teljes tudatában.

Alex megbabonázva meredt a lányra. Nem tudta, hogy a lány melleire figyeljen, amik megnagyobbodva az izgalomtól, rózsaszín pírbe borultak, vagy a puncijára, ahol, amiben, a lány szaporán dolgozott fürge ujjaival. Le akarta venni boxeralsóját, de nem volt rajta semmi. Kezébe fogta, már kővé keményedett péniszét, és keze megindult, le-fel kezdte húzogatni bőrt rajta. Iza a végkifejletthez közeledett, ajka szélén mind gyakrabban megjelent meggyszín kis izmos nyelve, szempilláit időnként a vágy húzta le szemeire. Ujjai szaporán dolgoztak a csiklója és a hüvelye közötti érzékeny részen. Alex még sosem láttam olyan szépnek az arcát, mint most, mikor elélvezett.

Arcán elragadtatottság futott át, ajkai kéjes sikolyra nyíltak, teste rángatódzni kezdett, mikor ujjai segítségével elérte a csúcspontot. Alex eddig bírta, a lányhoz lépett, elé térdelt, és a puncijába nyalt. Itta, nyelte magába Iza édes-sós ízét, miközben két tenyerébe zárta a melleit. Alig csókolt bele a lány szeméremajkai közé, annak combjaiból újabb remegéshullám terjedt el testében, és újra elélvezett. Iza pihegett kicsit, aztán eltolta magától a férfit. Előrehajolt, és megcsókolta őt. "Imádom az ízem, főleg a szádból ízlelve" – suttogta a lány. Újra megcsókolta Alexet, miközben kezei lecsúsztak a férfi testén, és kicsit sem tétova mozdulattal megfogta péniszét.

Elégedetten felmorrant, ahogy már nem csak láthatta, de meg is érezhette, hogy a másik mennyire felizgult tőle. Iza megszakította a csókot, és a férfi nyakától indulva, a mellkasán át végigcsókolta a testét. Kicsit elidőzött a mellbimbóknál, beszippantotta egy kicsit, körbesimogatta nyelvével, s addig nem is vándorolt el onnan, míg Alex fel nem sóhajtott a vágytól. Iza ekkor felnézett, szeme pajzán fényben csillogott mikor letérdelt a férfi elé, s a szemébe nézve határozottan verni kezdte a péniszét, majd minden átmenet nélkül lehajolt, és ajkai közé vette azt. Alex megérezte a puha, forró ajkakat a férfiassága körül, felszakadt belőle egy sóhaj, ami elhaló kiáltássá erősödött, mikor a lány nyelve végigszánkázott a makkján, majd szívni kezdte.

Alex hangos, zihálásba kezdett és eltolta magától a lány fejét. "Térdelj fel a fotelre" – kérte rekedt hangján, s mielőtt Iza teljesítette volna a kívánságát, ellopott egy gyors csókot, aztán feltérdelt, a férfinek háttal, és a válla fölött buja mosollyal hátrafordult. "Így gondoltad? " – suttogta fátyolos hangján és a lehető legnagyobb terpeszbe helyezkedett, amennyire megengedte a fotel terjedelme. Feneke felfelé kerekedett, háta homorodott, és megemelte a csípőjét, mintegy jelezve, hogy Alex ne várassa őt, hanem hatoljon bele, tegye magévá most rögtön és, már ha egy pillanattal előbb tette volna, akkor is késő lenne.

Alex teljesítette kívánságát. Iza mögé lépett, és alig titkolt türelmetlenséggel, remegő kézzel simogatta a fenekét. Kicsit a lány alányúlt, érezte mennyire nedves, és hallotta a sóhaját is, melyet visszanyelt. Óvatosan hatolt be a lány forró puncijába. Könnyedén csúszott be a szűk, nedves barlangba, mire Iza egy pillanatra megfeszítette gerincét, és az élvezettől félig lehunyt szemekkel hátrafordult. Alex egy pillanatra megállt, kiélvezte a pillanatot. El sem hitte, hogy Iza itt van vele, és együtt vannak. Mozogni kezdett. Pénisze körül megfeszült, majd elernyedt az izmos hüvely, és tudta, hogy ha a lány így folytatja, nem sokáig fogja bírni. Egyre gyorsabb ütemben mozgott, érezte, hogy feszülnek a golyói, és egyre jobban elszabadul eddig visszafogott szenvedélye.

Megőrjítette Iza mozgása, és az, hogy időnként visszanéz a válla fölött, miközben egyre csak azt hajtogatja vágytól fátyolos hangján, hogy nagyon élvezi azt, amit Alex csinál. Gyorsabb ritmusra váltott, és érezte, ahogy Iza hüvelye ciklusosan összehúzódik, hallotta sikolyát, és ő sem bírta már tovább... Ekkora valami az arcába csapódott. Felriadt: a kedvese csapta kezét az arcába álmában. Alex felült. Teste verejtékben úszott, kapkodva szedte a levegőt, mintha futott volna. Ágyéka fájdalmasan feszült, pénisze kőkeményen meredezett a vékony takaró alatt. Egy pillanat alatt eszébe jutott az álma. Mélyeket sóhajtott, hogy összeszedje magát.

Nem mert a mellette alvó lányra nézni. Pár perc múlva, mikor kissé lehiggadt kibújt az ágyból, és átment a másik szobába. Bekapcsolta a számítógépet, felment arra a bizonyos oldalra, ahol chatelni szokott. Nem is lepődött meg, mikor meg látta Iza nickjét. A lány nickjére kattintott kétszer és ráköszönt. Iza kedvesen, sok-sok smile-val köszönt vissza, majd pár pillanattal később mesélni kezdett neki. Alex szótlanul nézte a sorokat, és próbálta Iza hangját elképzelni, ahogy körbefogja őt, miközben vidáman csacsog neki. Túlságosan élethűen fel tudta idézni a lány hangját.

Aztán megdermedt, mikor kipillantva a közös csatornára, meglátta, mit idézett be Iza a többieknek. "... bevallod, így önkénytelen, Hiába harc s önvédelem, Már mindkettőnknek kárhozat, Hogy nem lehet, hogy nem szabad. " Mészöly Dezső
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 4.89 pont (19 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
angel234
2022. november 17. 02:45
#10
Nem kötött le.
1
én55
2021. augusztus 28. 10:04
#8
Egyszer olvasható 4 pont.
1
z
zoltan611230
2019. július 13. 04:23
#6
Nem jó.
1
a
A57L
2018. szeptember 29. 04:18
#5
Egyhangú írás.
1
t
t.555
2017. december 3. 09:17
#4
Nem rossz írás!
1
l
listike
2015. április 8. 09:19
#3
Nem sok éertelem van.
1
p
papi
2013. december 9. 13:31
#2
Nem rossz
1
T
Törté-Net
2004. április 19. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1