A+ A-

A tátrai friss levegő

Néhányan a volt középiskolánkból össze-össze szoktunk jönni, kirándulgatni. Nem egy osztályból, még csak nem is egy évfolyamról. Idén a Tátrába mentünk egy hétre egy kisbusszal. A buszban mellettem ült az a tőlem egy évvel fiatalabb leány, akinek egy évvel ezelőtt, a veronai-velencei kirándulásunkkor nagyon tetszettem, de én csak fél évvel később éreztem iránta valamit, amikor ő már másba volt fülig szerelmes. Aztán nekem is másvalaki költözött a szívembe. Igaz, egyikünknek sem sikerült semmit sem összehozni... De most a buszban néha-néha egymásra pillantottunk. Nem tudtuk, miért, de néhányszor másodpercekig bámultunk egymást. Gyönyörű barna szemei voltak, de néha lejjebb is pillantottam. Spagettipántos, szűk fölső volt rajta, melltartó nélkül. Szépen láthatóan domborodtak ki a mellbimbói. Nadrágomban bizsergést éreztem. Tátraszéplakon volt a szállásunk, háromágyas szobákban: 3 fiú, 2 fiú (köztük én) - 1 lány, 3 lány (köztük a leány) leosztásban foglaltuk el a szobákat. Kicsit sajnáltam, hogy nem ő került hozzánk... Már néhány napja ott voltunk, kirándulgattunk a Csorba-tónál, a Tar-pataknál, amikor folyamatosan éreztem, van valami érdekes kapcsolat én és a leány között, amilyen soha nem volt. Ahogy egymásra néztünk akár reggeli közben, akár lanovkában ülve, akár képeslapvásárlás közben stb. Egyik este zuhanyzás közben annyira rá gondoltam, hogy nem álltam meg, hogy ne maszturbáljak egyet...
A negyedik napon a Téry-menedékházhoz terveztünk egy túrát, ám a leánynak nagyon fájt a feje, hiába vett be aszpirint, nem múlt el. Ő inkább nem jött. Nem volt kedvem otthagyni egyedül, a szálláson maradtam vele. Nagy rendetlenség volt a szobánkban, elkezdtem pakolászni, kidobálni a felesleges dolgokat (üres flakonokat, csokis papírokat stb.), amikor a szomszéd szobából a leány átkiáltott értem. Az ágyán hason fekve helyezkedett el, egy kis rövidnadrág volt csak rajta.
- Bekennéd a nyakam és a vállam ezzel? Állítólag ez a krém jó a fejfájásra - és felém nyújtott egy távol-keleti írásjelekkel díszített tégelyt. Krémes kézzel elkezdtem masszírozni, úgy tűnt, tetszik neki.
- Megmasszírozlak lejjebb is, jó?
- Ha van kedved... Leültem mellé és végighúztam a kezem a lapockáin, a gerincén, egészen a nadrágjáig. Néha-néha oda is becsúszott a kezem, de nem reklamált. Egyszercsak mindkét kezemet becsúsztattam mélyen a nadrágjába, be a bugyija alá. Meglepődött. Fölült. Meztelen felsőtesttel fordult felém. Nem tudtam ellenállni, hogy ne a két tenyérnyi csodára pillantsak. Nem óriás, de formás cicijei voltak. Aztán sóhajtott egyet, megmozdultak a félgömbök, majd megszólalt:
- Leveszem a nadrágomat, jó? Bólintottam. Letolta a kis nadrágját és egy szál bugyiban ott volt előttem. Gyönyörűen állt rajta az a kis pici fehérnemű. Visszafordult hasra. Bekentem a kezem krémmel és a lábaira ültem, kb. térd magasságban és a formás popsiját is kényeztettem tenyereimmel. Mindeközben már nem csak hogy bizsergett valami a nadrágomban, de miután eljátszottam a gondolattal, hogy legszívesebben azt a pici ruhadarabot is levenném és össze-vissza cikáztak a gondolataim, hogy mi mindent csinálnék, egy kis előváladék is kijött az alsógatyámba... Elkezdtem végigcsókolgatni a nyakától kezdve a hátát egészen a popsijáig. Hirtelen elkezdett mozogni alattam. Meg akart fordulni, így megemeltem magam, hogy megfordulhasson.
- Azt ugye tudod, hogy még szűz vagyok? Hirtelen semmit se tudtam szólni. Úristen, mit akar ez a tündér?!
- Nem tudtam, de gondoltam.
- Te hány lánnyal csináltad már?
- Csak kettővel.
- Tudod mit? Legyek én a harmadik! Nem szóltam semmit, hanem megcsókoltam. Nyelvemmel és ajkaiammal kényeztettem az ajkait és ő az én ajkaimat az ő nyelvével. Nem sokáig csókolóztunk, hátralökött.
- Veled szívesen csinálom először, nem vagy egy szoknyapecér, aki kihasználja a lányokat - és az ágya mellett fekvő táskájából egy óvszert húzott elő - jó ez még? Megnézte a szavatosságot:
- Augusztusban jár le, akkor még éppen jó. Lehúzta rólam a pólót, gyengéden harapdálni kezdte mellemen, majd a hasamon a szőrszálakat. Lehúzta a nadrágot is. Domborodó alsónadrágomat kezdte simogatni. Majd benyúlt. Nedvességet érzett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.45 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2014. 12. 15. hétfő 08:57
Jó.
#4 A57L 2014. 05. 24. szombat 05:47
Kedves kis történet.
#3 listike 2014. 02. 26. szerda 19:25
Aranyos.
#2 genius33 2013. 02. 18. hétfő 08:54
Kellemes smile
#1 Törté-Net 2004. 04. 17. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?