A+ A-

Feleségem barátnője

Előre bocsájtom, nem szoktam megcsalni a feleségem, nem vagyok egy nőfaló. A barátnőjét, Ágit már régóta ismertem, sokszor találkoztunk, szinte azt mondhatom barátságban voltunk. Mindig is nagyon kihívóan öltözködik, és viselkedik. Nagyon csinos, vékony, formás kis mellei vannak, és hosszú gyönyörű combja.
Egyszer a feleségem azt kérdezte, hogy nálunk lakhat - e Ági egy hétig, mert felújítják a lakását. Rögtön beleegyeztem, de nem gondoltam semmi másra. Eljött a nap, és Ági megérkezett. A nappaliban aludt, amit az étkezőtől egy foncsorozott üvegajtó választ el. Már az első este sokáig beszélgettünk, majd a feleségem lefeküdt aludni, nekem még volt egy kis munkám, elkezdtem az ebédlőben jegyzetelni. Ági elment zuhanyozni.
Egyszer csak megjelent egy rövid fürdőköpenyben, csak úgy lazán összefogva, és leült velem szemben. Átlagos dolgokról beszélgettünk, de közben nem bírtam betelni gyönyörű combjának, és kivillanó melleinek látványával. Nagyon zavarban voltam. Nemsokára mondta, hogy lefekszik. Bement a nappaliba, bezárta az ajtót, és én természetesen néztem az üvegen át. Levette fürdőköpenyét, és még a foncsorozott üvegen át is látni lehetett fantasztikus testének vonalát. Teljesen felizgultam, így azt gondoltam, legjobb, ha lehűtöm magam egy fürdővel. Mikor végeztem, meglepődve látom, hogy nyitva az ajtó és tv - t néz. Azt mondta nem tud aludni, beszélgessünk még. Bezártam az ajtót, és egy fürdőköpenyben odaültem mellé. A paplant a nyakáig húzta, de tudtam, hogy alatta meztelen. Kicsit beszélgettünk, majd néztük a tv - t.
Nemsokára egy erotikus jelenet következett. Egyre jobban zavarba jöttem, és azt vettem észre, hogy Ágira is hatással vannak a látottak. Egyszer csak kibújt egyik keze a takaró alól, és a lábamat kezdte simogatni. Ránéztem, hozzáhajoltam, és megcsókoltam. Ekkor már markolta merev farkam, és vadul izgatta.
Keze becsúsztattam a paplan alá, és kezemben éreztem általam annyiszor megkívánt melleit. Időm sem volt tovább simogatni, mert szétbontotta rajtam a köpenyt, és szájával rögtön a farkam vette célba. Elkezdett szopni, de úgy amilyet még életemben nem éreztem. Tövig a szájába vette, és kezével előbb a tojásaimat izgatta, majd újjai a segglukam felé kalandoztak. Már majdnem belespricceltem a szájába, de mintha érezte volna a legjobb pillanatot, abbahagyta.
Végigcsókolta mellkasom, majd nyelvét mélyen a számba dugta. Mondtam neki, hogy én szinte még semmit nem csináltam, és szeretném én is kinyalni édes punciját. Azt mondta, most semmit ne csináljak, majd holnap! Ekkor teljesen kibújt a paplan alól, és rám ült. Feltárult előttem csodálatos teste, gyönyörű mellei.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.73 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 01. 23. péntek 06:31
Egész jó!
#4 Bikmakkocska 2013. 02. 2. szombat 16:24
Max közepes.
#3 JOE 2007. 07. 30. hétfő 15:05
Rövid és gagyi
#2 Vikiy 2002. 07. 28. vasárnap 18:19
Esse rosssssz!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?