A+ A-

Álom vagy valóság?

17 voltam, Budapest melletti kis városban laktam szüleimmel, amikor kivételesen egyik nap fantáziálgattam egyik osztálytárs nőmről. Nem sokat láttam csak ritkán, mivel csoportbontásban volt az osztályom, s csak irodalom órán és törin láthattam, nagyon szép volt. Gyönyörű szőke-, göndör haj, kék szem, csini test! Ellenállhatatlan mosolygása, amit gyakran tett persze ritkán rám is. Akkor zavarba is jöttem picit, szóval az a nő teljesen magával ragadott! Pedig az ideálom barna hosszú haj...stb. Aznap 2. óra szünetébe odajött a fiú társasághoz, akkor épp beszélgettünk valami baromságról, ahogy általában mindig. Sajna érettebbnek tartottam magam mindig tőlük, de ha nincs más, meg gátlásos vagyok, akkor marad ez. Odajött egyik barátnőjével, s nem is figyeltem aznap, hogy egy csini miniszoknya volt rajta. Nem tudom mi ütött belém, de odaszóltam neki, hogy milyen szépek a lábai.
Egyáltalán nem látszott rajta, hogy zavarba hoztam volna, leült mellém a padra, s a srácok elkezdtek fütyülni. Ami valószínűleg nagyon imponált neki, mert egyből odasimult a lábamhoz; a padra hajolt s a leckéét kezdte írni. Közben elváltak útjaink a nap folyamán. Épp mikor hazafelé menet az öltözőmhöz a kabátomért siettem, ő pont akkor a túlsó oldali szekrénysoron babrált a szekrénye zárjával. Nem láttam egy árva teremtett lelket sem. Mögé léptem s kezét megfogva, én idióta bele törtem a kulcsot a zárba. Hirtelen felém fordult s elég rémisztő képet vágott! Azt hittem ott megver, de csak annyit tudtam mondani neki, hogy szaladjunk haza hozzánk egy fogóért, kiszedem a zárból a kulcsot, s visszajövünk. Természetesen utána átszaladhat egy kulcsért a barátnőjéhez, ráadásul kiengesztelem majd valahogy, ahogy akarja, ezt persze még akkor nem "úgy" gondoltam.
Elindultunk hozzánk, késő ősz volt, tócsával volt teli az út, csodálkoztam, hogy így pörögnek az események, persze azonnal kapóra jött még egy dolog, mégpedig a csaj ruháját összecsapta egy ámokfutó motoros sárral. Nem nagyon izgatta, azt mondta ez nála mindennapos! Fura... gondoltam magamban. Bekísértem a házba, mindenhová ő lépett be elsőnek, s meg is jegyezte, hogy milyen illedelmes vagyok, persze csak azért, hogy láthassam a fenekét.(ezért olyan udvariasak a fiúk.) Beértünk a nappaliba és mondtam, hogy üljön le, mindjárt keresek egy szerszámot, s akkor visszamegyünk. Vissza is értem hamar, aztán mikor felállt, észrevette, hogy sáros a szék és megkérdezte:
- Ezt én műveltem?
- Igen, de nem gond letakarítom mindjárt - mondtam.
- Rólam? - mosolygott.
Elment a fürdőszobába, amit látott hisz tárva nyitva volt az ajtaja, mikor bejöttünk. Addig én gyorsan összetakarítottam, nehogy anyukámék meglássák. Hamar végzett a kiscsaj meg is kérdeztem tőle:
- Mehetünk?
- Aha, tiszta vagyok? Irtózatosan jó feneke volt, nem tudtam rá mást mondani, mint tiszta, pedig még mindig tudtam volna róla mit tisztítani! Ahogy kimondtam nekilökött a falnak, s szájon csókolt. Fülembe súgta, hogy nem kívánt még senkit ennyire, szeretne jobban megismerni. Gondoltam magamban: "Már éppen itt volt az ideje". Nekem sem kellett több, eluralkodott felettem az iránta érzett vágy. Miniszoknyája alatt simogattam a fenekét, és közben iszonyatos erővel tapadt a számra, alig kaptam levegőt, mint egy porszívó, soha nem hittem, hogy van nálam perverzebb lény s pont a karjaimban, tarthatom.
Csak szorítottam, ahogy tudtam. De hamar elfáradt nem tartott sokáig ez a gyönyör mivel elengedte a számat! Kértem, hogy engedje el lábaival a derekam, mert ekkor már kezdett kínos lenni. Szűkült a hely a nadrágban, mondtam, hogy menjünk a szobámba, biztonságosabb, mint itt a bejárati ajtónál. Bezártam az ajtót felvettem a karjaimba s felvittem a szobámba. Óvatosan leraktam a franciaágyra, le akartam venni magamról a kabátot, mert azt elfelejtettem, ő őrült módon nyakamba ugrott, s lerántott az ágyra. Szegénykémre ránehezedtem, akkorát sóhajtott, hogy azt hittem kiszakad a tüdeje. Szerencsére csak a bugyijához ért a kezem persze mindez nem tudatosan. Nagy nehezen fekve ledobtam magamról a kabátom, ő közben felhajtotta toppját, hogy melleihez hozzáférhessek. Őrülten kezdtem el nyalni lentről fölfelé a bimbóit nem kihagyva, s amíg egyikkel foglalkoztam, másikat simogattam.
Mindig visszatértem arcához, s hízelgő csókokkal babusgattam, turkásztam a hajában ilyenkor hallgattam kéjes sóhajait. Rám vetette magát, mint egy kiéhezett szuka, aki csak arra vár, hogy magamévá tegyem. Lefogta a kezem, átkulcsolta, s körmeivel szorított, végignyalta az egész felsőtestem. Csípőjét pedig mozgatta, ahogyan csak tudta, szinte táncolt rajtam. Ezután ráült a hasamra, elkezdte simogatni bugyiját engem izgatva ezzel. Megpróbáltam segíteni neki, lehúzni, de csak hamvas, csíkban borotvált szőrzetéig tudtam, nem tudtam lejjebb húzni, karomat elhagyta az erő a látvány miatt, vérem pedig kivándorolt belőle. Látta milyen szerencsétlen vagyok, felállt s levetette magáról.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.06 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 11. 2. vasárnap 04:31
Kevés.
#2 A57L 2014. 06. 1. vasárnap 07:19
Szép írás.
#1 Törté-Net 2004. 04. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?