A+ A-

Hogyan veszítettem el...

Annyira szeretek arról beszélni, hogy nálam hogy kezdődött ez a hatalmas álomvilág, amit szexnek hívnak.
Úgy történt, hogy 16 éves koromban egyedül fürödtem délután otthon a lakásunkban. Természetesen csöngettek, méghozzá kétszer. Na, ez a postás lesz - gondoltam magamban, és nem is tévedtem nagyot. A táviratkihordó volt.
Ezt akkor még nem tudtam, csak magamra tekertem egy vékony frottírtörülközőt, és rohantam ajtót nyitni. Kinyitottam, és ott állt döbbent szemekkel ez az ennivaló negyvenes pasi. Ilyen kívánatos pipit, mint én, még sohasem látott.
Nagyot nyelt, és elmakogta, hogy táviratot hozott. Észrevettem, hogy dísztávirat, és azonnal összecsaptam örömömben a kezem, meg felvisítottam, mert tudtam, hogy csak az unokanővéremtől érkezhetett. Végre megszülte a kicsijét! Annyira örültem, hogy elkaptam a postás bácsi száját, és hatalmas csókot nyomtam rá.
Azt persze képzelheted, hogy ezektől a hirtelen mozdulatoktól leesett rólam a törülköző. Ott álltam vizesen, örömtől ragyogva, és természetesen holt meztelenül, mint egy hamvas őszibarack.
Azt hiszem, a pasinak nem voltak kötélből az idegei, és még kevésbé a micsodája. Hála istennek. Oh... most is beleborzongok, ha visszaemlékszem, mi történt ezután.
Megkérdezte, van - e valaki itthon, én meg naivan visszakérdeztem: nincs, miért? Ő meg se szó, se beszéd ölbe kapott, berúgta maga után az ajtót, és hiába kapálóztam, le sem tett, míg a díványhoz nem értünk a nagyszobában. Akkor már egy kicsit megijedtem, de nem volt visszaút. Lenyűgözve bámultam, ahogy kapkodó mozdulatokkal ő is lemezteleníti magát, és teljes súlyával rám nehezedik. Akkor éreztem magamon férfit életemben először. Olyan fantasztikus volt, hogy már félni is elfelejtettem... és az a keménység! Egyszer csak megéreztem azt a csodálatos keménységet a lábaim között. Még utoljára megrebbentem egy kicsit, aztán az ősi ösztöntől hajtva önkéntelenül hatalmasan szélesre tártam a combjaimat.
Az én férfim erősen hörögni kezdett, és mindenféle előkészítés nélkül belém vágta, amije volt! Felsikoltottam, mert azt hittem, megveszek a fájdalomtól.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.66 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon54 2016. 11. 5. szombat 23:38
Skodri nagyon igaznakhiszi-e írást.
#5 A57L 2016. 06. 9. csütörtök 04:46
Többet is ki lehetett volna hozni belőle.
#4 cscsu50 2015. 07. 14. kedd 09:09
kritikán aluli
#3 hgxfjhcvk 2002. 09. 15. vasárnap 02:29
ha a sz@r nem megy, akko' mondom másképp: nagyaon gyenge!
#2 skodri 2002. 07. 2. kedd 23:32
Ez a lány nem normális fel kellett volna jelenteni ezt a szemét postást!Legalább.Akkor még látta volna:-).
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?