A+ A-

Fociedzés

Középiskolás koromban rendszeresen jártam fociedzésekre. Ekkor, tizenöt évesen történt meg velem, amit most elmesélek.
Egy fárasztó pénteki edzés után a fiúkkal kimerülten mentünk vissza az iskolai öltözőbe. Már délután fél öt felé járt, mindenki ment volna hazafelé. Pakoltuk össze a cipőket, mezeket, néhányan már mentek zuhanyozni. Én is teljesen izzadtan, kifáradtan ültem az öltöző padján, vártam, hogy szabad legyen a zuhanyzó. Egy páran már elmentek haza, mikor végre odakerültem. Nagyon kellemesen esett a vízsugár, teljesen felüdített a zuhany. Mikor észrevettem magam, már szinte mindenki elment, és ketten - hárman még beszóltak nekem a mosdóba, hogy elmentek haza, majd zárjam be az öltözőt és adjam le a kulcsot, mert már nincs itt senki. Senki - futott át az agyamon - most teljesen egyedül vagyok.
Csak álltam a zuhany alatt, nekidőltem a falnak, nagyon kellemes és pihentető érzés volt. Egész sokáig bent voltam, lassan szappanoztam magam, végig a teljes testemen. Mikor már teljesen szappanos voltam, elkezdtem a farkam simogatni, egyre gyorsabban a csúszós, szappanos kezemmel végig rajta. Ennél szebb már nem is lehet egy kellemes zuhany után - gondoltam, és már nagyon hiányzott a dolog, hogy most kielégítsem magam. Egyre jobb érzés volt, közben elzártam a vizet, hogy ne is zavarjon. Nem is tudom, talán percekig lehettem így - közben sűrű kézmozdulatokkal - mikor váratlanul egy lány betoppant az öltözőbe, és első meglepettségében felkiáltott
- Hát te meg mit csinálsz itt??? Nem tudtam mit válaszolni hirtelen, csak gyorsan magam elé kaptam a törölközőt. Észrevettem, hogy hiszen az osztálytársam tizenhárom éves huga, és a bátyját kereste. Nagyon helyes lány, szép alakja volt.
- Mutasd meg nekem is! - mondta Ági (így hívták), ezzel még jobban meglepett.
- Biztos, hogy akarod? - kérdeztem vissza.
- Biztos. Te is megnézhetsz engem. - Ezzel jócskán felcsigázott, végre élőben, igaziból is láthatom, amit eddig csak a képeken. Megeresztettem a vizet és gyorsan lemostam magamról a szappant, majd odaléptem hozzá. Meglepetten nézegette, fogdosta a még merev farkamat, ő is először látott ilyet, és ezzel engem is nagyon felizgatott. Simogatta, tovább nézegette, mikor már majdnem elmentem, azt mondtam neki: Most te jössz. Nem is habozott sokat, lehúzta a pólóját, letolta a nadrágját, és ott állt előttem fehérneműben, még nem hordott melltartót.
- Ezt már te veszed le - mondta sejtelmesen. Odaléptem hozzá, letérdeltem, és a két kezemmel szép lassan lehúztam a bugyiját. Ekkor elém tárult a mennyország. Finom, selymes kis puncija volt, még csak egy - két szőkés szőrszállal. Élőben, ilyen közel még sosem láttam ilyet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.08 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 genius33 2013. 03. 23. szombat 08:45
Rövid és nem rossz végülis.
#3 krisztián 2007. 02. 20. kedd 22:05
Érdekes volt ennyi év után visszaolvasni a történetemet. Így utólag tényleg érdekes..;)de nagy részben igaz!
#2 Béla 2002. 10. 15. kedd 10:36
Nem akarjuk, mert gyenge.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?