A+ A-

Főiskolai napok

Megosztok itt veletek egy apró sztorit, ami velem történt meg. Kb. 6 évvel ezelőtt, főiskolás koromban nagy nőcsábász voltam. Már korán rájöttem, hogy a nők szemében nem csupán az a fontos, hogy szép legyél, vagy sok legyen a pénzed, hanem az, hogy szórakoztató legyél, és érts a nyelvükön. Természetesen ezeket a dolgokat, mint az aranyszabályt szokás - mindig betartottam.
Így történt meg, hogy a főiskolai napokon, a záróbulin megismerkedtem egy szexi lánnyal. Szokásomhoz híven kevesett ittam, sokat nevettem, és még többet táncoltam. Egyszóval jól éreztem magam. Az akkori "komoly" barátnőm fejfájásra hivatkozva otthon maradt, én pedig átugrottam meglátogatni az egyik haveromat. Nem tehettem igazán róla, hogy nem volt otthon, mert előre megbeszéltük, hogy a buliban találkozunk. ;))
Eléggé kimerültem, mert majdnem három órán át gumilábat játszottam (tisztességesen megtáncoltattam az ismerős lányokat). Éppen kifelé tartottam, levegőzni egyet a szabadban, amikor megpillantottam ezt a kis szexbomba cicust. Hosszú, barna haj, zöld szemek, gyönyörű, barna, selymes bőr. Egy fehér, átlátszó miniruhában, hozzáillő, fehér magassarkú cipőben volt.. A miniruha hátul V alakban dekoltált volt, s jóval combfelső felett végződött, a sötét színű tanga vonalai szinte vonzották a tekintetet.
Az ilyen "laza" nőket általában nagyon csípem, így természetesen jól megbámultam magamnak. Valószínűleg észrevette, megérezhette őis, hogy nézik, mert hirtelen felém fordult, és egy bájos mosoly közepette tetőtől talpig végigmért. Én is bevetettem a legszimpatiusabb mosolyomat, és befeszítettem, hogy minél jobb benyomást keltsek. Nem hiába sportoltam több éven át, mert ahogy el akartam menni mellette, hirtelen "megbottlott", és nekemhátrált. Jobb keze teljesen "véletlenül" a fenekemre tévedt. Sejtettem, hogy ez a tapi valaminek a kezdete is lehet, így csak rákacsintottam, és halkan, hogy csak ő hallja megjegyeztem, biztosan csak azért szédült meg, mert rég látott már ilyen vonzó férfit, mint én. Erre csak egy fintort kaptam feleletül, így úgy döntöttem, most levegőzök egyet. Később majd megkeresem, aztán majd eldől, mi lesz ebből.
Körülbelül fél óra múlva értem vissza a levegőzésből. Meglepetésemre a cicus nem mozgott túl sokat, majdnem ugyanazon a helyen állt, ahol az előbb, és egy barátnőjével beszélgetett. Ahogy odaértem hozzájuk, valamit a barátnője fülébe súgott, majd hangosan nevetni kezdtek. Ezt már nem hagyhattam szótlanul. Odaballagtam hozzájuk, majd rövid szövegelés után rátértem a lényegre. Először körülírtam, hogy mennyire nehéz egy férfinak két ilyen gyönyörű hölgy láttán döntenie, kit is hívjon táncba. Meglepetésemre a kiscsaj azt felelte, hogy mivel őlátott meg elsőnek, övé vagyok. Hmm.. :)) Szeretem az ilyen lányokat.
Először Rock'n'Rollt táncoltunk, ami után pár klasszikus diszkószám következett, majd a lassúk.. Ahogy lassúztunk, megkérdezte tőlem, hogy szeretném - e tudni, mit súgott a barátnőjének, amikor jöttem. Mivel a nőkbe nem szabad belefojtani a szót, mondtam, nyugodtan ossza meg velem. Erre megjegyezte, hogy ezt nem lehet csak úgy hangosan elmondani, inkább megsúgja. Amikor odahajoltam, elkezdte nyalogatni a fülemet. Egy pillanat alatt kemény lettem. Szorosabban magamhoz öleltem, és elkezdtem harapdosni a nyakát. Lassan elindultam volna felfelé, a szája irányába, de fogaival megragadta a fülcimpámat, és nem engedett. Úgy döntötten, nem állok neki ellen, ha már ennyire szereti ezt a játékot. Helyette elkezdtem gyengéden símogatni a hátát, egészen a dekoltázs alsó vonaláig. Őközben a fülcimpámat szopogatta, majd harapdosni kezdte a fülem alatt a nyakamat, majd szabad kezével a nadrágomban ágaskodó dudorhoz nyúlt, és gyengéden megszorította azt.
- Látom, tetszem a szerszámodnak" - duruzsolta a fülembe.
Nekem se kellett ennél több. Eszeveszett mohósággal tapasztottam a szám az édes ajkaira. Nyitott ajkakkal, és fürgén mozgó, forró nyelvvel várt. Pár perc után abbahagytuk, nehogy túl nagy feltűnést okozzon a jelenlévők körében.
Majdnem 15 percen át bírtunk ki egymás tapizása nélkül. Közben mindenféle, valójában érdektelen dologról folyt a csevegés. Aztán jött egy gyorsabb szám. A cicusom állandóan úgy helyezkedett, hogy fenekét, vagy vénuszdombját lábamhoz dörgölje tánc közben. Aztán a következő lassú számnál megfogta a kezemet, és a fenekére helyezte. "Ezt így jobban szeretem". Megint elkezdtünk csókolódzni, én pedig módszeresen végigsímogattam a hátát és a fenekét a kezemmel. Szó szerint révületbe estünk. Én benyúltam a ruhája alá, és úgy folytattam a formás, kerek fenék felfedezését. Aztán - látva pár ember lapos tekintetét, ahogy a jelenetet figyelték, inkább úgy döntöttünk, kimegyünk levegőzni.
Utközben találkoztunk a barátnőjével, aki ráunt a dologra. Hazakísértük a leányzót, majd lejött hozzám elbúcsúzni a leányzó, amiből ismét nagy csókolódzás lett. Nem bírtam tovább magammal. Először megperdítettem, és szorosan magamhoz öleltem, úgy, hogy háttal álljon nekem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.17 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 cscsu50 2015. 07. 12. vasárnap 09:46
nem egy nagy durranás
#5 listike 2015. 03. 12. csütörtök 10:26
Jó l sikerült írás.
#4 zsuzsika 2014. 03. 9. vasárnap 07:15
Szerintem meg gagyi.
#3 papi 2013. 06. 27. csütörtök 10:15
Egész jó
#2 GrinGo 2002. 06. 27. csütörtök 23:16
Szerintem ez egy fasza történet!!!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?